Şimdi Ara

89 model doğan fiyat bilgisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende 89 model doğan yeni kasa var satmak istiyorum ama 2. el fiyatları nedir bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.



  • Valla n kadar eder bilmem ama ben 4 milyar veririm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 20 Mayıs 2012; 19:37:06 >
  • bende de var 89 doğan full orjinal değişen bi tek parçası yok araçta güneş yanığı var çelik cant renki camlar merkezi kilit lpg (işli değil) arabanın yürürü duruğu vs tahmin edersiniz süper ve ben 4.5 peşin satışını hemen almak kaydıyla verecem.. lpg işli filansa ve arabanın durumu da iyiyse 4.5-5 arası eder benimki biraz da ihtiyaçtan.. ilgilenler için resim gönderebilirim.. araba çok güzel ben şahsen memnunum sonuna kadar ama ihtiyaç belini büküyo insanın..
    ilgilenenler reswulxx@yahoo.com dan ulaşabilir
  • 4.5 istersin pazarlik mazarlik 4 u gecmez gene.acı son
  • valla usta 96 doğan s aracımı 6500 verdim geçenlerde. araçta değişen parça ve boya yoktu. herhangi bir yerini sağ sola çarpmamıştık orojinaldi. seninki 89 model benim sattığım araç 96 model. şimdi ben sattığım araca bakarsam senin araç 4.000 ytl bile etmez. şahsen 2.000 ytl bile vermem.
  • arkadaşlar tamam vurun felan ama öldürmeyin ben arabayı 4.250 ye felan hatta bırakın onu 4.400 e razı olsaydım şimdiye inanın en az 7-8 kere satmıştım.. bence yeni kasa bi hele de doğan 4 e veriliyosa yazık.. 4 e filan vermem o dursun varsın yanına bi tane daha araba çekerim 4 vereceğime..
  • sen milleti dinleme arkadaşım ve sakın ola araban sağlam ve hasarsız ise 5'ten aşağı verme... inan alıcısı çok...
  • arabada değişen yok tek masrafı 2 arka teker ve lpg işli değil onun için 4.5 belki yoksa dediğim gibi satmam yanına bi tane daha araba çekerim.. ben çok seviyorum sahsen arabamı.. ama işte şu an durumlar onu gerektiriyo paraya ihtiyacım var..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ReSuLL

    arabada değişen yok tek masrafı 2 arka teker ve lpg işli değil onun için 4.5 belki yoksa dediğim gibi satmam yanına bi tane daha araba çekerim.. ben çok seviyorum sahsen arabamı.. ama işte şu an durumlar onu gerektiriyo paraya ihtiyacım var..


    kaç para verdiler bu arabaya yaa..??
  • bana sorarsan hemen ver 100ytl çok önemli değil. yakında istanbul'da taksicilik yapıpta bu aracı kullananlar yeni tasarıya göre yeni araçlar almak zorunda. araçlarda klima air-bag gibi bir takım donanımlar istenecek. taksiciler genelde bu araçları kullanıyor. satıp yeni araçlarını almaya başladıklarında bu araçların fiatı bayaa bi düşecek, sonra 4.000 ytl yi bile mumla arar hale gelirsin. söylemesi benden.
  • türkiyede öyle hadi hoop böyle oldu böyle oldu çok görülen bişey ama bu taksici dolmuşçu gibi kişilerse kolay kolay değişim olmaz süreç ister o dediğiniz olacaktır ama püyasaya o kadar araba sürülünce taksiden çıkma bilirsiniz herşeyden önce araba sarıdan dönme ise yüz vermezler ikincisi sarıdan dönme arabaların arabaların kendi arasında bi piyasası olacaktır üçüncüsü bu araba hem sarıdan dönme araba olmayışı orjinal oluşu hem de değişen hiçbi parçası olmayışıyka ki bi takside bunu bulmak imkansızdır diğerlerinden ayrılır ve aynı modelinde sarı ile arasında 500-750 milyon fark eder ki bu sarıdan dönme arabaların bile 3500 dan aşağı düşüceğini düşünmüyorum fiyatlarının ve herşeyden öenmlisi bu dediğiniz yasa gelene kadar muhtemelen ben arabayı satmış olurum bile tabii bunlar benim şahsi düşüncelerim önerileriniz için de ayrıca teşekkür ederim
  • beyler doğan için ciddi bi müşteri yokmu?? acil satmam lazım paraya ihtiyacım var.. ciddi düşünen elimi tutsun.. araç oldukta temizdir.. hatırlamak için yukarıdaki yazıları bi gözden geçirebilirsiniz..
  • usta noldu satamadın mı aracı. sen beni dinle o aracı kaça kaça ver gitsin. model çok düşük. ben 1996 modelini zor sattım, alanı bırak bakan bile yok bu araçlara. sonra 4.000 ytl bile veren çıkmaz. söylemesi benden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkabugu -- 5 Aralık 2006; 19:55:45 >
  • araç satıldı... takip ettiğin için special thanks...
  • ok. baba geçmiş olsun bi daha kuş serisine bulaşma sakın..!!
  • arabayı ben mecbur olduğum için sattım.. yeni sahibi iki gün sonra aradı.. arabadan çok memnunum 3-5 model üstüne değişmem hatta 10 tane araba verseler değişmem dedi.. benim arabam böyle bi arabaydı.. ayrıca kuş serisinde ben bitek doğanı severim şimdi 5 milyara şahin s 96 verelim diyolar almıyorum.. ben eski kuşumdan çoook memnundum uçuruyodu beni.. bi daha bulaşabilirim yani ama öncelikle tipo slx düşünüyorum.. tabi bunlar zevk bişey denemez sen sanırım pek hoşlaşmıyon kuş serisinden ama ben sadece doğan diyorum o da benimki gibi temiz olursa
  • tipo doğandan çok güzel bir araç. tavsiye ederim. şahin ve ya doğan yerine tipo al.
  • fiat nostalji için kuş serisinden cıkarmaz mı ki gene
  • tipo öncelikli tercihim de fiat şöyle en az 1800 motor ve en az 130 beygir enjeksiyonlu klimalı hidrolik direksiyonlu doğan çıkarsa da hemen alsak.. benim gözüm doğan da.. doğan da doğan ille de doğan..
  • RESULL ARKADAŞIMIN ARABASINI BİLİRİM ÇOK TEMİZ AMA ZOR SATILIR DEMİŞTİM VEDE ZORDA OLSA SATILDI. İNŞALLAH ONADA Bİ TİPO ALACAZ..
    quote:

    Orjinalden alıntı: cevizkabugu

    tipo doğandan çok güzel bir araç. tavsiye ederim. şahin ve ya doğan yerine tipo al.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.