Şimdi Ara

LG G3 Stylus Hakkına Ne Düşünüyorsunuz ? Stylus mı Beat mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iki telefon arasındayım. G3 Stylus ve Beat
    Ama V8c işlemcisi rami ve depolamasıyla ara sıra beynimi kurcalıyor.
    Sizce Hangisini Almalıyım ?
    Tercihim : Büyük ekran,Rahat mesajlaşmak(aşırı hızlı ve çok fazla insanla görüşen birisiyim),Max oynayacağım oyun FİFA 14 oda toplasan 1 saat hadi canım çok sıkıldı 1.5 saat oynarım. Onun haricinde ufak boyutlu oyunlar tercihim,Fotoğraf çok fazla çekmem ama güzel bir an yakalarsam veya arkadaş ortamında ısrar edilirse kırmam çekerim yani selfie ymiş oymuş işim olmaz, görüntülü görüşmeyi tercih ediyorum 3G üzerinden bu telefonlarda mevcutmu ? Değilse internet üzerinden çeşitli programlarla görüşebiliriz sanırım ? Stylus ı Beat e göre daha çok önde tutuyorum çeşitli not alma özellikleri ders sırasında not almama veya ekran büyüklüğü dolayısı ile çeşitli programlarla derslerde kod yazabilmeme daha çok imkan sağlayacak. V8c yi cazip kılan özellik TTNET te tivi bu go maxi ve sınırsız ttnet wifi üyeliği vermesi. İlk önceligimdi fakat ekran boyutu ve Casper i insanların kötülemesi yüzünden ilgimi kaybetti diyebilirim. Stylus Evkurdan 1199 tlye geliyor. Nakit fiyatı heryerde 999 tl bazı sitelerde indirimle 899 a alabiliyoruz. Fakat taksitle almam gerekli bir kaç cihaz daha alacağım için. Yani 15 ayda 100 lira gibi bir fark olucak buda beni etkilemez. Beat ise normal fiyatı 845 indirimle 700 e kadar alınabiliyor. Fakat buda evkurdan 1199 a geliyor. Sizce hangi telefonu tercih etmeliyim ? % 60 Stylus %20 Beat %20 V8c . Kararım önden belli gibi olsada sizlerin yorumları benim için çok önemli. LG nin ekran sararma mikrofon yerinden çatlama gibi sorunları oldugunu söyleyenler var bu konuda ne diyorsunuz ? Teşekkürler.







  • Biride birşey yazsın arkadaş


  • ArşimetinHamamTası kullanıcısına yanıt
    Bence aslında aradığınız telefon G3 Beat, Stylusun o kalemini falan çok ciddiye almayın bence. Samsung Note serisinde olduğu gibi etkili bir kullanım sunmuyor. Ayrıca 1199 Tl para verip ekrandan pikselleri saymak sizi telefondan kısa sürede soğutur. Android telefonlara Skype yada Viber yükleyerek görüntülü arama (karşı tarafta da olmalı) yapabilirsiniz. Beat 8gb dahili hafıza sunuyor bunun yaklaşık 4gb'ı size kalıyor + sd kartta takılabiliyor. İşlemcisi 1.2Ghzx4 ve 1Gb ram sizin kullanım alışkanlığınız da sorun çıkarmaz. Telefon yeni Lolipop güncellemesiyle ART sistemine geçtiğinde daha da rahatlayacaktır.

    Umarım seçtiğiniz ürün sizi pişman etmez, şimdiden hayırlı olsun...
  • TEKNORONOT kullanıcısına yanıt
    Beat ile arasında çok kaldım fakat azda olsa büyüklüğü dolayısıyla Stylus ' u tercih ettim. Beyaz renk çok çekici duruyordu. Bakalım kullandıkça bilgi veririm bende telefon hakkında. Görüntü kalitesi pekte önemli değil benim için bu yüzden pek sıkıntı olacagını sanmıyorum. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Bugün sipariş ettim elime geçince bilgilendiririm.
  • valla hocam ben de amerikadan çift hatlı stylus getirttim. burada herkesin yorumlarını okudum. g flex alacaktım normalde ancak büyüklüğünden ötürü ki bu bile büyük g flexi eledim. (amerika fiyatlarına göre konuşuyorum). herkes tutturmuş bir piksel muhabbeti gidiyor.piksel sayıyosunuz yok ekran feci. öncelikle şunu belirteyim evet telefonu iphone6 plus ile yan yana koyunca ekranın kalitesi kıyasla daha az. ancak kimse kusura bakmasın büyüteçle mi bakıyosunuz ne yapıyorsunuz o pikselleri nasıl görüyorsunuz anlamış değilim. telefonun günlük kullanımında hiç bir sıkıntı çıkarmıyor. yani ben burada biraz abartma olduğunu düşünüyorum. kıyaslanınca yan yana koyunca evet ekran kalitesi geride diyorsunuz ama telefona başka telefon olmadan baktığınız da hiç de öyle abartılacak bir bir kalitesizlik göze çarpmıyor. sırf çözünürlüğü düşük diye yorumlar abartılarak yapılıyor. ben telefonun ekranının full hd olup olmadığı konusunda fikir sahibi olmayan insanlara telefonu gösterip ne düşünüyosun dediğimde ki yaklaşık 10 kişiye sordum ve telefona alıp bakanların kullandıkları telefonlar da note2 note3 s4 htc one iphone5s iphone6 tarzı telefonlardı hiç biri kalkıp da yaaa ben bunun pikseli sayıyorum demedi. üstüne ekranı nasıl diye sorduğumda gayet iyi niye ki diye soru yönelttiler ve anca kendi telefonları ile yan yana koyduklarında haa evet fark varmış da fark edilmiyo bakınca ya dediler. sadece dediğim gibi 6+ kullanıcısı ya güzel ama ekranı yeterli keskinlikte değil gibi dedi ki haklı adamın kullandığı telefonun ppi oranı bu telefonun 2 katı sırıtması normal.

