Şimdi Ara

Baskı plaket hakkında bir sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elinde bakır yolları yapılmış lehimlenmiş bir devre kartı var bunun üzerinde bakırı. Erimediği büyük bir alan var ben buraya ismimi yazacam yazdıktan sonra komple devreyi asite atamam bunun bir yoku yok mu. Ben bir yerde görmüştüm adam pamuğa bir şey damlatıp siliyordu ve kalem ile çizilmiş yani sadece bakır eriyordu ben de bu şekil yapmak istiyorum ama o sıvı ve nasıl yapacam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Pcde plaketin boyu kadar bir alan çizilir ve içi siyah renk doldurulur. Plaketin yazı yazılacak yeri ölçülür ve orası silinerek çıktı alınır ve devre üstüne ütülenir. Boş kalan yere istediğinizi yapıp asite atılır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Hocam plaket hazır devre çalışıyor komple asite atarsam diğer yerlerde erir

    Ben bi kişide görmüştüm pamuğa bişey döküp siliyordu ve asit eriyordu ben de yazı yazacağım yere kulak çöpünün pamuklu kısmı ile silecem o şekil de nasıl yaparım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4w3e 4 kullanıcısına yanıt
    Overclock makinası arkadaş sağlıklı basit yolu yazmış ,siyah olan yerler yani bakır yollar asitle çıkmayacak ,siyah olmayan yerler asitte eriyecek . bir başka yöntem . eding permenant markör m 142 seri ile tüm plaket boyanır ,yalnızca isim yazılacak yerler boş bırakılır ,isim yazılacak yer boşluk içinde permenant kalem ile yazılır ,asite atılır .
  • Ben derdimi anlatamadım

    Fotoğrafda pic bacakları arasında 2 tane dikdörtgen bakır yer var oraya şimdi kalemle yazı yazıp asite atarsam diğer bakır yollarda erir yahu benim amacım sadece o yazı yazdığım yerleri eritmek için kullanacağım bir sıvı lazım o işide kulak çöpünün pamuklu kısmı ile yapacam kulak çöpünün pamuklu kısmı ile yazı yaDığım yeri üstünden geçerek eritmek istiyorum sadece olay bu
     Baskı plaket hakkında bir sorunum var

    http://i.hizliresim.com/j5JEd9.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4w3e -- 18 Nisan 2015; 16:01:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 4w3e 4 kullanıcısına yanıt
    Bizde yanlış bir şey yazmadık
    tüm plaketi permenantlı kalem ile boyayacaksınız ,yalnızca yazmak istediğiniz yeri boyamayıp ,istediğiniz yazıyı yazacaksınız .
    O bahsettiğiniz kulak çubuğuna bandırılmış sıvı bakır eriten asit çeşitleri duymadım görmedim , o kadar hassas bir yazıyı kulak çubuğu pamuğu ile zaten elde edemezsiniz ,kalem şeklinde bir şey olacak ki ,temiz iş çıksın .
  • Teşekkür ederim hocam ama dediğiniz şekil de plaketi asite atamam yolunu bulacam teşekkür ettim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yollar zaten kötü 2.kez riske değmez.
  • önce isim yaz sonra 1 ölçek hcl ile 1 ölçek tuzruhu karıştır ve pamukla o bölgeye sür. bunu KESİNLİKLE AÇIK HAVADA YAP Kİ ZEHİRLENME.
  • İlginiz için teşekkür ederim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.