Şimdi Ara

0 VW Passatmı 2.el BMW f30 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yaklaşık 2 ay sonra bi araç düşünüyüyorum.. limitim 100bin

    tercihen 90-100bin aralığında olucak..

    ya 2.el 316i olan modellerden düşünüyorum 2012-2013 model xenon'lu olucak temiz beyaz renk..

    yada gidip 0 (2015) highline en yüksek donanım artı sunroof lu bi passat..

    2 aracında artıları eksikleri var.. hep bmw düşünüyorum ben ama 0 passata binip o navigasyon ve iç tasarımın dibini görünce iyice kararsız kaldım.. sizin tavsiyeleriniz nedir.. mantıklı başka araçlarda olabilir..


    edit: konu hortladığı için başlığı düzeltiyim..

    mayıs gibi 3.20 i aldım güzel fiyata.. oldukçada memnunum.. aynı konuda düşüncesi olanlar hiç çekinmeden f30 serisine yüklenebilirler.. özellikle son vw emisyon patlamasından sonra ne kadar iyi yaptığımı bi kez daha anladım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 3 Ekim 2015; 14:45:47 >







  • Bence sıfır passat.
  • 2. el BMW 3. el BMW yani sonuna kadar BMW.
  • passat dizel mi? 3 senelik bir araca o parayı vermektense 0 passat almak daha mantıklı bir tercih.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinli passat vs Benzinli BMW Diyorsunuz bu durumda Passat alan adamın aklına şaşarım
  • aynı iki araç arasında kaldım ve ben bmw tercih ettim ve o kadar para vereceksem gaza bastığım zaman araç gitmeli dedim ve 2.el 3.20ied aldım çok memnunum.
    passat b8 highline 150ps 1.4tsi dsg alınca araç 117bine geliyor ve sunroof yok navigasyon yok sen düşün ve dsg saatli bomba.
    kısaca 2 aracın artı ve eksilerini söyleyecek olursak 2 aracıda kullanmış biri olarak yorum yapıyorum (B8 kasa highline dizel otomatik test etmiştim.)

    passat : Passat biraz daha konfora yönelik fakat 18" jant etkisi ile kasisleri biraz hissediyorsunuz.aracın ses yalıtımı ve standart müzik sistemi bmw den daha iyi.
    iç hacim passatta daha büyük daha ferah.Standart olarak
    ısıtmalı ve elektrikli koltuk olması güzel.İşçilik ve malzeme kalitesi gayet güzel.Eski bir MK7 golf kullanıcı olarak söyleyebilirim ki golfe çok çok yakın bir sürüş
    hissi var ve iç tasarım baya benzer. aracı çok zorlayamadığım için yol tutuşu hakkında net bir bilgi veremeyeceğim.Fakat sürüş keyfi olarak araç bmw nin çok gerisinde.Ayrıca Benzinli passatın yakıt olarak bmw den daha fazla yakacağını düşünüyorum . Dsg şanzıman güzel her zamanki gibi fakat malum kronik problemleri olan bir ünite uzun yıllar kullanma planınız varsa sıkıntı olabilir.

    bmw: Bence çok daha sportif ve şık bir görünüme sahip. Sürüş keyfi ve hızlanmalar çok başarılı.(Arkadan itiş farkı:) )
    Şanzıman çok başarılı vites geçişleri dsg den biraz daha hissedilir durumda fakat bu bir eksi durum değil bence zf şanzıman en iyi şanzımanlardan birisi olarak
    gösteriliyor ve bildğimiz üzere dsg gibi kronik problemleri yok. Aracın yol tutuşu gayet iyi eco pro , comfort , sport 3 farklı sürüş modu var yakıt ekonomisi
    adına güzel işler çıkartabiliyorsunuz bu modları düzgün seçtiğiniz zaman.Aracın malzeme kalitesi çok güzel genelde yumuşak plastik kullanılmış çoğu kısımda.
    İç aydınlatmalar ve kapı kolundaki ışıklar araca geceleri farklı bir hava katıyor.Bu araç gösterişli bir araç gerçekten.
    Gelelim eksilere ; yüksek hızlarda aynaların oradan bir yerden sanırım rüzgar sesi alıyor bu malesef tüm f30 larda var.Standart üzerinde gelen ses sistemi
    bence fiyasko.Bunların dışında ben araçta bir eksi nokta bulamıyorum bundan ötürü zaten bmw tercih ettim :)


    Sonuç: Passat biraz orta yaş ve aile arabası. BMW daha dinamik ve genç kullanıcılara daha çok hitap ediyor.İkinci elde bmw nin daha az zarar ettireceğini düşünüyorum çünkü zaten 2.el alacaksınız ve sıfır fiyatının altına bir fiyata aldığınız için çok değer kaybınız olmaz diye düşünüyorum.Passatta her daim ikinci eli olan
    bir model fakat passat alınacaksa dizel almak daha mantıklı bence. Bmw de ise kritik bir durum söz konusu alacağınız bmw mutlaka dolu bir araç olsun yoksa ikinci elde satarken zorluk çekersiniz.Xenon ve sunroofsuz bmw almanızı önermem.




