Şimdi Ara

Devil May Cry 4 Special Edition (2015) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
3
Favori
7.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DEVIL MAY CRY 4 SPECIAL EDITION
    23 Haziran 2015


     Devil May Cry 4 Special Edition (2015) [ANA KONU]


    Not: Oyun her ne kadar tam olarak yeni olmasa da eski 93 sayfalık DMC 4 konusundan devam etmenin mümkün olmadığını düşündüğüm için yeni konu açıyorum. Bu oyun yeni konuyu hakedecektir, yalnız bu konu da diğeri gibi oyun ile alakasız hale gelirse yöneticiler uygun gördüğü gibi konuyla ilgilenebilir.


    Konu oyun hakkında çıkan ve çıkacak haberleri ve videoları paylaşmak, oyun içi kendi videolarımızı koymak, hikaye üzerine konuşmak, taktikler ve combolar paylaşmak amacıyla açılmıştır. Konu dışına mümkün olduğunca çıkmayınız.


    Tür: Hack&Slash
    Yapımcı: Capcom
    Yayımcı: Capcom
    Çıkış: 23.06.2015
    Multiplayer: ?
    Web Sitesi:http://www.capcom.co.jp/devil4se/en/index.html?la=en
    Yaş Sınırı: 16+
    Trailer: Youtube



    HAKKINDA
    DMC 4: SE, Capcom'un 2001 serisinde çıkardığı Devil May Cry serisinin devam oyunu olarak 2008'de çıkan Devil May Cry 4'ün özel sürümü olarak duyrulmuştu. Oyun 2013'te Ninja Theory tarafından çıkarılan DmC: Devil May Cry gibi bir "Remake" değil, daha çok DMC 3 Special Edition gibi öncekinin geliştirilmiş, yeni oynanabilir karakterler ve onlara ait kısa yan hikayeler eklenmiş hali olarak düşünülebilir. Oyun DMC 4 hikayesini değiştirmeyeceği, onun yerine eklenen karakter için yapılmış yeni sahneler ve yan hikayeler sunacağı için ayrıca oyunun hikayesinden bahsetmeye gerek yok. Bunun için DMC 4 Ana Konu'ya göz atabilirsiniz. Haberler çıktıkça bu oyunda hikayeye eklenenleri konuda paylaşırız.

    Oyunu DMC 4'ten farklı kılan en büyük kısım 3 yeni oynanabilir karakter: Lady, Trish ve Vergil!
    Lady ve Trish DMC 4'ten ve önceki oyunlardan da aşina olduğumuz, Dante'nin iş ortağı olan "hanım" arkadaşları. Tabi ikisi de zamanında Dante'yi öldürmeye yeltenmişlerdi. Bu oyunda ilk kez Lady ile oynama fırsatı bulurken en son DMC2'de oynanabilir olarak sunulan Trish'le de yeniden buluşacağız.
    Vergil ise bu oyunun asıl bombası. Zira DMC 4'te konu gereği hiç bulunmayan ve özellikle DMC 3 sevenlerin eksikliğini çektiği Dante'nin ikiz kardeşi nihayet yeniden oynanabilir olarak bize sunuluyor, üstelik mümkün olduğunca eski öldürme "tarzı" korunmuş olarak. Şu ana kadar çıkar videolardan, asıl oyunun hikayesinde hiç geçmediği için hikayeye Nero'nun yerine oynanabilir olarak eklendiği görülüyor. DMC3'tekine benzer bir yöntem izlenmiş. Bu oyun asıl hikayeye bir şey katma amacından çok DMC severlere belki bir DMC 3 kadar olmasa da her şeyiyle klasik DMC hissini tekrar yaşatmak; combolarla, devasa bosslarla ve klavye/gamepad kırmalarla geçecek yeni saatler geçirme şansı veriyor.

