Şimdi Ara

5 YILLIK İLİŞKİ VE AYRILIKTAN SONRAKİ SÜREÇ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
254
Cevap
13
Favori
50.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Daha önce burada konu açmıştım dostlar sağ olsun iyi kötü destek olmuşlardı. Üniversite döneminde başladığım ilişki bir süre önce sona ermişti. Dile kolay iyi kötü 5 senenizi veriyorsunuz. İyi kötü, güzel çirkin, acısıyla tatlısıyla bir hayatı paylaşıyorsunuz ama bir bakıyorsunuz dün seni seviyorum aşkım diyen insan ertesi gün bir günaydın demekten bile çekinir aciz bir duruma gelmiş. Yaşanmışlıkların ardından gelen ayrılık sonrası sürecini anlatmak istiyorum belki aynı durumları yaşayan insanlara örnek teşkil eder benim durumum.

    Bir kere geçer zamanla unutursun nasihatleri ilk zamanlar için kesinlikle palavra. İlk birkaç gün olayın şokuyla çok fazla hissetmiyorsunuz olan biteni, geçip gidiverecekmiş gibi geliyor ama ondan sonra başlıyor asıl karın ağrısı. Yaşanmışlıklar akla geliyor. Anılar, güzel günler, verilen sözler işte o zaman insanın içine öyle bir öküz oturuyor ki çıkarabilene aşkolsun. Ne yapsan atamıyorsun içinden o an o ağır yükü. Ne yaparsan yap gelip buluyor seni bir şekilde. Bu dönemde özellikle müzik dinlememeye özen gösterdim. Size de tavsiye ederim.

    1 hafta 2 hafta iyi kötü atlatıyorsunuz. Arada birkaç mesajlaşma eski arkadaşlarla mesajlaşma buluşma fasılları, sosyal faaliyetler ile hayatınız iyiye giderken, arada kız arkadaşınızdan gelen nasılsın kendini toparlayabildin mi mesajları toparlanma sürecinize sekte vuruyor. Kafada binbir tane soru. Neden böyle oluyor? Benden daha ne istiyor? Acaba tekrar barışıp bir şeyleri yoluna koyabilir miyiz sorunsalları almış başını gidiyor derken yaşadıkların o anda aklına geliyor ve orada duruyorsun. Ne yaptığını sorguluyorsun işte o an nefsine hakim olabiliyorsan doğru yoldasın demektir.

    Umursamıyor gibi davranmak istesem de olmuyor dostlar. İçim bir yandan hala deli gibi özlüyorum, sevdiğimi ona haykırmak istiyorum, tekrar bir şeyleri yoluna koymak istiyor ama diğer yandan bitti gitti yoluna koy artık her şeyi yeni bir yol çizdin kendine o yolda devam et diyor. Neden bu kadar zor her şeyi geride bırakıp gitmek? Neden insan unutup gitmek istese de tam olarak başaramıyor bir şeyleri? Eksik olan ne? Bir türlü taşlar yerine oturmuyor zaman geçip gidiyor ama sadece geçiyor...

    EDİT: Dün mesaj atmış arkadaşlar. Kimse beni senin gibi sevmiyor, sahiplenmiyor yerin çok ayrıymış. Senden bir beklentim yok ama çok özlüyorum diye. Tebessüm ettim geçtim.

    2.EDİT: Uzun zamandır hayatımı yoluna koymaya uğraşıyorum güzel gelişmeler de oluyor iş anlamında çok şükür. Dün akşam bir telefon aldım uzun uzun çaldı gizli numaradan sonra dayanamadım açtım ve oymuş. Mutlu musun yeni birini bulmuşsun hayırlı olsun demek için aradım dedi gülerek. Ben de bunun için mi aradın beni ağzımı yoklaman hiç hoş bir durum değil eğer merak ediyorsan hayır bulmadım ama bulursam ilk senin haberin olur benim canımı yaktığın gibi canın yansın diye dedim. Elbette karşıma iyi birisi çıkacak dedim sustu konuşamadı ve telefonu kapattı. Şimdi daha huzurlu ve mutluyum dostlar . Sağolsun yanımda olduğunu hissettiren birkaç dostum var onların yanına gezmeye gittim kafamı dağıttım güzelce artık kendimi daha iyi hissediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chevanton -- 5 Mayıs 2015; 20:28:25 >



