Şimdi Ara

GTA Online Rehberi ve Soru Cevap Konusu [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
800
Cevap
58
Favori
116.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Günaydinlar.

    Gta V hafta ortasi indirimine girmis 89 lira şuan ayin 16sina kadar.Seneryosunu 2 kere korsan bitirdim.Destek cikmak icin almayi dusunuyorum.İş güç felan elimde para var artik.

    Tek merak ettigim nokta.Online tek basima oynayabilr miyim.Gorevleri vs nasil oluyor.Çevremde oynayan yok gta online.Tek basima zevk alir miyim.

    Ve son olarak Gta online için türkçe yama var mıdır? Hepimize iyi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertAndc M kullanıcısına yanıt
    Bence güzel bir düşünce.

    Forumdan mutlaka bulursunuz oynayacak arkadaşlar. Ayrıca tabiki tek başınıza da oynayabilirsiniz, haritada takılabilir, her çeşit görevlere katılabilirsiniz.
  • Eve gidip alacagim kararimi verdim.Türkce yama sadece hikaye modu için mi var yoksa online içinde çıktı mı.
    Son olarak Online basladigim zaman verenileceginiz baslangic tuyolari var midir?Zaman gectikce piseriz zaten.

    Simdiden tesekkur ederim iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dğn online da motorclub aldım ama aldığıma pişman oldum satma şansım var mı?
  • Şirketlet ve Motor kulüpleri hakkında bilgi verirsen mükemmel olur bide bu martini yada başkasını aradığımda görev alamıyorum tek kişilik request job kilitli yani
  • GTA Online'a geçtiğimiz senelerde olduğu gibi yılbaşı güncellemesi geldi mi arkadaşlar ?
  • jagatai J kullanıcısına yanıt
    Motor kulübü ve CEO şirketi ile ilgili birkaç şey anlatayım,

    - Motor kulübüne 10 adet motorsiklet koyabiliyorsunuz, diğer garajlarda arabaların arasında motor olduğu zaman alakasız gözüküyordu, o nedenle motor kulübünden son derece memnunum, en azından 10 adet motorsiklet alıyor.
    Arzu ederseniz kulübün içine modifiyeci de koyabiliyorsunuz, siz veya motorsiklet kulübünüze üye yaptığınız kişiler sizin dükkanın içinde kendi motorlarına modifiye yapabiliyorlar.

    - Motor kulübü toplamda 8 kişi olabiliyor, dolayısıyla kalabalık bir arkadaş grubuysanız, arkadaşlarınızı motor kulübüne davet edin, sessionda millete ızdırap olurken arkadaşlarınızla aynı renk olduğunuz için daha iyi görürsünüz ve arkadaşa sıkamazsınız (friendly fire'ı açmadığınız sürece)

    - Motor kulübünün bana göre şuanki en önemli işlevi şudur; istediğiniz zaman, istediğiniz yerde, süre kısıtlaması olmadan yanınıza motorsiklet spawn edebiliyorsunuz, 1 saniyede geliyor. Saçma bir yerde kaldınız, veya mechanic i arayamıyorsunuz süre var 5 dakika, hemen interaction menüden kendinizi MC başkanı yapın, istediğiniz motoru yanınıza spawn edin.

    - Aynı şekilde yanınızda aracınız varken başka araç çağıramıyorsunuz, ya uzaklaşacaksınız, ya patlatacaksınız vs. MC açıp interaction menüden return personal vehicle diyince yanınızdaki aracınız yok oluyor.

    - Motor kulübü satın aldıktan sonra içerideki bilgisayara geçince kendinize işyeri satın alabiliyorsunuz, koko, meth, sahte para, weed ve sahte evrak olmak üzere 5 işyeri var, ben beşini de satın aldım, içlerinden en az parayı sahte evrak veriyor diye onu kapatmıştım, (geri veremiyorsunuz aldığınızı ancak işi kapatabiliyorsunuz), 4 dükkanın satışını yaparsanız her gün 1.350.000 dolar kazanırsınız. Tabi bunun için sizden başka 2 kişi daha olursa çok iyi olur, sadece bir görevde 4 motorsiklet geliyor, onu da 3 kişi bile olsan hızlıca yapabiliyorsun, diğer görevler maksimum 3 kişiye ihtiyaç duyuyor.
    Ben 4 dükkandan baya güzel para yapmıştım, şuanda yapmıyorum.


    CEO Ofisiyle ilgili ise;
    - İki farklı görev çeşidi var ofis bilgisayarından başlatabildiğiniz, biri mal çalıp depoya koyup satma, diğer yeni gelen araç çalıp depoya koyup satma.
    Mal çalma için de depo satın almanız gerekli, araç çalmak için de ayrı depo satın almanız gerekli.

