Şimdi Ara

Undead Racial - Touch Of The Grave

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, ben WotLK sonunda oyuna başladığım andan beri Night Elf Huntress oynuyordum ve Pandaria' nın ortalarında ilk kez diğer classları da son seviyeye ulaştırdım, şu an 11 Alliance tüm classlara sahibim.

    Benim sorum şu; açıkcası Horde tarafında Pandaria başında açtığım bir Blood Elf Huntress' ım var onun dışında Horde da Blood Elf dahil hiçbir race ilgi çekici gelmediği için horde oynamamıştım. Horde tarafında açacağım karakterleri Undead yapmayı düşünüyordum ki stat squishten sonra racialın eski raidlerde ne durumda olduğunu öğrenmek istedim. Zaten okul dolayısıyla raid-pvp yapamıyorum ben de zamanım oldukça karakter koleksiyonumu yükseltiyorum.

    İşin özü; Undead oyuncuları eski raidlerde Touch Of The Grave pasifiyle 100-150 k heal-damage gördüğünüz oluyor mu yoksa bir şekilde healing yine 2-3k mı oluyor?

    Bu arada armory linkim;http://eu.battle.net/wow/en/character/frostmane/Windyarrow/simple

    Aylar sonra gelen edit: Konuyu güncelledim, aşağıdaki mesajımda Touch Of The Grave hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WindyAdmiral -- 28 Ağustos 2015; 1:58:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 100-200k oluyor . Rogue leeching ile tek vuruşta 250k civarı heal alıyordum icc de filan nerf'ten önce , zaten canım 230k

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    Bunu öğrendiğim çok iyi oldu, anlaşılan hunterım hariç Undead olabilen tüm horde karakterlerimi Undead yapacağım. Ayrıca biraz eski bir tank monkum var blood elf male, undead racialı tanklıkta ne kadar etkili eğer bilginiz varsa söyleyebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Undead raciali pve açısından oyundaki en dandik racial şuanda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dantery

    Undead raciali pve açısından oyundaki en dandik racial şuanda.

    Hiçbir alt karakterimle lfr/bg üstü bir şey yapamıyorum zamanım olmuyor zaten, ancak eski raidlerde işimi kolaylaştıran bir racial olması çok iyi ayrıca dungeon falan tanklarkende healera olan bağımlılığı bir nebze düşürüyorsa yeter bana :) Mainimin race ini asla değiştirmeyi düşünmüyorum zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Offf off denecek kadar gerekli görmüyorum.. Sürekli heal ve DMG yapan bur racial değil yüzdesi düşük yani..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PvP ile ilgili fikrim yok, PvE için rezalet bir racial. Açtım baktım Iron Maidens loguna, 13 dakikalık fightta 114k vurmuş, 33k heallamış Touch of the Grave gerisini sen düşün yani. Raidde başka bir undead daha var ona da baktım 141k vurmuş 40k heallamış. Blood elf racial(lar)ıyla kıyaslanamaz bile.

    Eski raidler için epey etkili, vurduğun damage çok fazla olduğu için bir anda 60-120k falan heallayabiliyor ama bunun için undead açılmaz güven bana mainim undead olduğu için söylüyorum. Üzerinde leech statı olan bi gear düşene kadar heroic dungeon spamla eski raidlerde de kullan o itemı. %2 leech falan varsa ölümsüz oluyorsun zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 30 Mart 2015; 5:53:51 >
  • Ben internette detaylı aramalarıma rağmen sağlıklı ve tam bir bilgi bulamadığım ve kendi testlerimi kendim yaptığım için, size de faydalı olması amacıyla kendi konumu hortlatma hakkını kendimde görüyorum.

    Şu an 4 adet Undead karaktere sahibim bunların hepsi farklı classlar ve son seviye olanlar da var içlerinde.

    Yaptığım testler sonucunda Touch of the Grave;

    -15 saniye internal cooldowna sahip

    -%20 proc rate

    -Yalnızca level ile scale alıyor attack power/spell power ile etkilenmiyor yalnız sizin yaptığınız hasarın yüzdesini arttıran pasif ve aktif spellerden etkileniyor. (6.2.2 de attack/spell powerın %50 sini bonus olarak alacak yani kat kat iyi bir racial olacak high ilvl gear için de.)

    -Asla misslemiyor aynı zamanda asla multistrike ve critten etkilenmiyor.

    -Ranged/melee, magical/pyshical, autoattack ve damage over time ile proclanabiliyor. Kısacası kaynağı sizin karakterinizden olan her türlü hasardan proclanıyor.

    -Healerlar için eğer Discipline Priest gibi hasar verme mekaniğine sahip değilseniz aşırı kullanışsız bir racial çünkü heallarla proclanmıyor. -Şahsen heal spelleri atıldığında yalnızca self heal kısmının çalışıp beni heallamasını isterdim.-

    -Karşı tarafın aldığı hasar oranında heallıyor. Yani %50 damage reductiona sahip bir player/npc ye vurduğunuzda yalnızca normal healin %50 sini alıyorsunuz. Aynı şekilde canı çok azalmış bir player/npc ye vurduğunuzda yine vurduğunuz kadar heallanıyorsunuz. (Örneğin; 100 hpsi kalmış bir playera vurduğunuzda yalnızca 100 hp heallanıyorsunuz.)

    -Level ile bağımlı bonus damagedan etkileniyor. Eski raidlerde 32 kat fazla vuruyor. Aynı şekilde o kadar da fazla healliyor. Level 100 karakterde 90k bonus damage ve heal atıyorum her 15 saniyede bir. Yalnız unutmayalım bosslar hasarın tamamını almadıkları için armor vs gibi durumlardan dolayı genelde 30-50k arası değişiyor bu rakam. Bu sizin başka bir heala ihtiyaç duymadan hemen hemen her encounterı full hp ile bitirmenizi sağlıyor.

