Şimdi Ara

2015 sürüm Macbook Pro 13' Ses Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Ben 13 gün önce başlıkta belirttiğim bir macbook aldım ve ilk defa kullanıyorum bu bilgisayarı. Benim bilgisayarın sağ tarafında sanırım hdd nin olduğu bölümde cızırtı diye tarif edebileceğim sesler geliyor ara ara. Çok rahatsız edici olmasa da bir kere aklıma takıldı ister istemez kulağım bu sese gidiyor. Sizce bu durum normal mi yoksa yarın son günü olduğu için değişim mi talep edeyim. Acil yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bende aynı şekilde yaklaşık 10 gün önce 2015 13" rmbp almıştım ancak hiç öyle bir ses dikkatimi çekmedi. akşam eve gittiğimde kontrol edeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LostNdumb

    Bende aynı şekilde yaklaşık 10 gün önce 2015 13" rmbp almıştım ancak hiç öyle bir ses dikkatimi çekmedi. akşam eve gittiğimde kontrol edeceğim.

    Sizin bilgisayarda yok ise veya farkına varmadıysanız benim pc de sıkıntı olabilir. En iyisi ben değişim için geri yollayayım, son günü zaten. En azından yeni gelende de aynı ses olursa o zaman anlarım ki normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende anlattığınız şekilde benzer bir sorun yaşadım 2014 macbook pro 128gb da, ssd işlem yaparken ses gelmeye başladı sonrasında benimde kulağıma takıldı ses dikkat ettim bilgisayar açılırken ve kopyalama işlemi yaparken sesin geldiğini anladım ve gittim iade ettim ama şuanda bilgisayarsızım ve tekrardan macbook pro almayı düşünüyorum ama yine aynı sorunla karşılaşırım diye 2015 model alıyım dedim niyetlendim ve burda sizdeki 2015 pro lardan ses geldiğini okuduktan sonra tekrar hevesim kaçtı
    Sizde hala aynı sıkıntı devam ediyomu?

    NOT: ssd den gelen sesi sessiz ortamda gece odamda mac le meşgulken duyuyorum ama yinede sinir bozucu bir durum :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetIslak -- 16 Nisan 2015; 12:13:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.