Şimdi Ara

En iyi oyun laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar , kız kardeşime bir laptop alacagım odevler ve bunun yanı sıra oyun oyanamak istiyor butcem 2500-3000 arası , grafik kartı onemli yanı oyun 1. tercihimiz olacak , oneri ve değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkurler



  • Msi veya monster o fiyata sanalmarketimden 3000e msilar var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sn. enginguzelsoy;

    Performanslı notebook modelleri konusunda DH forum sayfalarında bir araştırma yaptığınızı gördük. MONSTER olarak 10 yılı aşkın bir süredir sadece performans ve oyun notebook modelleri üzerine odaklı biçimde çalışıyoruz. Modellerimizi fırsatınız olursa mutlaka incelemenizi ve hakkımızda, özellikle satış sonrası hizmet uygulamalarımız konusunda mutlaka kısa bir araştırma yapmanızı öneriyoruz.

    3000 TL 'ye kadar GTX950M ekran kartlı bir notebook satın almak istediğinizi görüyoruz. Dilerseniz size 2999 TL 'ye i7-4720HQ işlemcili, 2GB GTX960M 128-Bit ekran kartlı, 8GB 1600Mhz bellekli ve 1TB 7200RPM sabit diskli güçlü ve hızlı bir Monster notebook vermek isteriz. Üstelik yanında Targus CN31 15.6" Notebook Çantası 'da hediyemiz. Dilerseniz 9.9 TL + KDV fiyat ilavesi taşıma çantasını Monster Sırt çantasını olarak da tercih edebiliyorsunuz.

    Size önerdiğimiz modelin linkini aşağıda bulabilirsiniz.

    2999 TL 'ye kadar 2GB GTX960M ekran kartlı 15.6" modellerimiz;

    http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-1-1.html#.VRVMzy5qLQo
    http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-1.html#.VRVM0S5qLQo

    Bu modellerimize alternatif olması açısından 17.3" boyutlarında bir dizüstü modeli satın almak istiyorsanız aşağıdaki modellerimizi inceleyebilirsiniz.

    2999 TL 'ye kadar 2GB GTX950M ekran kartlı 17.3" modellerimiz;

    http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V5-2-1.html#.VRVOhi5qLQo
    http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V5-2.html#.VRVOii5qLQo

    Ayrıca seçtiğiniz hangi Monster modeli olursa olsun 15 gün koşulsuz ürün iade garantisi ile ürünü istediğiniz gibi evinizin rahatlığında ve konforunda saatlerce test edebilir, sabahlara kadar Monster 'ınızda oyun oynayabilir ve şayet memnun kalmazsanız anında iade ederek ödeme yaptığınız biçimde paranızı anında geri alabilirsiniz.

    Sorularınız varsa foruma veya bize yazın lütfen, size memnuniyetle yardımcı olmaya çalışalım.

    Ayrıca size ulaşabileceğimiz bir iletişim numarasını bizimle paylaşmanız durumunda biz de sizi arayabiliriz. Arkadaşlarımız memnuniyetle tam da satın almak istediğiniz Monster notebook modelini oluşturmada size memnuniyetle yardımcı olacaklardır.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.