  • 4 senelik ilişkim 5 sene önce bitti daha hala aklımdan cıkaramam ondan sonrası olmadı ara ara aklıma bir sancı gibi gelir gecmez artık bende onu dusunmekten kacmıyorum baska turlu rahatlayamazsın otur düşün onu ne yapıyorsan bırak ve onu düşün bitene kadar nasıl olsa uzun surmeyecek hangi işi saatlerce aklımızda tutabiliyoruzki. Onu düşünmekten kacma cunku elbet dusuneceksın sadece kacmakla süreci uzatır ertelemiş olursun sımdı dusun ve daha sonra işine bak rahatça .
    Abi cok sıkıntı ya ben de 6 ay önce 1.5 yillik iliskim bitti az cok anliyorum seni, ilk bir ay cok kotuydu benim icin, istahtan kesilmistim 5-10 kilo verdim, uyku duzenim altust olmustu geceleri whatsappina bakardim cevrimici mi diye. Sonrasinda ayrildiktan 2.5 ay sonra filan bi kere mesaj atayim dedim normal arkadasi gibi konustu benle, sonra o mesaj atmaya basladi arada bir. Sonrasinda telefonda konusmaya basladik 1 saat 1.5 saat filan konusuyorduk oyle, sonra o da azalmaya basladi. En son iki hafta once mesaj atmisti cok ilgili konusmadim oyle gecti. Bu aksam saat 10da bi baktim telefon caliyor arayan o. Actim oyle 5 dk havadan sudan konustuk. Sonra ben konu acmayinca kapatalim mi dedi, olur iyi geceler dedim oyle kapattik. Buraya nerden geldim bilmiyorum ama ben de bu durumdayim napicam nolucak hic bilmiyorum. Hala kopek gibi seviyorum ama o ayrildi benden, beni geri istiyorsa o cabalamali o ilk adimi atmali tekrar diye dusunup soguk davraniyorum. Bu konuda alternatif tavsiye verebilecek varsa sevinirim. Konudan cok uzaklastim abi dedigim gibi ilk 1 ay kotu ama sonrasinda daha iyi gibi oluyosun. Yine de mesela en ufak seyde onu hatirlayip aglayadabiliyosun mesela radyoda calan bi parca, beraber sabahladigin sahil, ilk opustugun yer vs. Allah sabir versin cok zor bi donem seni bekliyor.
    chevanton kullanıcısına yanıt
    chevanton demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

    Orijinalden alıntı: chevanton

    İlişkide resmiyete adım atmak istemesi ama ailelerin görüş farklılığı.

    Aşırı derecede kıskançlıkları ve çoğu konuda samimiyetsiz derecede anlayışsızlıkları

    Arkadaş ortamının değişmesi ve çevresinin beni eleştirmeye başlaması.

    Samimiyetsiz davranışları ve son zamanlardaki ilgisizlikleri ve uzak mesafelerden ilişki yürütmeye çalışmamız.

    Başlıca sebepleri bunlardı malesef hocam.

    Ha niye mesaj atıyor dersen tek bir şey söyleyebilirim aşırı derecede pişman olması ama bunu bir türlü kendine yedirememesi. İlişki karşılıklı bitti. Ama daha çok ben istedim. Çünkü bu olaylardan sonra kesinlikle fazlasıyla yaralandım. İlişkiyi çok fazla düzeltmeye, yoluna koymaya uğraştım ama o tam tersine her şeyi oluruna bırakmayı tercih etti.