    Grafiksel olarak oyun yeni nesil konsollara ve PC'ye eskisinin elden geçirilmiş hali olarak çıkıyor. Tüm alanlar zaten olduğu için çok büyük bir farklılık yok ancak dalga efektleri gibi noktalarda hatrı sayılır fark var. Buna rağmen oyun ciddi bir grafik kalitesi sunmuyor. DMC4'ü ve DmC'yi PC'sinde oynayanlar bu oyuna da çok rahat oynayacaktır.
    Kendi sistesinden grafiksel karşılaştırma:
     Devil May Cry 4 Special Edition (2015) [ANA KONU]
    PS3
     Devil May Cry 4 Special Edition (2015) [ANA KONU]
    PS4

    Sistem Gereksinimleri

    Minimum
    Windows 7, Windows 8.1
    Intel(R) Core(TM) 2 Duo 2.4GHz, AMD Athlon(TM) X2 2.8 GHz
    2 GB RAM
    NVIDIA(R) GeForce(R) 8800 GTS, AMD Radeon(TM) HD 3850
    DirectX 10*
    27 GB boş alan

    Tavsiye Edilen

    Windows 7, Windows 8.1
    Intel(R) Core(TM) i3 3.0GHz, AMD FX-4100 3.6 GHz
    2 GB RAM
    NVIDIA(R) GeForce(R) GTX 570, AMD Radeon(TM) HD 7790
    DirectX 10
    27 GB boş alan

    (* DMC4 DirectX9 desteğine de sahipti ancak SE için şu an en az DirectX 10 isteniyor. Bu sebeple DMC4'ü çalıştıran ama DirectX 10 desteklemeyen bazı daha eski kartlar oyunu çalıştırmayabilir. Sistem gereksinimleri Steam'den alındı.)




    Devil May Cry 4: Special Edition PC için şu an Steam üzerinde 50TL'lik fiyatıyla ön siparişte. (Oyun ÇIKTI!). Oyunun çıkış tarihi ise 23 Haziran olarak gözüküyor. Kendi sitesinde Pre-Release olarak da 16 Haziran verilmiş. Oyun PC,PS4 ve Xbox One için duyruldu.
    Ön sipariş yapanlar oyun içi iki farklı kostüme de sahip oluyor. Bu kostümler Lady (DMC3) ve Trish (Gloria).

    Lady Devil May Cry 3 kostümü:

     Devil May Cry 4 Special Edition (2015) [ANA KONU]

    Trish Gloria kostümü:

     Devil May Cry 4 Special Edition (2015) [ANA KONU]


    Ayrıca oyunda Vergil, Nero ve muhtemelen Dante için de beş yeni kostüm bulunuyor. Duyrulan diğer kostümlere buradan bakabilirsiniz.

    Yayınlanan bazı ekran görüntüleri


     Devil May Cry 4 Special Edition (2015) [ANA KONU]
     Devil May Cry 4 Special Edition (2015) [ANA KONU]
     Devil May Cry 4 Special Edition (2015) [ANA KONU]
     Devil May Cry 4 Special Edition (2015) [ANA KONU]
     Devil May Cry 4 Special Edition (2015) [ANA KONU]


    Oynanabilir Yeni Karakterler ve Özellikleri

    VERGIL



    Şüphesiz ki bu oyunun en heyecan verici yeni karakteri olan ikiz kardeşimiz Vergil oyunda daha önce DMC 3: SE'den alışık olduğumuz silahlar, görünüş ve combolarla çıkıyor. Vergil ile diğer karakter aksine oyundaki tüm bölümleri oynayabiliyoruz (Lady sadece Nero'nun bölümlerini, Trish ise sadece Dante'nin bölümlerini oynayabilecek). Ara videolarda da Nero yerine Vergil'i görüyoruz. Ancak görünüşe göre oyun zaman olarak seriyi yine ters yüz edecek. Zira DMC 4: SE'deki Vergil'in DMC 3'ten daha önceki zamanda yaşadığı söylenenler arasında (resmi bir bilgi değil). Seriyi oynayanların bileceği üzere normalde DMC4 kronolojik olarak DMC3'ten çok daha sonra geçiyor ve hikaye gereği Vergil'ın daha ileriki bir zamanda bulunması pek mümkün gözükmüyor (DMC1 ve DMC3'e göre). Ancak genel olarak oyunun hikayeye çok bir şeyler katacağı söylenmiyor. Şu ana kadar oyunu inceleyenler hikaye açısından bu oyunu fazla ciddiye almamak gerektiğini söylüyor.

