Şimdi Ara

Catastrophe Boosting

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar CATASTROPHE guildi olarak her content oldugu gibi yine farm dönemine başladık ve geleneksel boost runlarımıza devam ediyoruz.

    Blackrock Foundry Mythic (Masterlooter)
    Blackrock Foundry Heroic (Personal veya masterlooter)

    Highmaul Heroic veya Mythic (Masterlooter)

    Challange Conqueror: Gold
    Boost runlarımız vardır.

    Boost günlerimiz esnek olup, birlikte tarih belirlenebilir.
    Unutmayın, bugüne kadar catastrophe'dan boost alan hiç bir oyuncu memnuniyetsiz ayrılmamıştır, bizden aldıgınız hizmetin karşılıgını fazlası ile alırsınız.

    İletişim için Ragefreak#2223 veya Skype: enqqenqq

    Herkese iyi günler dileriz.



  • bana en cok sacma gelen olay bu hıc bır mantıgı yok olayın tradende yardırıyor mıllet merak ettıgım full set yapıldı her sey tamam sonra ne olucak yanı o ıtemlerı alsan ne olur bu sekılde almasan ne olay bır arkadas cevresı ıle bosu kesmek hatta wıpe yemek zorlanmak taktıgı degıstırmek planları uygualamak az dps cıkaranın dummy lere gıdıp dps testlerı yapması healer tankların hc dungeonda tekrar tekrar antraman yapması budur yanı olay bız 4 arkadas sylvanasda umdugumuzu bulamadık bır turlu cok fazla guılden teklıf geldı ıstesek altları ıle gırerdık raıde yapardık kı kı hepımız suan hc ypacak ust basa sahıbız ıstesek tektek puglra sıkısıp raıd yaparız guzel sekılde ama keyıf vermıyor bırlıkte yapmadıgımız ıcın....

    Bana göre oyun bu ıtemlerı bu sekılde almak degıl almaya calısmakla guzel basından berı oynarım mop harıc . Eskıden kafamı raıd ve arenadan kaldırmazdım Contagıous guıldını netherde kurdugumdada her gun raıd yapardık 400 kısı oldugumda baktım kı raıd raıd raıd ıpın ucu kacmıstı sonra askerlık dondum artık oyundan ısten fırsat buldukca keyıf almaya bakıyorum. elımdekı goldun haddı hesabı yok ıstesem satar praya cevırırım ama ben ısın keyfındeyım maddı yonunde degıl maddı cıkarım olsa dırek ''KO'' oynardım para kazanırdım


    Sızlerı elestırdıgım yok herkez cıkarını kollar ama bana sacma gelıor....




  • bizde vakit var gold yok, goldu olup item toplamak için vakti olmayanla takas yapıyoruz gayet düz mantık.
    daha yüksek itemlevel ile dps yapmanın zevki bambaşka. benim iki warrior'um var. birisi 695, diğeri 684. düşük olan ile oynarken bunalım geçiriyorum, vurmuyormuş gibi geliyor
  • kaç gold
  • Boost olayi bir tek beni mi rahatsiz ediyor. Forumdan biri 1 hafta ayni yerde nolife farm yapmis diye sinirsiz ban yiyor. Sebebi oyun tadini kaçirmak gibi bir şey. Ama oyunda zengin bebelerini boostlayip raidlerin başina dert etmek sorun olmuyor.

    Catastrophe gibi PvE mücadelesi veren guildlere gold ve belki reel kazanç lazim bunu anlayabiliyorum ama bu işi boostla yapan guildlere saygi duymuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten boost filan yaptıran olmaz 350k gibi saçma sapan bir rakam istediler. Yahu adam oyunda 350k gold rezervi yapabildiğine göre sana zaten ihtiyacı olmadan oyunun zevkini çıkar çıkara kendisini giydirir.
  • bu kadar rahatsız olmanızın nedenini pek anlayamadım.

    derseniz ki "oyundaki acemiler sadece gold vererek, emek harcamadan diğerleri kadar itemlevel'a sahip oluyorlar." bunu yaratan da yine world of warcraft oyuncuları. millet guilde ve raide adam alırken sadece itemlevela bakarsa, adam da itemlevel yükseltmek için varını yoğunu boost karşılığında verir. guilde ve raide adam almayı öğrensin insanlar, combat log kullanmayı öğrensin, o zaman itemleveldan ziyade millet log tutmayı öğrenip, oyunculuğunu ispatlar. yani talepler, arzları oluşturur. itemlevel ihtiyacını, oyuncular kendileri yarattılar. kimsenin boost yapanlara kızmaya hakkı yok.