    -Petler tarafından proclanamıyor bu sebeple pete sahip olan classlarda biraz daha etkisiz bir racial.

    -Proclanması için canınızın azalmış olması gerekmiyor yani full hp de dahi procluyor ancak healing kısmı overheal oluyor.

    Şimdilik aklıma gelenler bu kadar. Çoğu kişinin söylediğinin aksine öyle berbat ötesi bir racial değil. Şu anki haliyle yani 6.2.2 de alacağı buff olmadan pve için en düşük dpse sahip racial. Yalnız pve için en yüksek damage sağlayan race ile arasında yalnızca %1.2 lik bir fark var. Unutmayalım aynı zamanda heal alıyorsunuz.

    Uzun lafın kısası; pve yapacağım Undead açmak istemiyorum damage çok düşük diye düşünmeyin, pişman olmazsınız. Aksine old contentte başınızın ağrımasını engelleyen bir raciala sahip olursunuz. Main olarak Alliance - Night Elf oynuyorum ancak horde kısmında da favorim Undead olmuş durumda.

    Zaten wowda da Night Elfin horde tarafındaki eşleştirilmiş race i undead. Yani Alliance' dan Horde' a geçtiğinizde Night Elf faction mountları/repleri Undead'e dönüşüyor. Demek ki Blizzard'ın bir bildiği varmış :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eline sağlık da o %1.2 single target için geçerli, internal cooldown'ı olduğunu söylüyorsun yani birden fazla target varsa diğer raceler ile arasındaki fark ciddi derecede artıyor. Orc ya da Troll racialı gibi de kontrolün yok bunun üzerinde burst için falan da kullanamıyorsun. Procların %90'ında overheallıyor bu yüzden pek bir katkısı yok 2k heallasan ne olur heallamasan ne olur. Eski raidlerde de üstte dediğim gibi %2-3 civarı leech varsa zaten ölümsüzsün MoP'tan öncekilerde. MoP raidlerinde de 2k heallıyor bir yararı yok yani.

    Gelecek buffla birlikte belki biraz etkisi olabilir.
  • Görünüş olarak beni kendisine hayran bırakan race.
  • 0RK kullanıcısına yanıt
    O konuda haklısın şu an raid yapmıyorum ancak eski raidlerden örnek vermem gerekirse; Mythic Garroshta fight sonunda undead ile herhangi bir race arasında fark %5 i bulabilir. Aynı zamanda General Nazgrim gibi bossun belirli bir süre bonus hasar aldığı ve belirli bir süre hiç hasar almaması gereken fightlarda single target olsa bile troll ve orc' a oranla %3-5 civarlarında düşük kalabilir. Ancak unutmamak lazım Will of the Forsaken spesifik fightlarda sizin cc' den kurtulup o hasar farkını kapatmanıza, hatta diğer racelerden yüksek hasar yapmanıza yardımcı olabilir. Ya da ölmenizi engelleyebilir.

    Benim demek istediğim aralarında bir uçurum yok. Eğer canınız Undead istiyorsa Undead açın. Zaten min-maxing e çok önem veriyorsanız ve dünya sıralamasına oynuyorsanız pvede class farketmeksizin seçebileceğiniz en kötü race Undead. Ama tekrar söylüyorum uçurum yok aralarında.

    Ayrıca tek racialı o değil. Cannibalize özellikle healerlar için süper olabiliyor. Multistrike' tan etkileniyor, combatta ve raid ortamında kullanılabiliyor. Bu sebeple addlerin spawnlandığı bosslarda 2 dakikada bir multistrike ile yaklaşık %50 mana ve hp regen yapmamı sağlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gelen buff herşeyi değiştirebilir. Attack power veya spellpower ile güçlenecel artık. 20k civarı bi dmg proclar muhtemelen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

    Gelen buff herşeyi değiştirebilir. Attack power veya spellpower ile güçlenecel artık. 20k civarı bi dmg proclar muhtemelen

    PTR daki hali raw spell/attack powerın yarısını bonus olarak alıyor. Yani şu an 2400 vururken, benim 690 hunterımda 6k ya yakın attack power var. Yani 2400+(6000/2)=5400 damage vuracak. Belki scale işini biraz daha değiştirirler ancak 20k çok ütopik olacaktır diye düşünüyorum. 20k değil 10k bile olsa single targetta çok ciddi fark atar diğer racelere. Ancak spell/attack power veren trinketler ve cooldownlar sırasında 20k değil 30k bile görülebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan dandik blizz oyuna eklemeyi unuttu racial hala aynı ne tooltipte ne de oyun içi efektinde en ufak fark yok ancak patch notlarında yer alıyor. Umarım yakın zamanda bir hotfix ile eklerler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tooltipi değiştirmeyi unutmuşlar 7,5-8k civarı vuruyor bende.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0RK

    Tooltipi değiştirmeyi unutmuşlar 7,5-8k civarı vuruyor bende.

    3 karakterle de denedim damageda en ufak bir fark yok bence 7-8k dediği sırada damage yükselten bir buff etkisinde falandın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediği sıra falan değil ortalaması 8k. Ama loglarda diğer undeadlere baktım bir gariplik var, diğer Mage ile aramda 70 SP fark var sadece ama o 5.3k ortalama vururken ben 8k+ vuruyorum talentlar falan aynı elemanla. Ayrı olarak o frost ben arcane oynuyorum benim 4pc ve arcane power etkilemiş olabilir fakat patchten önce üzerimde aynı gear vardı şimdikinin yarısı kadar damage vuruyordum yani farkı yaratan şeyin set bonus ya da dps cooldownı olduğunu zannetmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.