Şimdi Ara

Cevap: TÜRKİYE'NİN YERLİ OTOMOBİLİNİN İSMİ NE OLMALI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'nin içten yanmalı motoru artık kendinin en baştan üretip bir marka yaratabilmesi imkansız. Bunu Sn. Erdoğan Başbakan iken söylediğinde insanlar itiraz etmişti ve hemen ciddi şekilde eleştirilmişti itiraz edenler. Ben de öyle bir üretim olamayacağını düşünüyordum. Bunu olmasını istemediğimden değil gerçeklere bakarak ve çok üzülerek söylüyorum. Mesele üretmek de değil esasen ürettiğini markalaştırıp satamadıktan sonra anlamı yok. İran'ı örnek gösterenler var, komik. İran petrolü olmasa batık bir ülkedir. Araçlarını da kendi iç piyasası dışında kimseye satamaz. Atıl yatırım yani. Faydası y
    Azıcık iktisat işletme okuyup Türkiye'nin üretim yapısına şöyle bir göz atmış kişi bunun imkansızlığını bilir zaten. Buyrun bu da Sanayi Bakanımızın içten yanmalı motorda treni kaçırdığımıza dair itirafı:http://www.aksam.com.tr/ekonomi/yerli-oto-elektrikli-olacak/haber-347638

    Ama böyle bir isteğin dile getirilmesi de güzel. Bir motivasyon bir vizyondur. Elektrikli otomobillerde rekabet şansı şuan nedir bilmiyorum ama oradan bir şey tutturmak da mümkün olabilir.

    Esasen artık mekanik değil yazılım sektörü para ediyor. Türkiye'nin bir an önce ciddi yazılım mühendisi yetiştiren kurumlara yatırım yapması lazım.

    Ve esas konu, bir araba üretilecekse bunun adı mutlaka ama mutlaka Devrim olmalı. İkinci ve üst modeli olacaksa bu da Evrim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.