Şimdi Ara

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (422. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
11.399
Cevap
173
Favori
896.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kontağı marş konumuna çevirip hemen bırakınca araç kendisi marşı tamamlıyor, bunu sürekli yapmak zararlı mıdır? Bilgisi olan yazabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler. (Araç 1.4 fire)
  • Hijacke-R kullanıcısına yanıt
    Zaten olması gereken o. Bende o şekilde çalıştırıyorum arabayı.
    Bence zararı yok, eğer zararı olsa start-stop özellikli araçlar devamlı zarar görürdü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hijacke-R

    Kontağı marş konumuna çevirip hemen bırakınca araç kendisi marşı tamamlıyor, bunu sürekli yapmak zararlı mıdır? Bilgisi olan yazabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler. (Araç 1.4 fire)
    Zararı değil faydası olan bir özellik çünkü anahtarı bazen hepimiz biraz geç bırakırız, böyle ise araç çalışır çalışmaz marşı otomatik kesiyor. Hem konforlu hem faydalı bir özellik.
  • Arkadaşlar, 2 gun önce aracim lastik basinc uyarisi verdi. Hava basip resetleme yapmama rağmen hala uyari veriyor. Lastikleri de yokladım, bir sorun da gözükmüyor. Benzer problemle karsilasip cozum onerisi olan var mi?
  • Yakın zamanda 1.3 Multijet Mirror paketi için fiyat alan varmıdır.

    Bu araç için sıra bekleme durumu varmı.
  • yan aynaları elle kapatamadım. bi taktiği mi var ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cisem.karatas

    yan aynaları elle kapatamadım. bi taktiği mi var ?
    Hafif yukarı doğru kapatmaya çalışın, o şekilde kapanıyor.
  • Aracın dizel otomatik fiyatı ile manuel benzinli fiyatı arasında neredeyse uçurum var,Türkiye'de en ucuz dizel otomatik sıfır araç almak gerçekten çok zorlaştı.

    Birde Fiat Brezilya sitesinde Egea'ya benzeyen bir model var.Fiat Cronos adıyla satılıyor,acaba yeni Egea'nın da tasarımı böyle mi olacak.
    https://cronos.fiat.com.br/
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Cronos b segment bir otomobil, tasarım olarak da ben pek egeaya benzetemedim

    Zaten çok yüksek ihtimalle yeni egea diye birşey olmayacak, yıl sonunda makyajlı kasa çıkacak birkaç küçük kozmetik değişiklik ile. İç mekanda da direksiyon değişecek %99 sadece en üst pakette sunulacak 10 inç tablet ekran ve hayalet gösterge gelecek. 5 yıl da öyle satılıp üretimden kalkar diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 4 Ağustos 2020; 15:27:7 >
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz linkte FOTOS yazan linke tıkladığınızda fotoğraflara bakınca aynı araç olduğu görülüyor.

    Ufak tefek farklar var oda ayrı bir mesele.

    YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)


    YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Computer -- 4 Ağustos 2020; 15:29:15 >




  • Ebu Computer kullanıcısına yanıt
    Yeni makyajlı kasanın bir çok ayrıntısı ortaya çıktı. Dışarıda logo ızgara far harici fazla değişiklik yok. İçeride arkadaşların yazdığı gibi.
    Esas değişiklik 1.0 ve 1.3 benzinli motorların gelmesi. Egea süper dünya şampiyonu diye bir iddiam hiç olmadı ama, Egea için çöp leş teneke gibi saçma tabirleri kullananların şimdi onun için sıraya girmiş olması çok anlamlı. Demek ki fiyat performans diye bir şey var. 1.0 benzinli ile 4-5 yıl satış birincisi olur.

    Bir de Cross modeli olacak deniyor. 5-6 santim yükseltme, plastik gövde çamurluk koruması, tavan rayları falan.

    Benim olmasını istediğim şeyler güvenlik ekipmanları, arka koltukta ön gerdirici. Bu tip şeyler.

