Şimdi Ara

Karar veremedim !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese selam ,

    Karar veremediğim konu şöyle , 2009 temmuzundan buyana kullandığım nividia geforce 8800 gs ekran kartım oyundan atmaya , sonrada bilgisayarda görüntü vermemeye başladı. İşlemci macununu ve fanını değiştirdim sonuç yine aynı. Şu anda anakartın görüntü birimini kullanıyorum. pci expres slotu da bozuk olabilir , bu da ihtimal , fakat deneyecek başka ekran kartım yok. Elimdeki ekran kartının tamiri olur mu veya tamir etmeye değer mi !

    Oyun olarak fps oyun oynuyorum , biliyorum kullandığım kart eski kaldı fakat oynadığım oyunda sorun çıkarmıyordu. Şimdi iki yol var ucuz bir ikinci el ekran kartı mı alayım , yoksa 100 TL civarı sıfır bir ekran kartıyla yola devam mı edeyim . Karar veremedim .

    İkinci el veya sıfır ekran kartı deneyim ve öneri paylaşımlarınızı bekliyorum.







  • sistemini detayli yazarsan ve butce durumunu ona gore bir sey diyebiliriz ama su anlattiklarindan ikinci el hesapli kartlar bulabilirsin gibime geliyor 5770 filan aradin mi isini gorur.
  • Hocam sistemim , foxcon g31 - ddr2 - e 7300 işlemci , bütçe sıfır olursa 100 TL . Benim kararsız kaldığım , ikinci el bir kartla da çok para vermeden işimi görebilir miyim.
  • 8800'u baya aratir o siparis verdigin kart gucsuz cunku.butce konusu ne kadar sorun bilmiyorum ama siparisi iptal edip su karti alsan cok daha iyi olur ve 8800'u kaldiriyorsa guc kaynagin bunu da kaldirir.kartin ozellik gucu de karsilastirilmis madem para verip yeni kart aliyorsun elindekinden iyi olsun bence ve islemci anakartin da sorun olmaz.

    http://www.hwcompare.com/1206/geforce-8800-gs-vs-radeon-hd-5770/

    http://forum.donanimhaber.com/m_104160592/tm.htm




  • istersen gt 630 satıyorum 75 TL en son çıkan oyunlar low - medium arası oynatıyor far cry 3 ü high da bitirdim ortalama 30 fps de sıkıntısız
  • 45 ACP ve Cavit arkadaşların önerdiği kartlar bana göre baba ekran kartları ve fiatları da makul . Çok fazla oyun oynamadığım için , sıfır kartı tercih ettim . Ayrıca HB 100TL alışverişe 25 TL hediye çeki verdi. İlginize teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.