Şimdi Ara

Makyajlı Jetta Motor Seçenekleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba forum sakinleri,
    makyajlı jettanın tr deki tsi motoru 1.4 122 bg olanı.
    almanya sitesinde incelediğim üzere 125 bg lik bluemotion olan motorla satılıyor.
    bu motorun tr ye gelmesi ile ilgili bir bilgi bulamadım.
    araç bakıyorum fakat gönlüme göre bulduklarım hep etmiyecek fiyatlar.satıcılar 2.el de çok uçmuş durumdalar.
    sıfır jettaya niyetleniyorum fakat bu motor kısmı beni biraz düşündürüyor.
    bu motorun gelmesi ile alakalı bilgi sahibi olan varsa aydınlatabilirmi acaba.

    teşekkürler



  • 4 aylık 1.4 tsi 122 hp aracım var, bu araçla ilgili sorunuz varsa cevaplayabilirim. Bahsettiğiniz motor seçeneğinin 2016 ortalarında veya 2017 başında yeni kasa ile geleceğini düşünüyorum.
  • vedat.ersin kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.az çok netten araştırdım dizel jetta hem otomatik hem manuelinle uzun yolda yaptım aracı tanıyorum ama benzinli olanlarını hiç kullanma fırsatım olmadı.manuel comfortline düşünüyorum.istanbul içindede tahminim 9 litre benzin yakar diye düşünüyorum.sizin aracınız manuel mi yoksa otomatikmi? ve yakıt olarak memnunmusunuz?performans konusunda dizelinden kat be kat daha iyi gidiyordur sanırım hem benzinli hem 122 hp.
  • Ne yazık ki yeni nesil motorlar Türkiye'ye getirilmiyor. 1.2 TSI'da da durum aynı. Almanya'da yeni nesil motorlar entegre edilmişken ülkemize eski tip motorlarla getiriliyor.
  • Yeni nesil motorları Doğuş nedense Türkiyeye getirmiyor Jetta için, fakat Octavia, Leon ve Golf'te bu motorlar yer alıyor, 1 litre civarı fark eder ortalama tüketim.

    Benim tavsiyem, Jetta'dan ziyade, bu bahsettiğim araçlara yönelin, bagaj ihtiyacınız yoksa Leon veya Golf, eğer bagaj ihtiyacınız varsa da Octavia'yı bir inceleyin.
  • Fabrika verisi olarak çok farketmese de reel tüketim değerleri 1 litreye kadar farkedebilir.

    Şehir dışı tüketim 0.5 litre farkeder.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadillaccts C kullanıcısına yanıt
    Benim aracım otomatik yakıt tüketimim 5000 km den sonra biraz düştü, şu an genel ortalamam 6,6, uzun yol 5,6 tüketim değerlerim var. Performans yönünden tatmin edici, sollamalarda kalkışlarda çok iyi.
  • tüm cevaplar için teşekkür ederim.doğuş gerçekten saçmalıyor bu konuda.gerçi millette alıyor kimse bakmıyor eski motor yeni motor.en çok tedirgin olduğum konu ben alırım 2 gün sonra yeni motorla satmaya başlar üzülürüm.bagaj hacmi gerekli onun için hacback düşünmüyorum.octivada sadece marka algısından dolayı tercih etmiyorum.bu akşam bir insignia bakacağım eğerki o olmazsa beyaz jetta 1.4 tsi comfortline manuel için 61.000.-tl fiyat aldım onu sipariş edeceğim.
  • Comfortline ile highline arasında çok bir fark yok, arka led stop, 17" jant, katlanır ayna, karartılmış arka camlar var ve fiyat farkı 3500 tl, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
  • depodaki motorlar bitmeden yenileri gelmeyecek diye biliyorum, yeni motor dediklerimiz euro 6 motor, 1.2 tsi 125hp 1.6 tdi 120 hp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.