    bunun dışında sizinle aynı oyunu oynayan insanların bir şekilde bunu değerlendirebilmesi gücünüze gidiyor olabilir, bunu da anlayışla karşılayabilirim. fakat sizler haftasonu planları yaparken, çay bahçelerinde ve kafelerde bişeyler içerken, istediğiniz spor müsabakalarının maçlarını izlerken, istediğiniz arkadaşınızla görüşüp dertleşebilirken, biz kuyruğumuzu kıstırıp disiplinli bir şekilde her akşam raid yapıyoruz. şu an guild bankımızda repair için gold yok. bir sonraki contente kadar gold stoğu doldurmamız lazım. bunu bize çok görmeyin, biraz anlayış gösterin.

    sonuç olarak dediğim gibi. progress bitti, guild bankta repair için copper yok, AH'de bol vakit geçirip gold kasan, farm spotlarında gold kasan, item sahibi olamayan hevesli arkadaşlarla karşılıklı olarak takas yapıyoruz. sırf guildimize destek olma amaçlı boost alanlar var.

    Söz konusu olan guild, Türkiye'nin en iyi PvE guildi. Şu an dünyada 37. sıradayız ve bize en yakın ikinci Türk guildi 380. sırada. Kimse kimseye zorla boost al demiyor. Tercih meselesidir. Ama gelip de burada neredeyse bizi gırtlaklayacakmış gibi yorumlar yapmanız çok üzücü.

    Destek olmak zorunda değilsiniz, köstek olmayın yeter.




  • pve ile uğraşmıyorum, uğraşma niyetim de yok. Transmog takıntım var ve linkteki emanet için boost almayı düşündüğüm çok oldu. Öyle tanıdığım da çok kişi var sırf transmog amaçlı yeni raidleri boostlatmak isteyen. İlla ilvl farkı için uğraşan insanlar boost almıyor. Pve ile uğraşıp bi yerlere gelsem heralde ben de boost satardım bi sakınca görmüyorum. İstediğin itemi al bi cacık yapamadıktan sonra her yerden tekmeyi yersin ztn. http://www.wowhead.com/item=113979/the-black-hand&bonus=0
  • Alan memnun satan memnun diye bir laf var :)
    Goldu fazla bulduysan gidip kendin kesmeyi deneyebilirsin adamların kestigi bossları, o zaman az bile gold istediklerini anlayacaksındır bence :)
  • "millet guilde ve raide adam alırken sadece itemlevela bakarsa"

    Ya neye bakacak ki insanlar özgeçmiş mi istiycez ? Ilvl'a bakınca en azından oyun hakkında az çok fikri olduğu anlaşılıyor insanların, olmadı hangi bossları kesmiş onlara bakarsın. E siz gidip hem ilvl hem achievement veriyorsunuz heriflere, sonra derdini diğer insanlar çekiyor.

    Gold ihtiyacınız varsa Twisting Nether kocaman server, gidin gdkp run ayarlayın ya da katılın yapan varsa düzgünce kazanın goldunuzu.
  • Türlü türlü gold kazanma yöntemleri var, buda onlardan biri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0RK

    "millet guilde ve raide adam alırken sadece itemlevela bakarsa"

    Ya neye bakacak ki insanlar özgeçmiş mi istiycez ? Ilvl'a bakınca en azından oyun hakkında az çok fikri olduğu anlaşılıyor insanların, olmadı hangi bossları kesmiş onlara bakarsın. E siz gidip hem ilvl hem achievement veriyorsunuz heriflere, sonra derdini diğer insanlar çekiyor.

    Gold ihtiyacınız varsa Twisting Nether kocaman server, gidin gdkp run ayarlayın ya da katılın yapan varsa düzgünce kazanın goldunuzu.


    adamın itemleveli 670, achievmentı da var diye raid almayacaksın o zaman. bakacaksın kestiği bossu hangi tarihte kesmiş, kaç kere kesmiş, yeni oyuncu mu, önceki contentlerde oynamış mı vs.

    armory incelemeye üşenmeyen adam için bir sürü kriter var.

    gdkp run ile boostun çok bir farkı yok. farz et ki guild üyeleri olarak 3 kişiyi alıp gdkp run yapıyoruz.




