Şimdi Ara

Qassa İle günde 100 TL'den Fazla Para Kazanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Qassa 200 yılından bari faaliyet veren ve 2014 yılında Türkiye'ye girmiş yeni bir reklam servisi denebilir.Qassa'da amaç coin toplamaktır.100.000 Coin 1.5 TL değerindedir.Qassa da anket doldurarak,belirli görevler yaparak (şu siteye kayıt olun gibi) çok rahat bir şekil de gelir elde edebilirsiniz.Hemde ciddi bir şekilde.Sistem sizin referansınız ile üye olan her kişi başına 3 TL vermektedir.Sistem çok basit olduğu için çok anlamaya gerek duymuyorum.3 Gün de elde ettiğim gelir aşşağıdadır.Bu sadece referanslardan gelen paradır.Tabi eğer zamanınız varsa ve bilgisayar başındaysanız referanslardan gelen paradan bile fazla kazanabilirsiniz.

     Qassa İle günde 100 TL'den Fazla Para Kazanma



    Üye Olmak İçin: Tıklayınız

    Not:Referansımdan üye olmak tabiki zorunda değilsiniz.Ama aynı şeyi sizin de yarın yapacağınızı düşünürsek referansımdan üye olmayı bir öğrenciye yardım olarak düşünebilirsiniz :)

    Hepinize bol kazançlar.Konu altından sorularınızı alabilirim. Not:(Merak edenlere 3 günde bu kadar parayı nasıl kazandığımı özel mesaj ile anlatabilirim.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyuza53 -- 2 Nisan 2015; 23:59:31 >







  • İnternette boş vaktinizde olduğunda yada iyi tanıtım yapacak siteniz varsa güzel para kazanacağınız bir site kullanmanızı tavsiye ederim.

    Qassa sistemini tanıyalım…
    Öncelikle üye olduktan sonra ilk yapmanız gereken işlem profil bilgilerinizi doldurmak. Çünkü bu profil bilgilerinize göre anket alacaksınız ve reklam tıklayabileceksiniz.
    Profil bölümü tıklayın ve açılan sayfadaki tüm profil bilgilerinizi doldurun.Tüm kategorilerdeki profil bilgilerinizi doldurduktan sonra her kategoriden 5000puan kazanacaksınız.
    Tüm profil bilgilerinizi doldurduktan sonra artık mailinize hergün reklam linkleri ve anketler gelmeye başlayacak. Ayrıca sistemdeki oyunları oynayarak da para kazanabilirsiniz. Sisteme üye tavsiye ederek de yine para kazanabilirsiniz.
    Bu sistem ile birçok alışveriş sitesinden indirim kazandığıınız gibi (indirim kuponları bölümünde) bu alışveriş sitelerinden alışveriş yaptıkça da puan kazanacaksınız…
    Sistemde 15TL lik limite ulaştığınızda ödeme alabileceksiniz.


    Qassa ücretsiz katılım ile bir İnternet birikim programıdır. Ücretsiz kayıt olarak puan biriktirerek gerçek paraya dönüştürebilirsiniz.

    Kısaca İnternetten sermayesiz para kazanma sitesidir. Coins sistemiyle topladığınız coinsleri TL'ye çevirip banka havalesi ile ödeme alabilirsiniz.

    REFERANS BAŞINA 3 TL KAZANACAKSINIZ!


    NASIL KAZANABİLİRSİNİZ?
    Üye olarak Başlangıçta 100.000 coinsMail okuyarak 1.000 coins
    Alışveriş yaparak harcadığınız TL başına coins
    Oyunlardan 150.000 coins (Günde 1 oyun)
    Bingo ile 270 TLArkadaşlarını davet ederek 200.000 coins
    Anketlere katılarak 50.000 coinsKAZANIRSINIZ !

    Ödeme alt limiti 15 TL'dir

    1.000 Qoin = 0,015 TL.
    5.000 Qoin= 0,075 TL.
    100.000 Qoin = 1,50 TL.

    Ve 1.000.000 olunca 15 TL oluyor. Simdilik Sadee Banka Hesabina Odeme Yapıyor. Zaten site bol bol puan dagitiyor. Yani En kisa zamanda puan toplayip odeme alabilirsiniz.

    Qassa İLE PARA KAZANMA ANLATIM




    Qassa Ödeme Kanıtı

     Qassa İle günde 100 TL'den Fazla Para Kazanma


    Kayıt Olmak İçin Tıklayınız




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.