    Gelelim yeni Vergil'ın oynanışına. Oyunda ilk dikkat çeken yeni eklenen "Konsantrasyon Göstergesi" oluyor. Vergil'ın sahip olduğu en sol üstte bulunan bu gösterge onun saldırılara ne kadar konsantre olduğunu gösteriyor. Vergil için daha çok motivasyon göstergesi de diyebiliriz buna. Gösterge maksimum seviyesindeyken hem Vergil'ın saldırıları daha güçlü oluyor hem de bazı özel ve çok güçlü saldırıları tamamlamıza olanak sağlıyor. Bu gösterge her başarılı vuruşunuzda yükselirken yediğiniz her hasar veya boşa salladığınız her kılıç ile bir miktar azalıyor.
    Vergil bu oyunda DMC3'ten alışık olduğumuz karizması ve silahları ile geliyor. Yamato elbetteki ana silahımız. Bu katana çok seri yer combolarına, güçlü ve uzun mesafeli tekli saldırılara ve alışık olduğumuz hava combolarına sahip temel silahımız. Judgement Cut, Rapid Slash gibi saldırıları gerçekleştirmemize de olanak sağlıyor.
    Yine DMC3'ten alışık olduğumuz Beowulf da Vergil'ın kullanımına tekrar sunulmuş. Bu zırhımsı silah Dante'nin DMC4'teki Gilgamesh'ine benziyor (aslında Gilgamesh bu silaha benziyordu). Yine ikonik saldırımız olan Rising Star ve Star Fall gibi güçlü ve combolarla birleştirmeye müsait saldırılara imkan sağlıyor.
    Son silahımız ise tekrar DMC3'ten Force Edge. Sparda'nın kılıcının "uyanmamış" hali olan bu silah ile Vergil çift kılıç ustası oluyor. Force Edge ve Yamato ile birlikte saldırarak önüne geçeni biçiyor. Force Edge oynanış olarak Dante'nin Rebellion'una oldukça benziyor. Benzer Drive ve Stinger saldırılarını yapmamıza olanak sağlıyor.
    Bunlara ek olarak Nero'nun ve DmC'nin Vergil'ının da bazı saldırıları ve combo şekilleri DMC4:SE'e eklenmiş.

    Kısa dövüş tarzı videosunu buradan izleyebilirsiniz.


    Detaylı gösterimine ve anlatımına (ingilizce) videodan bakabilirsiniz. Oldukça detaylılar ve birçok soruyu da cevaplıyorlar. Sadece Vergil hakkında değil genel olarak oyun hakkında da birçok bilgi içeriyor.




