Şimdi Ara

Taraftara Rağmen Kazandık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 30.dk net 3 pozisyon bulmuşsun, yuhaladığın oyuncu bir pozisyon kaçırmış, bir gol pası vermiş Mehmet Topal değerlendirememiş, Kuyt'da gol kaçırdı. Taraftar 30.dk Emenike'nin her ayağına top geldiğinde yuhalamaya başlıyor, takımda oyundan düşüyor, oyuncular risk almaktan korkuyor. Bunun neticesinde kayıp koskaca bir 20 dk geçiyor. Sahada futbol oynanmıyor.

    İkinci yarı oyuncularda yine stres var taraftar sadece pas hatalarında uhulduyor oyuncular yine geriliyor. Taraftarın bütün hareketleri Bjk'nin lehine oluyor neticesinde bjk net pozisyonlar buluyor, şansımıza değerlendiremiyor. son dk larda şansına gol buluyorsun ve taraftar sayesinde galip geldik diyenler var.



  • Resmen cahil bu taraftar ya arkadas daha dun besiktaslilar tolgayi yuhaladi diye besiktas taraftari adam deyil yiaaa diyen fenerbahcelilerin bugun bunu yapmasi skandal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taraftar haklı. Emenike bizim takımda olsa nasıl tahammül ederdim bilmiyorum. Lig bitecek adamın 4 golü var.
  • Taraftara rağmen kazanmışmış,konya,trabzon,akhisar,gençlerbirliği maçlarında da taraftarın yüzünden mi puan kaybettik.Böyle adamlara illet oluyorum lan.
  • Saçma saçma yorumlar yapmayın nasıl Fenerbahce taraftarısınız, sahada rezillik var resmen tabi ki protesto edecegiz ismail denen kendini hoca sanan sahış ve emenike taraftarla resmen dalga geçiyor daha ne bekliyorsunuz lig bitsin yıldız kaçsın sonra mı protesto edelim?
  • maçı taraftar aldı ne saçmalıyorsunuz. o gerilim olmasa bu rezile daha katlanıp yenilecektik.
  • Kimse 1 posizyon kaçırdın diye verip veriştirmez. Bu taraftar 25 hafta sabır etti. Bundan sonra sabır beklemesini duygu sömürüsüde yapmayın artık. 25 haftada bir elin parmakları kadar gol atamamış, burada gelmiş savunuyor.
  • Anladığım kadarıyla Emenike taraftarlara suç atmak için stadı terkedip forumda konu açmış.
  • burak yılmaz 1 yıl daha fenerde oynasa taraftar futbol hayatını bitirirdi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taraftar sayesinde kazandık demiyorda, her hafta en az 20 tane orta geliyor hepsi karavana çıkıp kafa vuramaz duvar olamaz top dağıtamaz, pres yapmaz, anca önüne top atılırsa mücadeke eder. Emenikeye rağmen şuan liderle aramızda 2 puan fark var. adam takımı resmen 1 kişi eksik oynatıyor yahu. top bizim sahamızda beyfendi rakip kalede bekliyor
  • Taraftar haklı diyen kaç kişi maçı izledi gerçekten merak ediyorum. İkinci yarı deplasman takımı gibi top oynadık. Ba ve Olcay golleri atsa maç bitti. İkinci yarı kaç tane pozisyonu var Fenerbahçe'nin bana söyler misiniz? Kaç tane organize atak yaptık, Emenike olaylarından sonra maçı iyi izleyin ve iyi analiz yapın.

    Bütün takım taraftarlarında aslında durum aynı, dün Umut'a küfür edenler gol atınca seviniyor, Burak 'a ana avrat küfür ediliyor sonra adama kral deniyor. Selçuk inan'da forma çıkarıp gitmeye çalıştı ama şimdi büyük kaptan.

    Duygusal yorum yapmayın tam anlamıyla taraftar rezaletidir durum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: camur_abi

    Taraftar haklı diyen kaç kişi maçı izledi gerçekten merak ediyorum. İkinci yarı deplasman takımı gibi top oynadık. Ba ve Olcay golleri atsa maç bitti. İkinci yarı kaç tane pozisyonu var Fenerbahçe'nin bana söyler misiniz? Kaç tane organize atak yaptık, Emenike olaylarından sonra maçı iyi izleyin ve iyi analiz yapın.

    Bütün takım taraftarlarında aslında durum aynı, dün Umut'a küfür edenler gol atınca seviniyor, Burak 'a ana avrat küfür ediliyor sonra adama kral deniyor. Selçuk inan'da forma çıkarıp gitmeye çalıştı ama şimdi büyük kaptan.

    Duygusal yorum yapmayın tam anlamıyla taraftar rezaletidir durum.

    Azizi savunur,emenikeyi savunur,ismaili savunur.Fenerbahçeye ne kadar zararı olan adam varsa savunur,Fenerbahçeliyim diye ortalıkta dolanır.




  • camur_abi kullanıcısına yanıt
    Ya biz farklı maçımı izledik.Bizim takım Emenike çıkmadan öncede öyle abarttığınız kadar iyi oynamıyordu.Bide bahsettiğin Burak ve Umut'un aç istatistiklerine bak ondan sonra takımındaki çakma forvetle kıyasla.
  • o tepkiyi çoktan haketti Emenike.
    yapılanı ilk defa onaylıyorum.
    bu maçı alan Büyük Fenerbahçe taraftarıdır.
  • Açtığım konuyu hala Emenike üzerinden anlayan, izlediği maça sadece sonuç odaklı yorum getirebilen, futbol izleyicisine tekrar izah edeyim.

