Şimdi Ara

netten dosya indiremiyorum yardim lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • internetten hiç bir dosyayı indiremiyorum maillerle gelen resimler bile inmiyo
    herhangi bi program indirmek istediimde indirme başlarken ilk pencere açılıyo daha sonra inecek dosyayı kaydedeceğim yeri seçme penceresi açılmıyo sürekli ilk açılan pencere açık kalıyo lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler..



  • ben biraz daha anlatayım olayı bari ben bi dosya indirdim ayın onunda sonra o dasyayı silemedim dosya normalde şifreli değildi ama şimdi silmeye kalkınca ya da açmaya kalkınca şifre istiyor cancel diyorum yine de şifre penceresi kapanmıyo.ben bunu geçen hafta farkettim netten dosya indirememeye başlayınca bi tarama yaptırdım kaspersky ile virüs fln çıkmadı tabi o dosya şifreli olduu için ve ben de şifreyi bilmediim için onu tarayamadım.bi kaç gün önce dosya indirememeye başladıım gün bilgisayarım açılmadı doğru kapatılmayınca açılan menüyle açıldı bende bekledim sonra açıldı ama dosya indiremedim netten..msn açtıımda program açılıyo ama hemen kapatılması gerek diyo dosya hazırlandı gönderelim mi diyo gönderme diyorum hop gidiyo..normal net bağlantımda hiç bi problem yok sadece herhangi bi dosya indirmeye kalktıımda indiremiyorum.ayrıca oynadıım oyunu kaydetmeye çalışınca hata oluyo kaydedilemiyo diyo..bence o dosyada virüs var ama dosyayı bi türlü silemiyorum.açılan şifre penceresini görevi sonlandırdan kapatınca bilgisayar takılıyo..bu dosyayı silebileceğim bi pro varsa belki sorun çözülcek yoksa format..yardım eden olursa sevinirim teşekkürler..




  • format abijim format en sağlamı. yemin ediom uğraşmış olsan saat tut baq gör. uğraştıın saat içinde 3 defa yeniden yüklersin bence. bööle abidik gubidik sorunlarla uğraşmaktansa hep yeniden yüklerim ben.
  • ya format istemiyorum hiç 3 senedir idare ediyodum böyle yığınla dosyam var kurtaramadıım zaten pek ii bi makine diil benimki..zaten bende xp cdsi de yok format daa zor olcak benim icin yani..bilgisayarı bilgciye taşımak istemiyorum..bi bilen çıkar belki..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.