    TRISH

    İlk oyundan beri bizimle olan Trish DMC4 SE'nin oynanabilir karakterlerinden biri. Trish'i daha çok seksi, yakın mesafe saldırıları ve şimşekleriyle biliyorduk ancak daha önce sadece DMC2'de oynanabilir olduğu ve oyun da pek tutmadığı için nasıl bir dövüş stili olduğu muamma sayılırdı. Bu oyunda ise kendi yeteneklerine ek olarak DMC4'te de bir ara eline geçirdiği Sparda'nın kılıcı ile karşımıza çıktı. Kılıcın tüm gücünü hem yakın hem de uzak mesafeli saldırılarla kullanabilmekle beraber kendi saldırıyla da birleştirerek uzun ve ciddi hasar veren combolar gerçekleştirebiliyor. Ayrıca Dante'nin Rebellion'u fırlatıp Gilgamesh ile bir taraftan dövüşe devam edebilmesi gibi Trish de Sparda'nın kılıcını fırlatarak bir taraftan dövüşe yakın mesafe "topuklu ayakkabılarıyla" devam edebiliyor. Trish'in kendi comboları Beowulf ve Gilgamesh'e oldukça benzer çalışıyor. Tuşlara basılı tutarak şarj edebileceğimiz saldırıları olduğu gibi, zıplarkan hasar verme özelliğine ve Starfall gibi yere inme saldırılarına sahip. Hatta Trish'in Starfallı arkasında elektrikten bir şerit bırakıyor ve bu şerite takılan düşmanlar bulundukları yerde felç oluyorlar, havada olsalar bile! Trish'in kendi birçok saldırısına hem Vergil hem de Dante'den aşinayız. Ancak bu saldırıları yapma şeklindeki bazı değişikler oynananışı farklı kılacaktır. Trish'in ayrıca kendine özgü birçok saldırısı da bulunmakta. Özellikle Chun Li benzeri döner tekme saldırısı hem harika görünüyor hem de görece zayıf düşmanları toplu olarak kontrol edebilme yeteneği kazandırıyor.

    Trish'in kılıç dışında bir de kendi tabancaları bulunmakta: Luce ve Ombra. Bu tabancalar Dante'ninkine benzer çalışıyorlar ve özellikle DT açıldığında şimşeklerle ciddi hasar vermeye başlıyorlar. Trish de "şeytan" olduğu için Devil Trigger kullanma yeteneğine de sahip. DT açtığı zaman Trish'in birçok saldırısı elektrik etkisi de kazanıyor ve diğer karakterlerde olduğu gibi gücü ve hızı artıyor.

    Trish için yine Vergil ile aynı kaynağın kısa videosunu izleyebilirsiniz.


