Şimdi Ara

Araçla Yurtdışı Seyahat Programı Oluşturuyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Sağlıklı günler dilerim hepinize.

    Belirttiğim gibi bu yaz çok yüksek ihtimalle olmak üzere Çeşme-İtalya üzerinden Avrupa'yı gezmeyi planlıyorum. Motosikletle gidicem ve bu iş için yaklaşık 30 ile 45 gün arası bir zaman ve 5000 TL bütçe ayırıcam. Safi yol giderleri, konaklama vs. için ayırdığım 5000 tl'nin yanında da yaklaşık 5000 TL kadar da alışveriş bütçesi ayırmayı planlıyorum.

    Kabataslak bir rota belirlediğimde ülke olarak Çeşme üzerinden 1.durağım İtalya olacak,
    Ardından Yukarı tırmanıp Fransa'ya Paris'e ve ordan yine gemi ile İngiltere Londra'ya geçmeyi planlıyorum.
    Londra dönüşünde Belçika-Hollanda-Almanya-Çek Cumhuriyeti-Avusturya-Slovenya-Hırvatistan-Bosna-Sırbistan-Kosova-Makedonya ve Yunanistan üzerinden tekrar Çeşme'ye feribotla dönerek seyahatimi tamamlamayı planlıyorum.

    Araç ve uzun yol deneyimi konusunda hiç bir sıkıntım yok. Bütçe yetersiz gelir diyecek olursanız bütçem zaman içerisinde değişiklik gösterebilir. Tam olarak ne kadar bütçe ayırmam gerektiğini yakın çevreden arkadaşlarımla da istişare yaptıktan sonra planlayacağım.

    Benim asıl merak ettiğim konu şu. Şimdi ben tüm bu seyahatim içerisinde yurt dışından Fotoğraf makinesi, Kaliteli bir kask, kaliteli bir motosiklet montu almayı planlıyorum. Bildiğiniz gibi Kask ve Montu aldığım gibi üzerime giyip yoluma devam edicem ve tabiri caizse üzerimden çıkaracağım kask ve montta 2.ele satmaya kalksam ortalama 100 er TL bile etmeyeceğinden olduğu gibi çöpe atmayı planlıyorum. Dönüşümde veya seyahatimde bu almış olduğum ürünler ile ilgili bir problem yaşar mıyım? Bu konuda bana fikir verebilecek arkadaşları bekliyorum.

    Hepinize çok teşekkür ederim. İyi forumlar.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.