Şimdi Ara

matkap, taşlama vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    Bir alet çantası ve matkap taşlama vs alıp şehirdeki ve yayladaki evde ufak tefek işleri yapmak istiyorum. Mağazalara gidince insanın gözü dönüyor. Özellikle alet çantaları (dolu olarak düşünülürse) ev kullanıcısı için inanılmaz para tuzağı gibi geliyor. Belki içinden çoğu parçayı kullanmayacağım bir şey var karşımda ancak testesteron bastırıyor al bunu diye.

    Tabii ki profesyönel veya pahalı olduğu için iyi olduğunu düşündürten (tekrarlıyorum ev kullanıcı için) şeyleri almayı istemiyorum.

    Bir alet çantası ve bir kaç elektrikli alet için marka, model veya göz önünde bulundurulması gereken şey önerir misiniz? Yoksa otomatiğe bağlayıp direk bosch ne varsa alıp dönmek istemiyorum. Zaten çok sık kullanım olmayacak. torku yetmeyen dandik bir şey de almak istemiyorum.

    Teşekkürler =))



  • Taşlama biraz iş gorurde ucuz matkaplar çabuk yanıyor bozuluyor boschun en ucuzunu almak daha mantıklı olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;

    Tavsiyem dolu alet çantası alman olmaz, eğer ufak tefek tadilat ve tamirat yapacaksan, aşağıdaki seçenekleri gözden geçirmeni tavsiye ederim. Mekanik el aletlerinde Altaş ya da Ceta-form'u keseni çok üzmeden alabilirsin, daha ucuz markalar var elbette ama bu ürünler anlattığın kullanım stiline göre bir kere alacağın ürünler ve çok fazla paralarda tutmayacaktır. 8 Prç açık ağız set yazıyorum ama ev ihtiyaçlarında aslında 4 parça yeterlidir. Ayrı ayrı da ihtiyacına göre seçebilirsin.

    24" Takım Çantası (plastik olabilir) - PortBag - Mano markalarını tercih edebilirsin.
    8 Parça Açık Ağız Takımı
    Allen anahtar seti Kısa 9 Prç.
    160m Kombine Pense
    160 Yan Keski
    Kurbağacık 10"
    Tornavida, düz ve yıldız. Bunda birer tane "topaç" birer tane de 150mm süngülü alsan işini görecektir. Yıldız da PH2 uç bir çok vidayı rahatlıkla açar.
    Saatçi tornavida takımı - küçük vidalarda işini çözecektir.
    El testere laması (Metal için)
    Pala Testere (Ahşap için)
    Kontrol Kalemi
    Maket Bıçağı
    Su Terazisi
    Çekiç 500 gr
    Oluklu Keski
    Şerit 5m lik -
    Teflon Bant
    İzole Bant
    Duck Power Tape

    Matkap ve taşlamaya gelince iş verebileceğim tavsiye ürün B&D. Dewalt'un ikinci markası ev kullanıcılarına yönelik ürünler imal ediyorlar. Elbette prof. ürün değil, ancak bana matkap yandı, taşlama yandı diyen müşterilerime söylediğim de basit. Makinanın ısındığını hissettiğiniz zaman 10 dk dinlendirip yeniden işe koyulun, zorlamanın manası yok - ki matkap kullanıcıları işleri çabuk görülsün diye kendi ağırlıklarıyla ürüne yüklenirler, baskı ile motoru durdurmaya yönelik bu harekette elbette ürün yanar, bozulur, dağılır.

    http://ambarla.com/

    İyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hırdavatçı -- 14 Kasım 2015; 10:20:46 >






  • Hocam süper bir yazı çok sağolun. ^^
  • graal kullanıcısına yanıt
    Siz sağolun.
  • Ucuz ürün alacak kadar zengin değilim. Bu sözü sakın unutmayın. Amatör üründen hayır gelmez. Alınacaksa profesyonel ALman malı alınmalı. En iyileri, Dewalt, FLEX, Hilti'dir. Geri trash forza beşiktaş.


    FLEX ürünlerini bence inceleyin. Sonra alın derim.

    http://www.ozkardeslermakina.com/kategori/flex/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.