Şimdi Ara

Linea için JBL GTO6508 veya Farklı bir Ürün Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, 2013 Linea Urban aracımın üzerindeki hoparlörler kötü olduğu için yeni almaya karar verdim.Öyle aşırıya kaçan bir sistem değil de daha çok temiz ses alabileceğim, ara ara yüksek sesle de dinleyebileceğim ürünler almak istiyorum.Bir kaç model araştırması yaptım ancak aracın üzerindeki orjinal teyp kaç watt çıkış verebiliyor gibi teknik bilgileri bilmediğimden karar veremedim.Ön kapı hoparlörünün boyutu 16cm diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen.

    JBL GTO6508C ön kapı için uygun sanırım, 200 TL gibi bir fiyatı var ancak amfisiz bunu almanın mantığı yok veya tam tersi al amfiye gerek yok gibi yorumlarla karşılaştım.Amfi olmadığı için performansı sınırlanacaksa fiyat olarak daha uygun bir şey almak mantıklı gibi duruyor.

    2013 Linea Urban orjinal teybinin teknik özelliklerini ve bu konuda bana fikir verecek arkadaşlara da şimdiden teşekkür ederim.







  • fiyat olarak 200 tl mi düşünüyorsunuz?
  • A.M.K kullanıcısına yanıt
    O rakamlarda düşünüyorum ama f/p oranı mantıklı bir seçeneğim olursa değerlendiririm.Düşündüğüm JBL amfisiz çok mu verimsiz ve boşa para verilmiş olur ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MERT237

    O rakamlarda düşünüyorum ama f/p oranı mantıklı bir seçeneğim olursa değerlendiririm.Düşündüğüm JBL amfisiz çok mu verimsiz ve boşa para verilmiş olur ?

    aynen hocam verimsiz olur orta seslerde bozulma yapar şimdiki hoparlörlerden farkı kalmaz. onun yerine 16 cmlik 3 yollu coaxlar var onlardan alabilirsiniz. pioneerın öyle modelleri var mesela, sonynin modelleri de var. size düşük rms li hoparlör lazım
  • A.M.K kullanıcısına yanıt
    Peki ne önerirsin Coax olarak bana fiyatı uygun ve temiz ses verebilecek ? Bir de sadece bilgi edinmek amaçlı soruyorum, bahsettiğim JBL GTO'yu alsaydım nasıl bir amfi almam gerekirdi ?
  • MERT237 kullanıcısına yanıt
    mesela şu model olabilir. 2 takım alıp öne ve arkaya takabilirsiniz

    http://www.atakantuning.com/Sony-XS-GTF-1638-16-cm-Oto-Hoparlor,PR-1446.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.M.K -- 21 Nisan 2015; 12:04:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.