Şimdi Ara

30000 liraya değişensiz c sınıfı araç arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.

    C sınıfı ve mümkün mertebe kazasız ya da en azından ciddi kazası olmayan bir araç arıyorum. C sınıfı olmayıp içi geniş olan araçlarda olabilir. Üst limitim 30.000 lira. 7-8 yaşını geçmemiş araçlar tercih sebebidir. Aradığım araçta önceliğim bakımlarının düzenli yapılması ve kronik sorunları olmayan masraf çıkarmayacak bir araç olması. Yaklaşık 2 sene kullanıp sıfır araca geçmeyi planlıyorum. Bu iki sene bana zehir olmasın. Fiat dışında hemen hemen her marka olabilir. Yakıt ilk önceliğim değil ama yakıtı su gibi de içmesin tabi. Aracı İstanbul ve yakın çevresinde görebilirim. İstanbul Topkapı tarafında kendi servisime gösterebilirim. Diğer illerde Ekspertiz firmalarına gösteririz. Araç söylendiği gibi olursa ekspertiz masrafları benden. Aksi takdirde ekspertiz ücretine katkım olmaz. Size ait ya da tanıdığınız araçları tavsiye ederseniz sevinirim.

    Edit: Fiyat yükseltildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 13 Nisan 2015; 21:46:05 >



  • Özel mesajla ulaştı iki arkadaş fakat ikisi de limitimin üstünde araçlardı. Arayışım günceldir.
  • merhaba , pejo 207 var düşünürsen 25 bin fiyat düşünüyorum ilgilenirsen pm atabilirsin
  • Merhaba.

    Aracınız çok temiz görünüyor ancak benim geçmişte Peugeot 207 ile yaşadığım kötü bir anım var. Hala yolda bile görsem içim bir tuhaf oluyor. Size iyi satışlar dilerim.

    Bu arada araç arayışım devam ediyor. Bulduğum araçların sahipleri ile anlaşamadım. Nissan Note hoşuma gitti ama kendi fiyat sınırımda temizini bulamadım bir türlü. Hala tekliflere açığım.
  • Aracı 2 gün içinde almam gerekiyor. Fiyatı 5.000 lira yükselttim. Bulduğum araçlar hep sorunlu çıktı maalesef. Ya da fiyatta anlaşamadık. Son kez üst sıralara taşıyorum mesajı. Yarın bulamazsam son tercih olarak kenarda tuttuğum bir c4 vardı. Onu alacağım.
  • Hocam internette focus , megane 2 , 407 , civic dolu o paralara. Temizi boyasizlari var. Kriterde mi bi uyuşmazlık var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı yeni yükselttim. Birazdan bir megane 2 araca bakacağım. Araç sahibinin anlattığı gibi çıkarsa anlaşacağız sanırım. Bulduğum araçların hiç biri anlatıldığı gibi çıkmadı maalesef. Çok beğendiğim araçlar vardı ama hep sorunları çıktı.
  • C sınıfı değil ama büyük bir B sınıfı araç. İçi oldukça geniş;

    http://forum.donanimhaber.com/m_104788626/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit105 -- 15 Nisan 2015; 17:51:41 >
  • Megane 2 extreme için satıcı ile anlaştım. Araba oldukça konforlu. Sahibi titiz birisi. Arabasına İyi bakmış. Değişeni yok, 1 parçada lokal boya var. Ön kaputta rahatsız etmeyen bir taş izi var. Daha çok istediğim araçlar vardı ama denk getiremedim. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Orod-Dain

    Megane 2 extreme için satıcı ile anlaştım. Araba oldukça konforlu. Sahibi titiz birisi. Arabasına İyi bakmış. Değişeni yok, 1 parçada lokal boya var. Ön kaputta rahatsız etmeyen bir taş izi var. Daha çok istediğim araçlar vardı ama denk getiremedim. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

    Sorması ayıp kaça anlaştınız? Dizel mi benzinli mi? Bu kadar paraya Megan 2 için anlaşmamışsınızdır herhalde.
  • Dizel otomatik vites. 2009 model. Daha uygun ve temizi varsa kaporayı yakmaya hazırım :) Daha almadım aracı.
  • Kaçtan aldığınızı yazmamışsınız, 7 yaşında araba 100.000 km üstü falandır 1 parça boya ve değişensiz herhalde. 35-45 arası bunlar. Forumdaki arkadaşın arabsı daha iyi bir tercih gibiydi. Ben başka renk sıfırını sipariş ettiğimden ilgilenmedim. Sizinki de tercih meselesi tabi. Hayırlısı hangisiyse o olsun
  • 28500 liraya aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.