    LADY

    İlk olarak DMC3'te gördüğümüz iblis avcısı kızımız Lady DMC4SE'deki diğer oynanabilir karakterimiz. İlk kez kendisini yönetebiliyor olacağız. Dolayısıyla tamamen yeni bir oyun stili ile karşımızda. Lady insan olduğu için daha çok insan yapımı silahlar ile dövüşmeyi seviyor ve üstünde bir bazuka, bir pompalı tüfek, iki tabancanın yanı sıra bol bol el bombası taşıyor. Ana silahımız diyebileceğim Kalina Ann DMC3 oynanayanlara tanıdık gelecektir. Daha önce yine Lady'den alıp Dante ile kullandığımız bu silahı Lady çok daha iyi kullanabiliyor. Her mesafede yüksek hasar veren roketlerin yanısıra düşmanları kontrol etmekte kullanabileceğimiz süngü ve çekme sistemine sahip olan bu silahı Lady ayrıca yakın dövüşte kılıç gibi de kullanıyor. Ancak boyutlarından dolayı yakın dövüş comboları oldukça yavaş kısıtlı. Yine de havadayken bile yakın dövüş için Kalina Ann'i kullanabiliyoruz. Kalina Ann'in süngüsü ise biraz Nero'nun kolu gibi. Uzak mesafeden düşmanları çekmek için kullanabildiğimiz gibi onları tutup yere de vurabiliyoruz. Dövüş sırasında düşmanları kontrol etmek veya comboları birleştirebilmek için oldukça kullanışlı. Kalina Ann'ın elbette en güçlü tarafı roketleri. Hız açısında pek iyi olmasa da çok yüksek hasar verebilen roketleri hem yakın hem de uzak mesafe de etkili. Lady'nin silahları aynı zamanda şarj yeteneğine de sahip. Kalina Ann'in üç seviye şarjı bulunuyor ve son seviyeye çıkartıp ateşleyebilirseniz inanılmaz güçlü bir alan etkisine sahip. Ama elbette şarj etmesi uzun sürüyor ve şarj ederken hareket edemiyorsunuz. Kalina Ann'in bir başka tanıdık saldırısı ile yine DMC3'ten Fireworks/Havai Fişek. Silahtan bir anda onlarca küçük roket ateşleyerek özellikle daha zayıf düşmanları toplu olarak kontrol edebiliyor. Kalina Ann'in roketleri çok geniş bir kullanıma sahip. Önünüzdeki hedeflere kilitlenip peşisıra çok sayıda roket ateşleyebilir ya da yere roket atarak itme gücüyle atarak yükselip havadayken yere silahın süngüsünü kullanarak inip alttaki düşmanları "delebilirsiniz"
    Lady'nin bir diğer silahı ise pompalı tüfeği. Bu silah hemen hemen Dante'ninkine benzer şekilde işliyor ve yakın mesafede hızlı ve çok güçlü. Yine Gunslinger stilindeki Dante gibi anında birden çok yöne ateş edebiliyoruz. Ayrıca bu silah da şarj olabiliyor ve şarj olduğunda bir süre boyunca çok da hızlı ve güçlü vuruşlar yapabiliyor. Tabancalarımız ise her zaman elimizde altında bulunan seri kullanılabilen silahlarımız. Genel olarak diğer tabancalar gibi kullanılıyorlar ve yine şarj yeteneğine sahipler. Ancak farklı olarak ilk seviye şarjları çok hızlı dolduğu için havadan birkaç kere şarj edilip ateşlenebiliyor. Yine aynı anda farklı yönlere ateş edebiliyoruz.
    Bunlar dışında Lady bir de el bombalarına sahip. Geriye doğru fırlayıp önüne bıraktığı bu el bombaları ile güzel kaçışları alan hasarı ile taçlandırabilirsiniz. Ayrıca tuşa basılı tutma sürenize göre daha uzağa da fırlatabiliyoruz bu bombaları.
    Lady'nin can ve silah arayüzü de biraz farklı. Sol üstteki kırmızı yuvarlaklar silanların şarj seviyesini gösteriyor. Hemen sağındaki mermi gibi dizilmiş sarı çubuklar ise şarj edilme süresini ve şarjın aktif kalacağı süreyi temsil ediyor. Halkalar ve çizgiler birlikte Nero'nun Exceed göstergesi gibi çalışıyorlar.
    Son olaraksa elbette Devil Trigger göstergesi var. Lady insan olduğu için DT diğer karakterlerdeki gibi değil. Lady'nin dış görünüşü değişmiyor veya saldırıları daha hızlı/güçlü hale gelmiyor. Onun yerine Lady'e her an kullanabileceği güçlü bir "patlama" yapma sağlıyor. Kullandığınız da Lady etrafına parça tesirli el bombaları atıyor ve patlama çok geniş bir alanda ciddi hasar veriyor. Bunu hem son saniye kaçış hamlesi hem de toplu temizlik hamlesi olarak daha küçük ama kalabalık hedeflerde kullanabilirsiniz.

    Videoda bu saldırıların hepsinin gösterimi var. Mutlaka izleyin.



    Eksik ve yanlış yerleri söyleyebilirsiniz, elimden geldiğince çabuk düzeltirim. Daha çok şey ortaya çıktığında paylaşacağım, ayrıca oyun çıktığı zaman kendim de videolar hatta canlı yayınlar yapmayı düşünüyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Eline sağlık derleme için.Sırf Vergil için almayı düşünüyorum.Ama hali hazırda DMC4'e sahip olanlara bir indirip yapsalarmış iyi olurmuş %15-20 civarı.Genede DMC severleri her türlü tatmin edeceğini düşünüyorum özellikle DmC'den sonra.
  • Bir iki ufak değişiklik yapıp Lady'nin yazısını ve videosunu ekledim. Ayrıca gameplay trailerını ekleyip bir iki imla hatasını düzelttim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 26 Mayıs 2015; 6:33:00 >
  • Oyun Steam'de ön yüklemeye açıldı.
  • adilazimdegilx kullanıcısına yanıt
    Boyut ne kadar hocam malum akk var indirilebilecek boyuttaysa alırım belki zamanında o kadar korsan oynadım hakkını verelim oyunun.
  • maslan92 kullanıcısına yanıt
    12GB indirme yaptı, sanırım 22GB da yer istiyor yükleme için.
  • Aldık beklemedeyiz
  • Çıkmasına dakikalar kaldı. Heyecan dorukta

