Şimdi Ara

ProTesisat Profesyonel Tesisat Çözümleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Protesisat

    Firmamız Ankara, İzmir ve İstanbul başta olmak üzere 3 adet şubesi bulunmaktadır. Profesyonel ekipmanları ve uzman kadrosuyla daima hizmetinizdedir. Firmamız Garanti Bankası, Yurt İçi Kargo ve Türkiye Finans Bankası başta olmak üzere, eşsiz referanslara sahiptir.

    Hizmetlerimiz Nelerdir?
    Su Kaçağı Tespiti


    Evimizde, iş yerinde , yaşamımızı sürdürdüğümüz her yerde su en doğal ihtiyacımızdır. Evimizde işyerimizde her yerde su bulunmaktadır Kullanmakta olduğumuz su, su tesisatı üzerinden bizlere ulaşmaktadır. Kullanmış olduğumuz su tesisatı , zamana ve darbeye olarak, su kaçağı verebilmektedir.
    Su kaçağı tamirleri kullanmış olduğumuz zeminin çürümesine ve üzerindeki eşyaların pas tutmasına ve kullanılmaz hale gelmesine neden olmaktadır. Sizde su kaçağı tespiti sorunuz olduğu zaman bize ulaşabilir, uzman ekibimizden yardım isteyebilirsiniz.


    Petek Temizliği

    Günlük güncel ısıtma sistemlerinden bir tanesi de kaloriferlerdir. Kalorifer petekler aracılığı ile ısıyı dağıtmaktadır. Petekler zamanla; Korozyon ve pas nedeniyle tıkanmaktadır. Tıkanan petekler, ısının doğru dağıtılmasına engel olmaktadır. Petek Temizliği yaptırarak, kaloriferiniz ve peteklerinizin daha uzun ömürlü olmasını sağlayabilirsiniz. Petek temizliği ni profesyonel makineler ile yapmaktayız.

    Tıkanıklık Açma

    Ev ve işyerlerinde kullanmış olduğumuz, lavabo, mutfak, banyo, tuvalet gibi tüm su giderleri, kırılma ve aşınmayla beraber tıkanabilir. Bazen bu deliklere yabancı maddeler atıldığı zamanda tıkanma meydana gelebilir. Tıkanıklık Açma çok profesyonellik isteyen bir iştir. Doğru müdahale edilmediği taktirde çok pahalı masraflara yol açılabilmektedir . Sizde bize ulaşarak uzman kadromuzun size yardımcı olmasını sağlayabilirsiniz.

     ProTesisat Profesyonel Tesisat Çözümleri
     ProTesisat Profesyonel Tesisat Çözümleri
     ProTesisat Profesyonel Tesisat Çözümleri
     ProTesisat Profesyonel Tesisat Çözümleri ProTesisat Profesyonel Tesisat Çözümleri ProTesisat Profesyonel Tesisat Çözümleri







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.