Şimdi Ara

Periscope Rezaleti !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar arkadaşlar, son derece modern ve avrupa görmüş,avrupahi görüşlere sahip bir insanımdır. Ancak namus kurallarım her zaman katıdır ve ahlaki değerlere fazla önem veririm.

    Nedir bu Periscope ! 4 gün evvel bir yerden duydum ve telefonuma yükledim, uygulama tamamiyle ahlak dışı bir uygulamadır ! Dün gece ye kadar uygulamayı denetledim ve insanları denetledim. Türk gençliğinin durumunun bukadar vahim olduğunu hiç düşünmemiştim. Bu kadar dejenere olmuş bir gençlik olmamalı ! Lise ve Üniversite talebesi , ki talebe demeye dilim varmıyor resmen insan artıkları ile dolu.

    Üniversiteli kızlar sabahlara kadar içki,disko,bar ve erkeklerle aynı evlerde sabahlıyor ve faişe gibi kikirdiyorlar. Bunlarıda utanmadan ar damarı çatlamış şekilde canlı olarak yayınlıyorlar hatta ve hatta banzai içerken bile bunu canlı yayınlayanlar var. Kız çocuk aileleri bir yalnış içinde, kesin olarak bu programda gorduklerımden sonra kız cocuklarının sehır dısında unıversıte okutulmasını yalnıs buluyorum artık. Resmen bu kız cocuklarını sehır dısına yollayan aıleler , cocukları tarafında gavat konumuna sokuluyor.

    Bu uygulamanın acilen yasaklanmasını kapatılmasını ve kapatılması ıcın mahkemeye dava acacagım. Bu genclıkten hıc bır sey olmaz...







  • UP
  • +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.