    Edit: Oyun çıktı. Unpacking yapılıyor şu an.

    İlk baışı canlı olarak Twitch'te yapacağım (Eğer takılma ve fps sorunu olmazsa, olursa sadece video paylaşarak devam ederim). Bakmak isterseniz
    http://www.twitch.tv/dhadilazimdegilx/

    Edit: Yayın bitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 23 Haziran 2015; 22:37:44 >
  • adilazimdegilx kullanıcısına yanıt
    Başlar başlamaz hata veriyor bende. Yedekten tekrar yükleme yapayım güncelleme filanda yapmıyor ilginçtir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 23 Haziran 2015; 19:29:54 >
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    Ben herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Unpacking yaptıktan sonra direkt girip oynayabildim. Steamden doğrulama filan yapmayı deneyebilirsiniz yapmadıysanız. Nasıl bir hata olduğuna bağlı olarak directx, driver vs. gibi bir sorun da olabilir. Gerçi Steam'in halletmesi lazım o tarz programların yüklenme işini.
  • adilazimdegilx kullanıcısına yanıt
    Tekrar indirmek zorunda kaldım sonunda düzeldi.Ben vergil için ayrı bir senaryo çizerler demiştim gene aynı başlangıç videosu hariç bir fark yok. Diğer karakterler içinde aynı şey geçerli aynı gidişat 1 e 1 aynı oyun.Neyse bloody palace için aldım oyunu oyalar orası beni.
  • Dmc4'ün tr yaması special editionda çalışır mı? Deneyen var mı?
  • Dmc 4 de otomatik kitlenme vardi bunda calismiyor illa tusa basili tutmak lazim.Var mi bunun kisa yolu bir dusmani oldurtukten sonra oteki ne kendi nisan alirdi boyle combo bozukuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    Otomatik modda otomatik kilitlenme olması lazım. Normalde yoktur. Oynanış olarak aynı oyun, herhangi bir değişiklik yok.
  • Batman Arkham Knight'ta yamuk olunca dedim DMC4 Special Edition oynayalım. Yalnız şu sinematik ve hikaye olarak hayalkırıklığına uğradım. Aynı oyun 20 GB olmuş, dedim bu adamlar üşenmemiştir, karakterlere özel bir senaryo sinematik yapmışlardır yok. Üşenmişler. Vergil ile 6. Mission'da bıraktım. Giriş dışında hiçbir farklı sinematik yok. Trish/Lady ile oynamaya kalktım onda da 1 bölüm geçtim Trish ile henüz oynamak nasip olmadı. Zaten DMC'ı pek seven biri değilim de sırf dedim farklı bir senaryosu filan varsa oynarım da yok yapmamışlar sanırım. Oyunda fazlaca ilerleyen varsa sinematikler varsa oynarım sırf bunun için. Yoksa bilgisayardan kaldıracağım.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Dante ve nero hariç diğerlerinde zaten sadece başlangıç videosu var.O videolar da önce ki DMC serilerinde gösterilen yada ara sahnelerde çıkan videolar.Benim için hayal kırıklığı oldu bir de auto torget basılı tutmadan çalışmıyor hem kol ile hemde klavye ile denedim.Dmc 4 de 1 kez space yada RB bastık mı hedef düşman seçilirdi onu öldürene kadar da kamera takip ederdi hatta en yakın hedefe geçerdi.Şimdi basılı tutuyorum hedefi seçmek için bıraktım mı serbest moda giriyor.3 farklı hedef türü var onlarda işe yaramıyor.