    bu telefonu düşünenler için de kısaca görüşlerimi yazayım. telefonun bataryası muhteşem. ve alet daha az çözünürlüğe sahip olduğundan dolayı ekranın bataryayı yemesi çok daha az. ben öyle oyun oynayan adam değilim. internet whatsapp falan sürekli kullanırım. telefonu çeşitli şekillerde zorladım. sade kullanımda abartmadan yani 72 saati geçti. normal kullanımda 48 saat yani 2 gün sizi çok rahat çıkarıyor. otobüs yolculuğu yaptım 8 saat sürdü ve telefon neredeyse sürekli elimdeydi internet, video, pdf okuması yaptım ve %45 şarj yedi. yani mükemmel ötesinde bir batarya performansı var. pil 3000mah.

    kalemi note serilerindeki gibi kesinlikle değil. çok basit anlamda kullanım sağlıyor çok bir şey beklemeyin. benim tek derdim bazı ekran görüntülerinde bazı şeyleri belirtmek için üstünde çizim yapabilmemdi bunu sağladığı için iş görüyor ama fazlasını beklemeyin.

    ön kameraya gelelim. kalitesini beğenmedim. ışık vb koşullar mükemmel olursa düzgün çekim yapabilirsiniz ama yine de çok bir şey beklemeyin derim. ön kamera performansını tutmadım.

    arka kamera. gece performansını pek beğenmedim kötü değil ancak iyi de değil ortlama. gündüz ışıklı ortam makro çekim performansı gayet tatmin edici kaliteli görüntüler elde edebiliyorsunuz.

    uygulama performansına gelelim. uygulama geçişlerinde herhangi bir kasılma ya da takılmaya 2 haftalık süre boyunca hiç denk gelmedim. gayet akıcı ve beni memnun eden bir performansa sahip. ha çılgınlar gibi saniye ile ölçülemeyen uygulama açılışlarına takıntılıysanız yavaş kalabilir. ama dediğim gibi takılmaya hiç rastlamadım. bir ekranda 2 uygulamada bile kasılma yaşatmıyor. tabi arka planda başka uygulama çalıştırmıyorum. facebook instagram twitter ve whatsapp uygulamaları açıkken geçişlerde ve uygulama içlerinde de bir takılma yaşamadım. daha çok uygulama açarsanız tabi takılmalar başlayacaktır ama dediğim gibi ben sade adamım abartmam.

    ses kalitesi. önceki telefonum iphone 4s idi. stylusun ahize sesi bana çok az geldi. çok gürültülü ortamlarda karşı tarafın sesini duymakta güçlük çekiyorum. ama dediğim gibi aşırı gürültülü ortamlarda. 4s bu konuda sıkıntı çıkarmıyordu ancak bu telefonda böyle bir sıkıntı ile karşılaştım o yüzden ne kötü ne de iyi benim gözümde ortalama diyebilirim. hoparlör de aynı şekilde işinizi görüyor kesinlikle dandik değil ama çok iyi bir performans beklemeyin.

    müzik kalitesi. evet 4s ile kıyaslıyorum. tabi 4s bu konuda sonraki iphone modellerinden bile ötede bir telefon o yüzden yargılamam biraz ağır olabilir ama 4s'e kıyasla müzik kalitesini hiç beğenmedim. aynı kalitede çalmıyor müziği. ha dandik demiyorum tekrar ortalama kalitede ama bu konuda takıntılı olduğum için beni tatmin etmedi.

    telefonun ekstra özelliklerinden en çok hoşuma giden şey ise uzaktan kumanda olarak kullanılabilmesi. klima tv uydu alıcısı her şeye kumanda edebiliyorsunuz bu cidden çok güzel bir özellik en başta ne gerek var demiştim ama ciddi ciddi kullanır oldum bir kere tanımlattıktan sonra çok kolay şekilde istediğiniz cihazlar arasında geçiş yapıp kontrol edebiliyorsunuz.

    alan arkadaşa da hayırlı olsun




  • Öncelikle tekrardan selamlar. Telefonu 9-10 aydır kullanıyorum. Ekran kalitesi açısından hiçbir sıkıntı yok maç dizi film v.b rahatlıkla izliyorum 480-720 p arası. Tek sorunu dahili hafızası oda Marshmallow ile çözülür diye düşünüyorum. Ön kamerada iyi görüntü almak için çeşitli programlar kullanıyorum ve çok güzel oluyor görüntüler. Bu aralar kulaklık bölgesinde çatlama meydana geldi sadece ekrana doğru telefonculara danıştım darbe almış dediler aslında düşürmedim hiç telefonu sadece 2 3 çarpmışımdır. Farklı yerlerden çatlak verebiliyormuş telefonlar. Böyle yani genel olarak on numara telefon bu aralar telefon almayı düşünen varsa G4 STYLUS Öneririm. G3 le aynı sayılır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ArşimetinHamamTası

    Beat ile arasında çok kaldım fakat azda olsa büyüklüğü dolayısıyla Stylus ' u tercih ettim. Beyaz renk çok çekici duruyordu. Bakalım kullandıkça bilgi veririm bende telefon hakkında. Görüntü kalitesi pekte önemli değil benim için bu yüzden pek sıkıntı olacagını sanmıyorum. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Bugün sipariş ettim elime geçince bilgilendiririm.

    Hocam telefondan memnunmusunuz,anneme almayi düşünuyorumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.