  • Şahsen boost yapana da yaptırana da pek aldırış etmiyorum. Alan memnun, satan memnun. Bu işi onaylamıyorsanız, siz boost yaptırmazsınız olur biter. Hayırlı işler Chaos
  • Aşırı derecede boost run alan, arayan insan var, ve yapan iyi guildler de var. Eminim ki şurada chaosbreedi eksileyenlerin en az yarısı challange modu boost almıştır ya da yapamamıştır. İlginizi çekmeyebilir, o zaman da ilgilenmezsiniz, cevap vermezsiniz. Bazılarının ilgisini çekiyor ama tersten. Laf atacak yer arıyorlar :) Kıskançlık gibi hissettim biraz. Bu oyunda kötüleniyorsanız doğru birşeyler yapıyorsunuz demektir.
  • ChaosBreed C kullanıcısına yanıt
    3 hafta ardarda boost alan adamları raide alabiliriz o zaman bu mantığa göre. Yeni oyuncu olması da bir şey değiştirmiyor insanın, yıllardır boost alıp da hiç bir şey bilmeyen herifi diğer mmolarda tecrübesi olan adamın üstüne koyma şansın var. Söylediğin bütün kriterlerin içine ediyorsunuz bilmem farkında mısın.

    Gdkp run ile boostun hiç bir alakası yok konsepte baktığın zaman. Item lootlarında şans yerine goldun önceliği oluyor tek fark bu diğer raid gruplarından. Gidip de afk adamı gdkp runda tutuyorsanız onun adı gdkp run değil boost oluyor.
  • Ya bi kesin allah aşına wowu 4 sene once bırakmıs birisi olarak hala takip ederim catastrophe guildini. Oyunculuk,gamerlık konusunda her oyunda turk oyuncular olarak surekli ezilirken catastrop bizi wowda yıllardır başarı ile temsil ediyor ustelik kalkıp diger buyuk guildlerin aldığı sponsorluktur maddi destektir bu gibi desteklerin gramını gormedıkleri halde guild olarak yaptıkları ortada adamların.Turkiyede suan en cok oynanan lolde bile bakın e spor takımlarına arkalarında o kadar maddi destek olmasına ragmen uluslar arası platformlarda sureklı rezıl oluyorlar.10mılyon aktıf uyesı olan bir oyunda hicbir maddi destek gormeden bir turk oyuncu toplulugu ilk 50ye girebiliyor ustelık bu basarısını sureklı devam ettırıyor.Kalkmıs burda adamların yaptıgı boostu kotuluyorsunuz.Ben eminimki catastrophe gibi bir toplulugun arkasında o ilk 10daki guildler kadar maddi destek olsa kim bilir neler olur.Bi elestiri yaparken azıcık dusunun sonra konusun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorctr -- 28 Mart 2015; 16:38:43 >
  • zorctr Z kullanıcısına yanıt
    Catastop demeyeydin iyiydi:)
  • Transmog, Achievement ya da challange mod boostlari icin laf etmez herhalde kimse. Boost olayinda bana göre ters olan şey güncel raidll boostlari. Trade de genelde ilanin sonuna "aktif olmaniza gerek yok" manasinda not dusulur. Siz oturun biz sizi yarin HC girecek ilvle getirelim anlamina geliyor bu.

    Chaosun dediği gibi, raid liderleri log okuyan profesyonel oyuncular olsa, boost can sıkmaz. Ancak şuan sadece ilvl ve achiler kriter olarak goruluyor. Dolayisi ile boost bir sekilde diger oyuncularin oyun zevkini kaçiriyor. Girdiginiz yuksek ilvl bi grupta oyundan, raidden bi habrr insanlar yuzunden gruplar dagiliyor, verdiginiz emek ve harcadiginiz zaman boşa gidiyor. Bu soyledigim şey nadiren yaşansa sorun etmem ancak malesef öyle değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImbaLanceD -- 28 Mart 2015; 16:58:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne item lvl ne achi ölmeyen adamı alcaksın guilde :D adam 1 milyar dps de yapsa ilk 3 dk da öldüğünde bi işe yaramaz...
  • movieman M kullanıcısına yanıt
    1 milyar dps yapsa yarım saniye yaşasa yeter
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.