Şimdi Ara

wod pakediyle pvp ye hazırlık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba bu mesajı telefondan yazdıgım için yazım hataları için şimdiden kusura bakmayın demek istiyorum.Ben sub Rogue olarak wod a basladım şu an conq point kasıyorum bg ler ve Arenalarla Soruma gelince ; mop zamanında reforging yapıp statları değiştirebiliyorduk , mesleklerden iteme bonus basabiliyorduk , conQuest pointle eşyaları alıp meta gem basıyorduk , enchanting ve gem le iteme özellik katabiliyorduk.şimdi bu yeni wod pakediyle birçogunun kalktıgını duydum (meslek bonuslarının kalktıgına dair yazılar okudum), leatherworkingle mesela 500 agi basamıyorum mesela, bana pvp ye tam hazır olabilmek için nelerden faydalanabileceğimizi yazabilirmisiniz.glyp lar gemler enchantlar meslekbonusları , mesleklerle basabildiğimiz satat ve özellikler, flask elixir ve potionlar vs.....



  • benim soracagım soruyu sordun ağzına sağlık bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi açaba ?
  • Ring x 2
    Neck
    Back
    Weapon

    5 tane enchant bastıktan sonra hazırsın. Kendi karakterin için uygun glyphleri de PvP forumlarından ya da PvP yapan kişilerin armory'lerinden bulabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChaosBreed

    Ring x 2
    Neck
    Back
    Weapon

    5 tane enchant bastıktan sonra hazırsın. Kendi karakterin için uygun glyphleri de PvP forumlarından ya da PvP yapan kişilerin armory'lerinden bulabilirsin.

    Buna ek olarak; ayrıca Pandaren isen PvP foodunuz geldi onu da kullanman gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WindyAdmiral -- 11 Nisan 2015; 14:36:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • verdiğiniz cevaplar için teşekurler.Bunların dısında eger yapıcamız bse yoksa sadece enchant basıcaz demektir.Peki enchanting mesleği kastıgım için enchantlarda mesleğimden dolayı daha fazla stat basabiliyormuyum, demek istediğim mesleği kasana özel ekstra fayda saglayabilecek enchantlar varmı (mop da vardı , sanırım )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.