Şimdi Ara

Bir Ali Express Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler tuhaf ve anlamadığım bir durum var yardımcı olursanız sevinirim.

    Aliexpress'den 27 nisan'da telefonuma ekran aldım, 30$ karşılığı 82 tl kredi kartımdan tahsil edildi. Kontrol ettim garantiden para tahsil edilmişti ve herhangi bir problem yoktu. 2 mayıs'ta da gemiye verildi ve RC kodu ile hatta kontrol ettim hongkong posttan.

    Dün gece mail geldi ali'den ve para ödenmediği için gönderi iptal edildi gibi birşey yazmışlar, e iyi de bu nasıl oldu? ödeme yapmasam kargoya verilmezdi zaten ki kredi kartımı kontrol ettim az önce para geri iade de olmamış. bu konuda bilgi sahibi arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

    mail de yazılanlar;

    Order No. 66838171218996 Cancelled

    Dear grimser
    Your Order No. 66838171218996 has been cancelled because payment was not made before 09 May 2015 14:59. If you would still like to buy this item, please reorder it at AliExpress.com.


    aldığım ürünün sayfasına girdiğimde de şu yazıyor;

    Order Number:
    66838171218996
    Status: Closed
    Reminder: No payment from buyer.







  • Satıcıya sorun veya sitede ödeme geçmişini gösteren bir yer varsa oraya bakın yine aynı şekilde. Sonuç alamazsanız, birkaç gün içinde paranızın kartınıza yatmasını bekleyin. Hala gelmezse ali'ye mesaj atarsınız.
  • Sepete atıp, ileri ileri deyip ödeme yapmadığın alışverişlerin de order numarası olur. Sistem belli bir süre verir ve ödeme yapılmaz ise bunu kapatır. Muhtemelen aynı üründen iki kere sepete attın yani o arada bir bağlantıda yada sayfada sorun oldu. İki üründen birini ödeyip siparişin yola çıkmıştır, diğeri kapatılmıştır. Order numaralarını kontrol edebilirsin. Yine benzer sorunlarla karşılaşan arkadaşlar bu bağlantıdan topluluğumuza gelebilirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.