Şimdi Ara

Yoksullukla Mücadele Maçı şuan TRT-SPOR'da.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından 12. kez düzenlenecek "Yoksullukla Mücadele Maçı" bu akşam Fransa'da oynanacak.

    UNDP İyi Niyet Elçileri Brezilyalı Ronaldo, Fransız Zinedine Zidane ve Fildişi Sahilli Didier Drogba'nın oluşturacağı takım ile Fransız kulübü Saint Etienne'in all-star takımı arasındaki Ebola ile mücadeleyi desteklemek amacıyla organize edilen özel maç, TSİ 21.00'de Fransa'nın Saint Etienne kentindeki Geoffroy-Guichard Stadı'nda yapılacak.

    Elde edilecek gelirin 3'te 2'si, Ebola salgınından en fazla etkilenen Afrika ülkeleri Gine, Sierra Leone ve Liberya'ya, kalan kısmı ise Saint Etienne kulübüne ait ve aynı kent için sosyal yardım projeleri üreten ASSE Coeur-Vert Birliği'ne bağışlanacak.

    Ronaldo, Zidane ve Drogba'nın takımında Cafu, Clarence Seedorf, Edwin van der Sar, Eric Abidal, Christian Karembeu, Youri Djorkaeff, Fabien Barthez, Gianluca Zambrotta, Frank de Boer, Ronald de Boer, Jay-Jay Okocha, Louis Saha ve Vladimir Smicer forma giyecek.

    Saint Etienne All-Star takımı ise Alex, Laurent Batlles, Brandao, Pascal Feindouno, Jeremie Janot, Bjorn Tore Kvarme, Lubomir Moravcik, Laurent Paganelli, Stephane Pedron, Sebastien Perez, Lionel Potillon, Dominique Rocheteau, Julien Sable, Kurt Zouma ve Efstathios Tavlaridis'ten oluşacak.

    UEFA'nın sponsorluğunu üstlendiği TSİ 21.00'de başlayacak karşılaşmayı dünyaca ünlü eski hakem Pierluigi Collina yönetecek. Dev mücadele TRT Spor ve trtspor.com'dan canlı yayınlanacak.

    İlk kez 2003'te Basel'de düzenlenen Yoksullukla Mücadele Maçı, bugüne kadar Madrid, Düsseldorf, Marsilya, Malaga, Fes, Lizbon, Atina, Hamburg, Bern ve Porto Alegre'de gerçekleştirildi.




    TV'de yeni gördüm beyler maç şuan oynanıyor, dakika 15.



  • Gözlerim doldu Ronaldo'yu görünce.Bu tarz maçlar inanın bana Bir El Classico'dan daha fazla zevk veriyor.Çocukluğum aklıma geldi Ronaldo'yu, Zidane'ı görünce.Şaka maka yaşlanıyoruz, ve artık böyle adamlar gelmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.