Şimdi Ara

Şahin komple yenileme masrafı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
14.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kaporta olarak hiç değişeni olmayan, full orjinal, hiç lpg takılmamış, 130 binde 96 şahin s'imiz var. Boya bile yok diyebilirim sağ arka stop ve sol ön çamurluğun ufak bi kısmında macun var sadece o kadar. Belki ön tampon değişmiş olabilir yapıldımı değiştimi tam hatırlamıyorum bi ara sallanıyodu düştü düşcek şekilde. Hiç büyük kazası vs. yok sigortayı falan ucuza yaptırıyoruz hatta o yüzden.

    Ama araç bakımsızlıktan ölüyor, iki senede bir muayenesi gelince bi baktırılır o kadar. Çiziklerden ve tavan,kaputtaki renk solmasından boya istiyor. İç aksam dökülüyor, kapı-cam kollarında sıkıntılar var, torpido tutmuyor, kapılar açıkken kilitleyip kapatırsanız kilit tutmuyor vs. Motorunda, yürür aksamında bir sıkıntısı yok gibi ama ufak tefek masrafı çıkar illaki onların da.

    Bu yaz ehliyet almayı düşünüyorum, bizim emektarda acemiliğimi atmak istiyorum. Babam satalım direk uğraşmadan diyor ama ben sıcak bakmıyorum. Acemiliğimi şahinde atsam güzel olur sağını solunu çarpsam fazla masraf çıkmaz diye düşündüm, ikna de ettim gibi babamı. 20 senedir bizde araç ama hiç kullanmadım desem yeridir, satmadan benim de bi elimden geçmiş olur hem :) Böyle bakımsız da binilmez sizce ne kadara malolur komple yeniletsem. Değer mi yani yeniletmeye, birkaç ay acemiliğimi attıktan sonra satılacak çünkü.







  • Tofasin tadini aldiniz mi birakmaniz zor hem de ekonomik bi arac her seyiyle sifir aracin senede 3000 lira gideri var yakit ekstraya giriyor tofas da 1000 lirayi gecmez masrafin. Uzun lafin kisasi anasini aglaticaginiz icin cok masraf yapmayin. Yururunu saglamlastirin. Acemiliginizi atin sonra masraf yapmak isterseniz,
    Komple firin boya:3000 liradan kapi aciliyor
    Motor rektefiye: 1000 lira
    Ic doseme kapi filan 500-1000 arasi komple
    On takim degisimi: 300 lira komple.
    Masraflar bunlar.. Kolay gelsin.
    Devlete calisirim derseniz sifir arac bakin derim ben. Tofasi satin 10 lira pesin ayda 500 liraya sifir arac veriyorlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boya baya masraflıymış ya o işe hiç girilmez o zaman. En güzeli yürürüne bir baktırırım dediğiniz gibi ki çok büyük sıkıntısı yok gibi o konuda. Bir de iç aksamdaki sıkıntıları giderip kullanırım o zaman.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darcyn -- 13 Nisan 2015; 14:27:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.