    O zamam bitmesi iyi olmuş aieleler çok sıkıntı olmaz sonuçta siz evlenip siz yuva kurucaksınız onlar değil.ama samimiyetsizlik ve kıskançlık ( aşırı ise ) zaten ilişkiyi yiprstıp bitiriyo bi şekilde oda sıkılmışlıktan geliyo bence.çevresine seni sen oldugun için sevmiş oldugunu soylemesi gerekirdii ama biraz kafada bitirmiş,

    pişman da olsa bence mesajlarına cevap verme telefonlarını da açma çatlasın.hayatıma bakıyorum de abi.5 yılda olsa eğer bitti ise sürümcemede bırakmanın alemi yok.çok acıttığı kesin ama bi şekilde aşmak zorundasın.aslında ilişkilerin en büyük sorunu alışlanlıklar çünkü bi süre sonra nefes alıp vermek gibi birşey oluyo ve sevdiğin biri tarafından sevilmek mükemmel bi duygu sonra birden nefesiz kalmak tüm alışkanlıkları bi anda bırakmak insanı en çok yıkan bu ama bence bağlantıyı tamamen kes.pişmansa kendi başınınyesin sana bulaşmasın.sende ona koz vermemeye çalış

    Ayrıca yavuz çetin ne demiş herşey geçer hayat kalır,
  • 4 senelik ilişkim 5 sene önce bitti daha hala aklımdan cıkaramam ondan sonrası olmadı ara ara aklıma bir sancı gibi gelir gecmez artık bende onu dusunmekten kacmıyorum baska turlu rahatlayamazsın otur düşün onu ne yapıyorsan bırak ve onu düşün bitene kadar nasıl olsa uzun surmeyecek hangi işi saatlerce aklımızda tutabiliyoruzki. Onu düşünmekten kacma cunku elbet dusuneceksın sadece kacmakla süreci uzatır ertelemiş olursun sımdı dusun ve daha sonra işine bak rahatça .
  • Zaten düşünmüyorum desem yalan olur. Yalan söyleyemem. Elbet bu zamanlar da geçecek sadece o anın gelmesini bekliyorum.
  • Abi cok sıkıntı ya ben de 6 ay önce 1.5 yillik iliskim bitti az cok anliyorum seni, ilk bir ay cok kotuydu benim icin, istahtan kesilmistim 5-10 kilo verdim, uyku duzenim altust olmustu geceleri whatsappina bakardim cevrimici mi diye. Sonrasinda ayrildiktan 2.5 ay sonra filan bi kere mesaj atayim dedim normal arkadasi gibi konustu benle, sonra o mesaj atmaya basladi arada bir. Sonrasinda telefonda konusmaya basladik 1 saat 1.5 saat filan konusuyorduk oyle, sonra o da azalmaya basladi. En son iki hafta once mesaj atmisti cok ilgili konusmadim oyle gecti. Bu aksam saat 10da bi baktim telefon caliyor arayan o. Actim oyle 5 dk havadan sudan konustuk. Sonra ben konu acmayinca kapatalim mi dedi, olur iyi geceler dedim oyle kapattik. Buraya nerden geldim bilmiyorum ama ben de bu durumdayim napicam nolucak hic bilmiyorum. Hala kopek gibi seviyorum ama o ayrildi benden, beni geri istiyorsa o cabalamali o ilk adimi atmali tekrar diye dusunup soguk davraniyorum. Bu konuda alternatif tavsiye verebilecek varsa sevinirim. Konudan cok uzaklastim abi dedigim gibi ilk 1 ay kotu ama sonrasinda daha iyi gibi oluyosun. Yine de mesela en ufak seyde onu hatirlayip aglayadabiliyosun mesela radyoda calan bi parca, beraber sabahladigin sahil, ilk opustugun yer vs. Allah sabir versin cok zor bi donem seni bekliyor.
  • chevanton kullanıcısına yanıt
    Demek ki eğlenilecek değil evlenilecek erkeksin. Ben gezdim, eğlendim, takıldım, çok şey yaptım... ancak hiç zorluk çekmedim devam etmekte. Kendinden fazla değer verme kimseye. Ayrıca kimse de seni üzecek kadar değerli değildir.

    İlişkinin sonu kötü biterse asla acıma. Aldatmışsa falan sil gitsin. (Sana onu hatırlatacak hiçbirşey bulundurma)

    İlişkinin sonu iyi bitmişse (anlaşarak ayrılık gibi) ve o kadar aklındaysa ara sor. Bu seni kötü biri yapmaz. İyi bir insansa bırakma. Ama tabii ki bu ayrılma sebebine bağlı tamamen.