    Umarım arka stoplar bu Brezilya arabası gibi olsun. Şıkmış.
  • GK Kara Murat kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Hava basarken lastikler soğuk muydu? Lastik soğukken hava basılması gerekiyor. Kitapçığa göre önler 32 arkalar 31 olmalı. Birde lastik havalarını düzeltip resetledikten bir süre sonra tekrar uyarı veriyorsa muhtemelen lastiğinize çivi vs... girmiştir ve havası iniyordur.
  • Teşekkürler bilgiler için

    Bu arada Latin Amerika ve Meksika'da Fiat,Ford gibi firmalar bizim ülkemizdeki Egea olsun,İ20 felan olsun bunlardan daha ucuz ve daha basit duran araçlar da satıyorlarmış.

    Mesela Fiat Brezilya'da "Grand Siena" diye bir model satıyor.
    Ford'da Brezilya'da "Ka" modelini satıyor.

    Fiat Egea'dan daha ucuz ne olabilir demeyin,varmış yani.
  • Cherokee C kullanıcısına yanıt
    Merhaba öncelikle cevabiniz icin teşekkürler.

    Lastikler sicakti; ama resete rağmen ayni uyari devam etti. Hava basarken dikkat ediyorum olmasi gereken hava kadar veya bir tik altinda hava oluyor lastiklerde. Dediginiz gibi civi girdiyse havasinin cok inmis olması gerekmiyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GK Kara Murat

    Merhaba öncelikle cevabiniz icin teşekkürler.

    Lastikler sicakti; ama resete rağmen ayni uyari devam etti. Hava basarken dikkat ediyorum olmasi gereken hava kadar veya bir tik altinda hava oluyor lastiklerde. Dediginiz gibi civi girdiyse havasinin cok inmis olması gerekmiyor mu?
    Normalde ön 32 arka 31 demiştim. Lastik ısındıkça lastik içindeki havada ısınıp genleşeceği için 3-5psi daha fazla hava varmış gibi cihaza yansır. Bundan dolayı siz lastik sıcakken önleri 32 yaparsanız 27-29psi arası arkayı 31 yaparsanız 26-28psi arası hava basmış oluyosunuz. Bu aracın olması gereken değerlerin altında kaldığı için de ötüyo olabilir. Eğer tüm lastikler birbirine yakın çıkıyorsa çivi ihtamli düşük demektir. Bence en doğru sonucu alabilmek için lastiklerin en az 30dk soğumasını beklemek lazım. Sonrasında en yakın benzinliğe gidip doğru havayı basıp denemeniz lazım. Yine hata verirse ve çivi de yoksa servis dışında başka bir ihtimal kalmıyor.




  • Cherokee C kullanıcısına yanıt
    Bugun yetkili servise götürdüm aksam üstü. Sensörlerde miknatislasma var dedi. Ona gore lastiklerin açılıp temizlenmesi gerekir dedi. Vaktim olmadığından arabayi birakamadim. İlk defa böyle bir sorun duydum, ben yazilimsal bir problemden şüphe ediyordum, yazilimda sıkıntı yok dedi
  • GK Kara Murat kullanıcısına yanıt
    Hocam her ihtimale karşı lastiklere baktırın derim. Başka bir aracımda benzer bir lastik basınç sensörü hatası alıyordum. Bir hafta önce şişirdiğim lastik bir hafta sonra tamamen değil ama yarı yarıya havası iniyordu. Lastikçiye götürüp baktığımda çivi girdiğini görmüştük. Park halindeyken havası daha çabuk iniyordu. Oradan anlayabilirsiniz belki.
  • Nemesis-Prime kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz icin teşekkürler. İşin ilginc tarafi disaridan baktaginizda lastiklerde iniklik gözükmüyor, hepsi sorunsuz gozukuyor. Bu haldeyken 110-120 hiza çıktım, herhangi bir yana çekme veya dengesizlik de olmadı. Servis elemanin cevabi tam tatmin etmedi beni, olmazsa servise sokmadan bir lastikciye gosterecegim dediginiz gibi.
  • YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: herdemasivemavi

    YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)
    3 bin zam gelir bence hocam. Euro yükseldi çok
  • 
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.