Şimdi Ara

Bel fıtığı ve Vücut Geliştirme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aranızda bel fıtığı olupta bu sporu yapan varmı? Yapan varsa beni bilgilendirebilirmi ? Bugün çıkan sonuçlara göre bel fıtığı olmuşum çok moralim bozuldu ... Cevaplarsanız sevinirim.



  • Youtube'a "savaş cebeci bel fıtığı" yazıp ilk 2 videoyu izlemeni tavsiye ederim. Kendisi de bel fıtığıymış bir zamanlar, gayet güzel açıklamış.
  • Kardeşim bunu biz bilemeyiz ki? doktor bir şey dedi mi önemli olan o.
  • Seviyesine bağlı ve kendi alacağın riske bağlı bir nevi. Ben de haberim yokken başka birşey için gitmişken doktora küçük bel fıtığım olduğunu öğrendim. Küçükmüş. Deadlift yapmıyorum pek ama squat yapıyorum ağır kilolarla.
    Youtube dan bel için hareketlere bak. Bel kaslarının güçlü olması önemli. Yanlış bir şekilde çalışma.Formlara dikkat et
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R1D1

    Youtube'a "savaş cebeci bel fıtığı" yazıp ilk 2 videoyu izlemeni tavsiye ederim. Kendisi de bel fıtığıymış bir zamanlar, gayet güzel açıklamış.

    Hepsini dün izledim ve spora yazıldım. Onun videolardan sonra ilk 2 hafta hafif ve bel kaslarını geliştirici hareketler yapmaya başladım. Bel kaslarımı geliştirdikten sonra ağır girmeye başlayacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ulas.

    Seviyesine bağlı ve kendi alacağın riske bağlı bir nevi. Ben de haberim yokken başka birşey için gitmişken doktora küçük bel fıtığım olduğunu öğrendim. Küçükmüş. Deadlift yapmıyorum pek ama squat yapıyorum ağır kilolarla.
    Youtube dan bel için hareketlere bak. Bel kaslarının güçlü olması önemli. Yanlış bir şekilde çalışma.Formlara dikkat et

    Ben hafif ağırlıkla deadlift yapıyorum (bar hariç 10kg) . Squat'ıda belimi geliştirdikten sonra yapmayı düşünüyorum. Sizin belinizi geliştirmek için yaptığınız hareket varmı ? Şuanda ben ters mekik ve crunch gibi hareketler yapıyorum. Önerin varmı acaba ?
  • merhabe bn 14 yaşındayım dün fitnesse gittim ve dambıl kaldırdım o an bişey hissetmedim çok az zaman geçince biraz ağrı hissettim ama durulmıyacak kadar değil sonra eve gidince ayak bileğinde ve üstünde çok ağrı oluştu ama na rağmen rahatça hareketler yaptım bugünde spora gittim bi saate yakın koştuk aletler çalıştık hiç zorlanmadım eğilirken çok hafif belim ağrıyor acaba doktora görünmeme gerek varmı (şuan çok çok az bi ağrı var dambılla dengesiz kaldırdığım için ağırdını düşünüyorum)
  • reizz123 R kullanıcısına yanıt
    Yeni başladığın için oluyo o ağrılar büyük ihtimalle . Bir hafta 10 gün geçsin hala devam ederse hocanla konus

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.