    (Bunları söyleyen sevemeyen biri ona göre. Ben de bulamadım hayatımı anlamlı kılacak birini. Evlenecek yaşa geldim hala içi temiz biriyle tanışamadım.)
  • Hayırlısı olur inşallah.
  • 4 senelik ilişkisi biten bir arkadaşım vardı. Atlatma sürecinde bende yanındaydım sürekli ağlıyordu kızla tekrar beraber olmak istiyordu. Ama hiçbir zaman kıza yazmadı veya görmeye çalışmadı. Biten bir şeyi geri getiremezsin dedi kendini rahatlattı ve yoluna devam etti. Kıza deli gibi aşıktı ama bittiyse bitmiştir yapacak bir şey yoktur. Bu düşünce belki seni rahatlatır biraz hocam başka birinin üstünden örnek verdim çünkü şimdiye kadar hiçbir ilişkim senelerce devam etmedi o yüzden acınızı bilemem.
  • Az çok yaşadıklarımı yaşamışsın kardeşim. Arada sırada mesaj atıyor arıyor. Çok konuşmak istemesem de ister istemez cevap veriyorum çünkü elimde değil. Özlüyorum, eksikliğini hissediyorum ve nefsime yenik düşüp cevap veriyorum ama bu tamamen iyi niyetimden kaynaklanıyor. İnsan her şeyi oluruna bırakmak istiyor ama yakasını bırakmıyor işte yaşanmışlıklar. Bir yerden tutup yakana yapışıyor işte kendinden örnek vermişsin. Neyse ki benim gibi 5 seneni vermemişsin biraz daha şanslı sayılırsın bu konuda. Ama anılar konusunda haklısın ne yaparsan yap bir şekilde bir şeyler hatırlatıyor onu sana...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chevanton

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hannover 96

    o kiz gitsin baskasiyla yiyissin de gorelim bakalim ne kadar rahatsin

    İçimi döktüm ama bu sanki çok hoş bir yorum olmadı hocam.

    basima geldi de ondan yazdim. ne olursa olsun bence en cok koyan sey eski sevgilinin baskasiyla birlikte oldugunun bilinmesi.
  • sekizeşittirbüyükd kullanıcısına yanıt
    Enteresan bir durum ki hep kaybeden oldum hocam. Şu anda 26 yaşındayım daha önce 5 yıllık ilişkim oldu aldatıldım. Daha sonraki iki yıllık ilişkimi yürütemedim bitirdik ve şimdi de 5 yıllık bir ilişki daha ve yine hüsran... Şu anda elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Bazen çok güzel geçiyor zaman, aklıma bile gelmiyor ama yeri geliyor takılıp kalıyorsun işte geçmişe. Bu değer verme meselesi de biraz kişilikle alakalı sanırım herkes yapamıyor. Ben de yapamayanlar kısmına giriyorum.

    Evet ilişki iyi bitti en azından kavgalı, küskün ve harap bir şekilde ayrılmadık. Ancak bu bence çok iyi bir durum değil. İyi kötü bir şekilde umut oluyor insanın içinde. Ayrıldıktan sonra hiç arayıp sormadım aksine hep o bir şekilde iletişimde kalmaya çalıştı ben hep güçlü durmaya çalıştım. Bir süre sonra o da bıraktı iletişimde kalmayı.

    Saçma sapan ilişkileri saymazsak 3 kere aklı başında ilişkim oldu ama bir türlü dikiş tutmadı. Yoruldum artık gerçekten. Düşüncelerin için teşekkür ederim hocam
  • Hannover 96 kullanıcısına yanıt
    Daha önce aldatıldığım için kötü bir duygu bu. O yüzden aynı şeyleri tekrar yaşamak istemem. Eğer tekrar bir ilişkisi olursa en azından ben bilmeyeyim benim için öyle kalsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chevanton

    Zaten düşünmüyorum desem yalan olur. Yalan söyleyemem. Elbet bu zamanlar da geçecek sadece o anın gelmesini bekliyorum.
    bayağı görmüş geçirmiş olarak söyleyeyim geçiyor. yalan yok ilk 23 ay şiddetli sonra yatıyor, 6-7 aydan sonra tekrar yoruyor insanı, ama 1 yıl olduğunda da terk ediyor insanı. şayet bunu bir saplantıya dönüştürmezsen de öyle olması gerek.

