Şimdi Ara

Aimhack

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler daha önceki 5 Türk hileci konusunu görmüştüm ben de açayım dedim belki forumdan fln çıkar da kendini savunmaya çalışır diye:
    http://steamcommunity.com//id/MetaLLques15/ Adamın steam linki bu. 14 el çok rahat aldık adamları ct iken 14. el çıktı adam geri geldi ve sonrası için vakti olan izlesin. Karşı takım full Türktü. Hepsinde hile var mı bilmiyorum ama bunda vardı. Adamların bana hile demesi de cidden çok komikti. Umarım en kısa zamanda ban yer de başkalarının oyundan aldığı keyfi bozmaz. Ayrıca arkadaşı tanıyan eden varsa bir sohbet edip içimi dökmek isterim.
    http://s5.dosya.tc/server/wxxhi8/replays.rar.html
    İzleyecek olanların 15. roundun başından sonuna kadar MetaLLques'i izlemesi yeterli zaten.







  • reportladım dostum. buraya gelip savunmasınlarda kendilerini benim olay gibi
  • Hep diyorum vaktinizi boşa harcamayın cs:go da rank atacağınıza girin normal güvendiğiniz bi public e güzel güzel takılın
    oynuyorsan al esea nı onda oyna yazık günah zamanınıza gidin dm oynayın yada ama rank maç girmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weed Man -- 8 Nisan 2015; 11:55:27 >
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Onlar en azından gizlemeye çalışmışlardı bu adam wall ın yanında hard aim de kullanıyor ve o kadar açık yaptı ki zaten gelip savunacak yüzü olmaması lazım.
    Ama yine de forumdaysa bu arkadaşlar gelsinler iki lafın belini kıralım.
  • Zesty Phoenix kullanıcısına yanıt
    Benimkiler gelmiyor hocam forumdan uzaklastilar sayemde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hilecilere karşı işbirliğinde bulunmandan dolayı teşekkür ediyorum. yalnız her karşılaştığımız vakaya bir başlık açmayalım forum başlık çöplüğüne dönüyor.

    bu amaçla bir başlık açıldı zamanında hileleri ifşa etmek için. karşılaştığımız hileleri bu başlıkta toplayalım arkadaşlar.

    http://forum.donanimhaber.com/m_103113733/f_/key_ihbar//tm.htm
  • usta şuan iş yerindeyim izleyemiyorum fakat bizde d2 de ct iken 13 e 2 kaybedip t de oyunu 16 ya 14 aldığımız oldu eve geçtiğim zaman bakarım soylediğiniz gibi ise reaportlarım bende ki buyuk ihtimalle hiledirler çunku kimsenin emin olmadan burda konu açıp milleti lekeleyeceğini düşünmüyorum
  • Ghost Bullet kullanıcısına yanıt
    Emin ol bizim de oldu benim burdaki amacım zaten adamları karalamak değil. Herkes ne mal olduğunu görsün adamın oyununa fln gelirse karşıya hiç kasmasın ki adam şimdiye çoktan ban yemiştir diye düşünüyorum zaten. Eğer izlerseniz sadece 15. roundu ne dediğimi anlayacaksınız.
  • Kafama takılan bir şey var, neden inatla demo linkini doğrudan paylaşmıyorsunuz? Çok mu zor abi bunu yapmak? Şu huyunuzu cidden merak ediyorum, bunu Rusher da yapmıştı. Kopyala-yapıştır yapmak çok mu zor? Direk demo linki paylaşın lütfen, rica ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spycho

    Kafama takılan bir şey var, neden inatla demo linkini doğrudan paylaşmıyorsunuz? Çok mu zor abi bunu yapmak? Şu huyunuzu cidden merak ediyorum, bunu Rusher da yapmıştı. Kopyala-yapıştır yapmak çok mu zor? Direk demo linki paylaşın lütfen, rica ediyorum.

    Bunu yapmamamın nedeni ben demo indiremiyorum cs'de. Superonline'ın valve serverlarıyla bir alıp veremediği var. Aynı zamanda upload'da çok yavaştı o akşam onu da çözemedim ve upload yapıp konuyu açmak için çok uğraştım. Bunu paylaşmak cidden çok daha fazla işime gelirdi ama benim gibi olanlar varsa onları da düşündüm ama buyur:
    steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-mPZVj-Dezrf-9QBy4-mHXAM-t8MUD




  • Bariz hile, hiç saklamaya da çalışmamış. Raporladım.
    Arkadaşın dediği gibi upload yerine direk demo linki verirseniz çok kolay olur. Aslında forumda bir tane sabit hile konusu açıp ilk mesajda nasıl paylaşım yapılması gerektiği ile ilgili bilgiler olsa çok güzel olur.
  • Zesty Phoenix kullanıcısına yanıt
    usta vallaha izleyemedim kusura bakma ama sizin sozunuze guvenıp rapor ettım bende arkadaşları virüs programım emin olmadığı siteleri engellemiş otomatik bunların içinde video nun linki olan site de dahil
  • Hala banlanmamis :O Keske hile kullananlara para veya hapis cezasi da verilse. Oyunun satis sozlesmesine boyle bir sey koymak cok mu zor online oynayacaksan kabul edeceksin ve hile yapmacaksin.24 tl adamlarin umrumda degilki.50 tane hesap alir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.