Şimdi Ara

deri mont'a dirseklik + omuzluk takılması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Deri mont'a dirseklik + omuzluk takan firma bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

    Benim deri montum var (aşağıdaki linktekine benzer) ama koruma aparatları yok, bu mont'a dirseklik + omuzluk taktırmak istiyorum.
    Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    http://www.allstateleather.com/item_detail.jsp?item=7895&category=1214


    şimdiden teşekkürler



  • Firma arama bence, git bir terziye,montun iç kısmındaki uygun yerlere birer cırt cırtlı cep yaptır istediğin zaman koy yada çıkart kolaylık olur.
  • diyelim ki o montu istediğin şekle soktun.olduğun yerde düşersen mont deforme olacaktır.daha kötüsü sürüklenirsen belki üzerinden çıkacak en iyi ihtimallede mont paramparça olacak ve verdiğin emek boşa gidecektir.orjinal deri motosiklet montları sürtünmeye darbeye dayanıklı oldukları için pahalı oluyor.
    benim bering aero montum var 3 kere düştüm.1inde sürüklendim en ufak bir çizik belirti yırtık yok.sana tavsiyem boşa masraf yapacağına kendini kanıtlamış bir tekstil mont al için rahat olsun.
  • yorumlarınız için teşekkür ederim...
  • ne uğraşacaksın anlamadım. korumalı mont istiyorsan korumalı mont alıcaksın. Öyle sonradan montu kesip biçip birşeyler takmaya çalışma, yazık olur heba edersin montu. İstediğin gibi yapacak terzi de senden yarı mont parası kadar alır herhalde. Onlarda öyle cep yeri için yeterli kumaş yoktur. Bir beden büyük de kullanmadığına göre, öyle modifikasyon olmaz. Deri mont için bütçen yoksa kumaş olanlardan al veya mevcut montun üzerine cırtlı dirsek koruma tak en ucuz çözüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.