    yaşananları gözden geçir. özeleştirini yap, kendi hatalarını ve onun hatalarını da irdele ve sonra geleceğe bak. ne yaşanırsa yaşansın, bir aşk yenisi gelinceye kadar sürüyor.
    sakın kendini kısıtlama.

    bir kadın birden soğuyor ve bu kadar yaşanmışlara rağmen ilişkiyi bitiriyorsa 2 seçenek vardır.
    - ya yıllardır biriken bir şey vardı. ya davranışlarında, ya onula ilgili bir bakışında, ya ailenle.... bunlar birikmiştir. artık aşılamaz duruma gelmiştir. ki unutmayın KADINLAR ASLA UNUTMAZ
    - yada başka biri vardır.

    herşey bir yana büyüyorsunuz. üniversiteye başlarken, şimdiki halinle dünyaya bakışın ne bir düşün. o da büyüyor, istekleri ihtiyaçları değişyor. lise hayatım (ilişki manasında) bok gibiydi. bir kıza aşkım yüzünden senelerimi harcadım, elde ettim derken, neyse üniversite ama çok şenlikliydi. gitar çalıyorsun (boktan bir punk grubunda olsan bile ki geçmişe bakıp o kayıtları dinleyince resmen utanıyorum ), araban var (ki 2000lerin başlarında üniversiteli olmak çok başkaydı, şimdiki öğrenciler burjuvanın dibi olmuş, biz soba için 5e10 çalıyoduk inşaattan ), tipte fena değil derken (ki babamın kanser süreci) kendimi neredeyse uyuşturucunun en dibine vuruyodum ki, taşla kurtardık. babamı kaybetmemle toparladım. (konuyu da dağıttım ama bende doluyum kardeş) o dönemlerde berna biricik aşkım vardı (tamam arada başkaları da oluyordu ama aşkım oydu) çalkantılıydı belki ama güzeldi. 3 küsür sene çok güzeldi. sonra beni terketti ben onun düşününe altın taktım ya daha ne olsun.

    insan herşeyi atlatıyor. 3 senelik ilişkim var ve mutluyum, aşığım. birazda şıpsevdi denen tiplerdenim. çıktığım kızların çoğuna da aşık olmuşumdur ama yine de çetelesiini yapsak gerçek anlamda 3 tane çuzun dönem ve yorucu, aşk ilişkisi yaşadımbunlardan çıkardığım dersler;

    - DOĞRU DİYORLAR UNUTULUYOR. AMA ZAMANLA DEĞİL BAŞKA BİR AŞKLA

    - BİR KIZ SİZİ GÖZDEN ÇIKARIP TERK ETTİYSE, HAYATTA TEKRAR BARIŞMAYIN OLMUYOR, DİKİŞ TUTMUYOR. GERİ BİRLEŞME HAYALLERİNİZİ UNUTUN VE İLİŞKİNİZİ TOZLU RAFLARA KALDIRIN.

    - EĞE BİR KIZ SİZİ AYRILDIKTAN SONRA ARIYOR YADA MESAJ ATIYORSA, KESİNLİKLE SİZİ UNUTAMADIĞI İÇİN DEĞİLDİR! YA EGOSU TAVANDADIR, SÜRÜNSENİZ DE, ONUN PEŞİNDE ACI ÇEKMENİZ ONUN BİR TARAFLARINI KALDIRIYORDUR, YADA VİCDANINI RAHATLATMAYA ÇALIŞIYORDUR. SİZİ UNUTAMADIĞINDAN DEĞİL. ZİRA BÖYLE ZAMAN HARCANMIŞ BİR İLİŞKİYİ, TAMAMEN BİTİRMEDEN HİÇ BİR KIZ SONLANDIRMAZ. SİNYALİNİ VERİYORDUN AYLAR ÖNCESİNDEN AMA ERKEKLER ANLAMAZ
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hannover 96


    quote:

    Orijinalden alıntı: chevanton

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hannover 96

    o kiz gitsin baskasiyla yiyissin de gorelim bakalim ne kadar rahatsin

    İçimi döktüm ama bu sanki çok hoş bir yorum olmadı hocam.

    basima geldi de ondan yazdim. ne olursa olsun bence en cok koyan sey eski sevgilinin baskasiyla birlikte oldugunun bilinmesi.