  • anladım maalesef limi 100bin olduğunda sunroof işi yatıyo.. pert kazalı hasar kayıtlı araçda istemiyorum.. 3 sene biniceksek araç kusursuz olmalı
  • bence iki aracıda test et sonra karar ver benimde limit 100dü bmw yi test edince limit 120ye yaklaştı :D
  • Bmw pismanlktir bence gitmiyor hele 3.16 hiç gitmiyor suan bizde bt6 kasa highline var 2.0 tdi 177 hp onun.verdigi performansi 5.20de alamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletin 2.el bmw sini alıp pisliğiyle uğraşmak yerine sıfır passat daha albenili.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passatta bahsettiginiz o büyük ekranli navigasyon sanirim.eğer oysa onun icin +9 k veriyosunuz.yanindada yeni nesil gostergeler geliyo.navigasyon hadi neysede gostergeler gercekten cok guzel.ama 9k da abarti ve ayri ayrida alinmiyo.iste vwnin sacmaliği

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xpowex X kullanıcısına yanıt
    bmw gitmiyor hele 316 hiç gitmiyor ? normalde hangisi gitmiyorda hele 316 dediniz. ayrıca giden passat 1.6tdi 0-100kmh - 10.8sn bmw 316 9.2sn. 1.4tsi 125ps 9.7 , 1.4tsi 150ps 8.4.
  • mantıgınızı anlayamadımkı madem fara önem veriyorsunuz audi falan alın far uretmeye başlamıs zaten audi artık
  • Korkuyorum böyle giderse cevaplar şu şekilde olacak. "Bmw arabamı yeaa passatın yanında? Kafayımı kırdın tabiki passat." .. Etmeyin eylemeyin. Passatı ne kadar büyüttümüz gözünüzde yahu. Bmw nereee vosvos nere.
  • 100 bine high passat bulamazsiniz zaten yok bu bir. İkincisi 3 serisi zaten cok iyi ama 3.16 gitmiyo gercekten gitmiyo o arabaya o görüntüye o motor olmuyo malesef. 3.20 dizel deseydiniz kesinlikle 3 serisi derdim fakat yeni passat da hele hele full ü hicte yabana atilacak bi araç degil. Ben full bi passat derdim ama 100 bine cok zor hele hele dizel ise ikinci eli bile zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kasa 3.16i performans olarak tatmin etmez. Bence de bu durum da sıfır Passat. F30 kasa BMW olsa o zaman başkaydı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Power

    O kasa 3.16i performans olarak tatmin etmez. Bence de bu durum da sıfır Passat. F30 kasa BMW olsa o zaman başkaydı.

    3.16 i 136 beygir twinscroll turbo,arkadaşın baktığı 100.000 binlik passat 1.4 tsi 125 beygir tek scroll turbo.Gitmiyor dediğiniz araba bırakın 125 lik tsi passatı 1.4 150 lik act ye bile kafa tutar.Youtube ta hızlanma testleri var bmw nin ve aktarması gerçektem çok başarılı.Ayrıca 1.4 tsi dsg 125 lik highline passat 113.000 lirayı buluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gh912 -- 1 Nisan 2015; 21:16:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • binlerce video izledim ve f20 1.16 (aynı motor, aynı güç) testide yaptım.. 3.16 gerçekten yürüyor.. tabiiki f30dan bahsediyorum.. yazılımla 3.20 leri bile geçmek mümkün.. ama passatın içi efsane... 9k denilmiş o parada verilir valla.. zaten sitesinde bakıldığı zaman 90-95 bine rahat alınıyo daha geçen ay 94bine highline araç görmüştüm.. hadi comfort olsun o ekranla 100bin verilir ama tabi bmwde genç işi kalıyo passata göre.. daha karar verilemedi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @kii

    bence iki aracıda test et sonra karar ver benimde limit 100dü bmw yi test edince limit 120ye yaklaştı :D

    105 bile olmaz.. hele bmw olursa m tampon, 19 m jant + 5bin para eder olmazsa olmazlardan
  • ilk sahibi bmw ye biner sonraki sahiplerine de bmw biner:)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.