    Fenerbahçe Emenike olayına kadar maça hakim 3 net pozisyon var bunların üçüde kaleci ile karşı karşıya pozisyonlar. Penaltı pozisyonunu es geçiyorum duran toptan çünkü. Oyun akışı içinde gelişen 3 pozisyon bireysel çaba ile olmuyor takım olarak hazırlanmış pozisyonlar. BJk'nin doğru dürüst atağı yok. Bireysel Gökhan top sürerek bir şeyler yapmaya çalışıyor.

    Gelgelelim emenike olayından sonra, maçın temposu düşüyor, bizim oyuncularımızın psikolojisi alt-üst oluyor. Sahada ruh gibi oynanan, kimin en yaptığı belli olmayan 20 küsür dk geçiyor. Taraftarımız maçtan kopuyor her hatalı pasta iğrenç ötesi bir mırıldanma duyuyoruz ve bu şekilde oyunculardan risk almasını bekliyorsun. Adım gibi eminimki o dakkadan itibaren oyuncular maç bitsinde bitsin bu çile diyordur.

    Br anekdot da şu ; Malum dk 'ya kadar Bjk kalecisi Tolga'yı bolca görme fırsatı bulduk. İkinci yarı ise Bjk 'nin kalesinde genç kalecisi var eminim adını bilmeyen çoğu kişi ikinci yarı adını bile öğrenememiştir. Çünkü ikinci yarı kaleciyi zorlayan bir tane atağımız yok, alper'in kendi becerisiyle attığı iki şut.

    İkinci yarı Bjk oyuna hakim bizim taraftar sayesinde deplasman takımı gibi oynamaya başlıyoruz. Bjk bu dk larda 3 net pozisyon buluyor bizim bir tane atağımız yok ama taraftara sorsan galibiyeti onlar getirdi tabi...

    Bugünkü derbi galibiyetini taraftara rağmen aldık ve bize [b] BİLİÇ hediye etmiştir. Fenerbahçe'nin oyundan düştüğü ikinci yarı özellikle 60-70 den sonra ikinci forveti oyuna alsa maçı çevirmişti Beşiktaş. Gelgelelim beraberliğe razı oldular. son dklarda artık attığın bir tane yüksek top Ersan 'ın hatası ile sende kalıyor ve gol atıyorsun.




  • Ben taraftar olarak Galatasaray maçına bilet almak için 10 saat bilgisayarın başında vakit geçiricem, stadın rezalet yollarında çamur içinde kalıcam, tezek kokusu içerisinde gişede sıra beklicem, öğrenci halimle 200 lira Gs maçına 150 lira Beşiktaş maçına para verip, verdiğim fazla parayı çıkarmak için günde iki öğün tavuk pilav yemek zorunda kalıcam, buz gibi havada çılgın rüzgarda 90 dakika ayakta durucam, ve buna rağmen gol atması, attırması için senede 3 milyon euro verdiğimiz, 24 maçta 4 golü olan adamı hâlâ her hatasında desteklicem. Benim cebimden zar zor çıkardığım para hiçbir şey yapmadan onun cebine gidiyor. Duygusal çocukmuş, psikolojisi bozuluyormuş, özgüven kaybı yaşıyormuş. Ben her maç tribünde sinirden çıldırırken, kendimi hırpalarken, her maç sonu baş ağrısıyla stadı terkederken bir sıkıntı yok; emenike bey ıslıklanınca sıkıntı var. Oldu, Herkes aklını başına alsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konuyu açan arkadaş emenike yi savunmuyor zaten savunulacak yanıda yok.Isalıklama protestosu gerçekleşene kadar fb pozisyon buldu daha sonra takımın fişi çekilmiş gibi bir hal aldı gerçi sakatlıklar falanda vardı belki takımdaki tutukluğun sebebi farklıda olabilir ama bu protesto daha doğru zamanda yapılmalıydı.
    Kaçınız son dk lara doğru ''bari maç berabere bitsede puan farkı iyice artmasa'' diye düşünmedi? olaydan sonra kaç tane pozisyona girdik?

    Bu akşamki maçta yaşananlar gerek ismail kartal gerek emnike ve takım için umarım ders olmuştur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gündem

    Konuyu açan arkadaş emenike yi savunmuyor zaten savunulacak yanıda yok.Isalıklama protestosu gerçekleşene kadar fb pozisyon buldu daha sonra takımın fişi çekilmiş gibi bir hal aldı gerçi sakatlıklar falanda vardı belki takımdaki tutukluğun sebebi farklıda olabilir ama bu protesto daha doğru zamanda yapılmalıydı.
    Kaçınız son dk lara doğru ''bari maç berabere bitsede puan farkı iyice artmasa'' diye düşünmedi? olaydan sonra kaç tane pozisyona girdik?

    Bu akşamki maçta yaşananlar gerek ismail kartal gerek emnike ve takım için umarım ders olmuştur.


    Valla diğerlerini bilmem ama ben, biz şampiyon olalım diye değil de galatasaray şampiyon olmasın diye mi oynuyoruz diye düşündüm...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı hareketi Ersun Yanal'a yapsaydı ne olurdu çok merak ediyorum. Adam hala Karabükspor oyuncusu mantığıyla hareket ediyor. O forma kutsaldır. İstediğin zaman çıkaramazsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

    Taraftar haklı. Emenike bizim takımda olsa nasıl tahammül ederdim bilmiyorum. Lig bitecek adamın 4 golü var.

     Taraftara Rağmen Kazandık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.