    Hemde nası sen onun aşkından yanıp tutuşurken kılın zarar gelmesin isterken başkası tarafından

    Ayrıc ayrılık sebebimiz ney ? Ayrıldıktan sonra daha niye atıyo 5 yıllık bir ilişki sonuçta kim bitirdi neden bitirdi bitirdi ise niye atıyo tekrar anlamış değilim.arkadaş kalalım ayağı falan sa geçixen o işleri bitti diceksin onu da yalnız bırakıcaksın oyle o mesaj atıyo atıyo falan hiç kimse unutulmaz oyle bişi yok arama sorma işlerini kes bence
  • chevanton kullanıcısına yanıt
    Tersten düşün. Kız açısından. Demekki iyi insansın ki bırakmamış belli bir süre.

    Neyse. Herşey olacağına varır. Hayırlısı neyse o olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrTux

    4 senelik ilişkisi biten bir arkadaşım vardı. Atlatma sürecinde bende yanındaydım sürekli ağlıyordu kızla tekrar beraber olmak istiyordu. Ama hiçbir zaman kıza yazmadı veya görmeye çalışmadı. Biten bir şeyi geri getiremezsin dedi kendini rahatlattı ve yoluna devam etti. Kıza deli gibi aşıktı ama bittiyse bitmiştir yapacak bir şey yoktur. Bu düşünce belki seni rahatlatır biraz hocam başka birinin üstünden örnek verdim çünkü şimdiye kadar hiçbir ilişkim senelerce devam etmedi o yüzden acınızı bilemem.

    Ben de aynı şekilde kesinlikle iletişim kurmuyoruz. Uzak duruyorum birkaç kere bana mesaj attı onda da hep geçiştirdim tekrar umutlanmak istemediğim için. Böylesi daha iyi sanırım. Başka türlü atlatmam zor görünüyor. Umarım hayat size göstermez uzun bir ilişkinin sonunda ayrılık acısını. Hele benim gibi birkaç kez yaşarsanız gerçekten yıkım oluyor.
  • whiskeyinthejar kullanıcısına yanıt
    İşin enteresan tarafı daha önce de uzun soluklu bir ilişkim olmuş ve sonunda aldatılmıştım. Bir şekilde dediğin gibi toparlanıp başka bir ilişkiye aşk ile yelken açmış toparlanmışken, öyle veya böyle o ilişkin de sona eriyor ama uslanmıyorsun gönül bu ya tekrardan bir ilişkiye başlıyorsun peki neden tekrar yaralanmak için... Şaka bir yana insanoğlu uslanmıyor kesinlikle. Yaşanmışlıklardan ders almak yerine hep daha fazlasını yaşamak istiyor. Sonunu da çok fazla düşünmediği zaman benim gibi durumlara düşüyor.

    Kendimden örnek verecek olursam yaptığım en büyük saçmalık üniversite döneminde ciddi bir ilişkiye başlamak oldu. Kendimi olgunlaştırmam gereken dönemde kız arkadaşımı olgunlaştırmaya onu yetiştirmeye uğraştım. Kendimden ödün verdim sırf kız arkadaşımı daha çok mutlu edebilmek için. Ama şimdi dönüp baktığım zaman çok ama çok yanlış yaptığımı görüyorum. İş işten geçti malesef. Giden zaman geri gelmiyor.

    Evet hala arada bana mesaj atıyor ama ben bunu ego tatmini olarak görnüyorum. Ya gerçekten özlediği için ya da yaşanmışlıklar hatrına güzel günler için atıyor. Çünkü ağzından özledim, seviyorum gibi kelimeler çıkmıyor. Ama pişmanlıkları olduğunu söylüyor.
  • jasonn123 kullanıcısına yanıt
    İlişkide resmiyete adım atmak istemesi ama ailelerin görüş farklılığı.