    https://www.youtube.com/watch?v=sazH0YIWXmY

    Bahsettiğim olay böyle hedefe kitlenmek için klavyede boşluk gamepad ile de RB ye basılı tutmak lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 25 Haziran 2015; 1:25:25 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alkımm

    Dante ve nero hariç diğerlerinde zaten sadece başlangıç videosu var.O videolar da önce ki DMC serilerinde gösterilen yada ara sahnelerde çıkan videolar.Benim için hayal kırıklığı oldu bir de auto torget basılı tutmadan çalışmıyor hem kol ile hemde klavye ile denedim.Dmc 4 de 1 kez space yada RB bastık mı hedef düşman seçilirdi onu öldürene kadar da kamera takip ederdi hatta en yakın hedefe geçerdi.Şimdi basılı tutuyorum hedefi seçmek için bıraktım mı serbest moda giriyor.3 farklı hedef türü var onlarda işe yaramıyor.


    https://www.youtube.com/watch?v=sazH0YIWXmY

    Bahsettiğim olay böyle hedefe kitlenmek için klavyede boşluk gamepad ile de RB ye basılı tutmak lazım.

    Gamepad olduğundan ben bu otomatik hedef olayına takılmadım. Klavyeyle oynanacak oyun değil DMC. Gamepad şart çünkü hızlı oyun. Neyse peki oyunu ne kadar uzun oynadınız? Kaç bölüm geçtiniz Vergil, Trish/Lady ile? Kesinlikle karakterlerden başka farklı hiçbir şey yok mu oyunda? DMC4 8 küsür gb iken bu oyun 20 gb. 3 karakter ve kısa bir iki animasyon nasıl oluyor da 10 gb fark yaratıyor? Hani bir umut belki vardır diye oynayacağım da boşa vakit harcamak istemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    Bana hiçbir fark var gibi gelmedi DMC4 ile ki ikisi de yüklü şu an. Tekrar baktım ama aynılar. Dediğim gibi otomatik seçince RB basılı kalıyor. Ama bunu oyunda neden istiyeseniz ki? RB ile kilitlenme istemeyen saldırıları nasıl yapamazsınız sürekli target seçili kalırsa. Ayrıca target seçiliyken yürüme hızı da düşeceği için yarardan çok zararı olur. Daha önce otomatikte oynarken fark edip kapatmıştım DMC4'ü ilk oynadığım zamanlar otomatiği.

    Vergil'le LDK'da oynuyorum ben şu an. Sanırım 7. bölümdeyim. Bir yerde takılmıştım ondan ilerleyemedim fazla. Trick işi biraz zor oluyor Vergil'de saldırıdan kaçmaya çalışırken. Sadece DT açınca geri ışınlanabiliyor mesela. Diğer türlü adamın üstüne atlamanız gerekiyor her türlü. Biraz daha pratik lazım bana anlaşılan.
    Lady ile ilk 2 bölümü oynadım. Açıkcası zor geldi. Ama pek de oynayamadım alışacak kadar. Vergil ile bitirince diğerlerine dönerim diye düşünüyorum.




  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Vergil ile 5 nero ile 4 e kadar oynadım bire bir aynı.Arada ki boyut farkı kaplamalar diyeceğim grafiklerde aşa yukarı aynı Sanırım hızlıca Vergil ile bitirip bloody palace açarım hikayeyi sindire sindire oynamıştım baştan tekrar oynanacak havayı bulamadım açıkçası.Xbox one'nın dan 360 na ps4 den mad catz arcade stickine kadar mevcut klavye ile oynuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 25 Haziran 2015; 8:39:18 >
  • Beyler DMC 4ü çok rahat oynuyordum bunda bi kasma var fps 35den yukarı çıkmıyor oyun yavaş slow motionda oynuyorum sanki ne yapmalıyım sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.