    - Yeni güncellemeyle CEO binasına ek olarak 20, 40 veya 60 araç kapasiteli garaj satın alabiliyorsunuz. Ve yine garajın içine modifiyeci alabiliyorsunuz. Şahsen benim baya işime yaradı. 6 normal ev garajı (maksimum ev sınırı 6), 1 motorsiklet kulübü garajı ve 60 araçlık 3 adet ofis garajı, toplamda 130 tane aracım var.

    - CEO'lukla ilgili şuanda en çok işimize yarayan özellikler, toplamda 4 kişi olabiliyorsunuz (3 üye), Buzzard atak helikopteriniz varsa interaction menüden yanınıza bir saniyede helikopter spawnlayabiliyorsunuz. Yine interaction menüden kendinizi ve üyelerinizi 3 dakikalığına off the radar yapabiliyorsunuz haritada gözükmüyorsunuz (ghost organization) ve 2 dakikalığına polisler size karışmıyor (bribe authorities)



    Bunların herhangi birini satma şansınız yok, en az miktarda alayım, haritada çok yer kaplamasın diyorsanız şunları alın; MC kulübü, MC işi yapacaksanız koko dükkanı, yapmayacaksanız almayın, CEO ofisi, Ceo mal çalma görevi yapacaksanız bir adet medium depo, araç çalma görevi yapacaksanız bir adet depo (zaten max 1 adet alınıyor, hepsi 40 araç kapasiteli, sadece lokasyonlar farklı, 1.5m dolarlık olanı alabilirsiniz yeri iyi), bir kat 20 araç kapasiteli 1 garaj (daha sonradan yer yetmezse 2 ve 3. katları da alabiliyorsunuz)




  • aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Geldi evet, yeni araçlar, harita komple karlı, havai fişek silahı, kıyafetler maskeler vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onur__

    Geldi evet, yeni araçlar, harita komple karlı, havai fişek silahı, kıyafetler maskeler vs.

    Teşekkür ederim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onur__ kullanıcısına yanıt
    Çok yararlı bilgiler.. Teşeklürler paylaştığın için..

    İlk mesaj dışında Ceo vb. Görevler için ek bilgiler bulabilceğim bir nokta var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slys kullanıcısına yanıt
    Yok, sorularınız varsa sorabilirsiniz, buradan cevaplayan olur mutlaka.
  • Ben simdi ev alicamda heist odali olup olmadigini nasil anlarim
  • Ev aldım sonra depo gibi işletme aldım ama para zor birikiyor coco klup felan almak istiyorum en iyi para veren iş hangisi nasıl ypaabilirm aktif oynayan bilen varsa ekliyim
  • TiqReGo kullanıcısına yanıt
    10 garaj kapasiteli high end evlerden alacaksınız heist için
  • atenct A kullanıcısına yanıt
    Görevlerden, yarışlardan, adversary modlardan vs. oynayarak para kazanmanın dışında ceo ve mc ile para kazanabilirsiniz.
    CEO'da ofis alıp, ardından ofisteki bilgisayardan depo satın alıp ürün çalıp satabilirsiniz, ikinci olarak araç deposu satın alıp araç çalıp satabilirsiniz,
    MC alıp, MC'deki bilgisayardan coke, meth, money, weed, document işyeri satın alabilirsiniz, hammade çalıp veya satın alıp ürünün dolmasını bekledikten sonra ürünleri satabilirsiniz.
    Ben ilk olarak MC alıp coke almanızı tavsiye ederim. MC'yi en ucuzundan alın, paranız oldukça içini vs. değiştirebilirsiniz sonradan.
  • PC deki hesabi PS 4 e aktarabilir miyiz ? Aktaranbilir dimi olur boşa almadım dimi aktarabilirsiniz diyin hocam :/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BitterliLokum -- 9 Ocak 2017; 19:38:23 >
  • BitterliLokum kullanıcısına yanıt
    Pcden hiçbir platforma aktarılamıyor maalesef. :( Önceden çıkan sonrakine aktarılabilir şekilde yapmış Rocstar. PC de en son çıkan platformdu.
  • Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    Resmen ağlayacağım onca para boşa mı gidecek yani nasıl tekrardan kuracağım onca şeyi :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BitterliLokum

    Resmen ağlayacağım onca para boşa mı gidecek yani nasıl tekrardan kuracağım onca şeyi :(

    Maalesef öyle. Ben de aynı durumdayım. Bu yüzden ps4e almadım oyunu. :(

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    Ben karakter transferi var diye sipariş vermiştim kargo da şuan :(

    Birde mesela social club üyeliğim ile ps 4 online a baglanabilir miyim ? Bir daha ban yersem kalıcı olacak eğer oluyorsa banlarım sıfırlanır mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.