    Aşırı derecede kıskançlıkları ve çoğu konuda samimiyetsiz derecede anlayışsızlıkları

    Arkadaş ortamının değişmesi ve çevresinin beni eleştirmeye başlaması.

    Samimiyetsiz davranışları ve son zamanlardaki ilgisizlikleri ve uzak mesafelerden ilişki yürütmeye çalışmamız.

    Başlıca sebepleri bunlardı malesef hocam.

    Ha niye mesaj atıyor dersen tek bir şey söyleyebilirim aşırı derecede pişman olması ama bunu bir türlü kendine yedirememesi. İlişki karşılıklı bitti. Ama daha çok ben istedim. Çünkü bu olaylardan sonra kesinlikle fazlasıyla yaralandım. İlişkiyi çok fazla düzeltmeye, yoluna koymaya uğraştım ama o tam tersine her şeyi oluruna bırakmayı tercih etti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chevanton

    İlişkide resmiyete adım atmak istemesi ama ailelerin görüş farklılığı.

    Aşırı derecede kıskançlıkları ve çoğu konuda samimiyetsiz derecede anlayışsızlıkları

    Arkadaş ortamının değişmesi ve çevresinin beni eleştirmeye başlaması.

    Samimiyetsiz davranışları ve son zamanlardaki ilgisizlikleri ve uzak mesafelerden ilişki yürütmeye çalışmamız.

    Başlıca sebepleri bunlardı malesef hocam.

    Ha niye mesaj atıyor dersen tek bir şey söyleyebilirim aşırı derecede pişman olması ama bunu bir türlü kendine yedirememesi. İlişki karşılıklı bitti. Ama daha çok ben istedim. Çünkü bu olaylardan sonra kesinlikle fazlasıyla yaralandım. İlişkiyi çok fazla düzeltmeye, yoluna koymaya uğraştım ama o tam tersine her şeyi oluruna bırakmayı tercih etti.

    O zamam bitmesi iyi olmuş aieleler çok sıkıntı olmaz sonuçta siz evlenip siz yuva kurucaksınız onlar değil.ama samimiyetsizlik ve kıskançlık ( aşırı ise ) zaten ilişkiyi yiprstıp bitiriyo bi şekilde oda sıkılmışlıktan geliyo bence.çevresine seni sen oldugun için sevmiş oldugunu soylemesi gerekirdii ama biraz kafada bitirmiş,

    pişman da olsa bence mesajlarına cevap verme telefonlarını da açma çatlasın.hayatıma bakıyorum de abi.5 yılda olsa eğer bitti ise sürümcemede bırakmanın alemi yok.çok acıttığı kesin ama bi şekilde aşmak zorundasın.aslında ilişkilerin en büyük sorunu alışlanlıklar çünkü bi süre sonra nefes alıp vermek gibi birşey oluyo ve sevdiğin biri tarafından sevilmek mükemmel bi duygu sonra birden nefesiz kalmak tüm alışkanlıkları bi anda bırakmak insanı en çok yıkan bu ama bence bağlantıyı tamamen kes.pişmansa kendi başınınyesin sana bulaşmasın.sende ona koz vermemeye çalış

    Ayrıca yavuz çetin ne demiş herşey geçer hayat kalır,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 7 Nisan 2015; 5:10:07 >
  • jasonn123 kullanıcısına yanıt
    Evet işin özü alışkanlıkların atlatılması. En büyük sorun da bu gözüküyor şu anda hayatımda. Gerçekten zor bir süreç dile kolay beş sene. Bütün yaşanmışlıklar aklına geldikçe kafayı sıyıracak gibi oluyorsun ama bir yerde alışmam gerekiyor artık. Sonuç olarak bitti ve artık kendi yolumu çizmem gerek. Umarım bunu kısa zamanda aşabilirim.
  • Benimde 2 yıllık ilişkim bitmişti. Ama 20 gün sonra tekrar barıştık. (Ayrılan taraf bendim.)

    Bidaha öyle bi mallık yapmam inşallah. Sizede büyük geçmiş olsun. Kötü bi durum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.