Şimdi Ara

25.000 liraya geçiş aracı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.

    Biliyorum bu şekilde çok konu açılıyor ancak herkesin öncelikleri farklı olduğu için her birinin cevapları da ayrı olacaktır diye düşünüyorum. Net 25.000 lira bütçe ile beni yaklaşık bir buçuk yıl idare edecek bir araç arıyorum. Araçtan ilk beklentim kolay yürütülen bir araç olması. Beni masraflarıyla üzmemesi ve satarken çok zarar ettirmemesi. Aldığımda da çok masraf yapmaya niyetim yok. Zaten bunlar için fazla para kalmayacak. Yakıt ilk önceliğim değil ancak uçuk değerlere ulaşmamalı. Aracı sadece hafta sonları kullanacağım. Senede 1 - 2 defa uzun yol yaparım. Biraz iri yapılı olduğum için, içinde tuhaf görünmeyeceğim bir araç tercih ederim. Ayrıca ne kadar genç olursa o kadar iyi olacaktır. Aklımda çok çeşitli araçlar var ama bir çoğunu tanımadığımdan sadece tasarımsal olarak değerlendirebiliyorum. Eşimle baktığımızda Seat Altea, Citroen C4, Laguna 2, Megane 2 hb gibi araçlar dikkatimizi çekti ama detaylara çok uzağız. Aslında tasarım olarak beğendiğim araçlar çok ama bir çoğunu satmak istediğimizde zorlanacağımızı bildiğimden eledim. Sıcak bakmadığım iki araç ise her ne kadar şartlar onları almaya zorlasa da Renault Clio ve Fiat Linea. Bunlar dışında araç tavsiyesinde bulunarak yol gösterirseniz sevinirim. Hatta eş dost tanıdıklarınızın araçları filan olursa ayrıca sevinirim. Aracı 1-5 nisan tarihleri arasında alacağım. O zamana kadar gelen tavsiyeleri değerlendireceğim.







  • ustam satacağın zaman elden hemen çıksın dersen RENO serisinden şaşma... megan2 bakın derim bn o paraya dizel bulunur ama temiz olmaz...temiz benzin/lpg bulabillirsen al derim kaçırma derim ama reno megan 2 tavsiye ettiğim bir araç değildir sadece 2.eli var.......
  • Esmer33 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası ben de beğenmiyorum ama sizin de belirttiğiniz gibi ikinci el sebebiyle listemin ilk sıralarında yer alıyor. Forumdan bir arkadaşla konuşuyoruz. Aracı temiz görünüyor.
  • clio3 makyajlı kasa olabilir 2009-2010
  • Laguna 2 güzel bir tercih olabilir ama satması biraz sıkıntılı olacaktır.


    Fakat bende iriyim araba yayla gibi fazla büyük o açıdan çok rahat edersiniz donanımı da zaten bol.

    Fakat değer kaybı istemiyorsanız megane 2 alıp kurtulabilirsiniz.

    Laguna 1.6 yakıt değerleri şehir içi trafik en fazla 9lt görüyorum.
  • 03-05 corolla yada astra.
  • Accent era olabilir. Megane 2 olabilir. Bu tip arabalar kolay satılırlar. Aslında bu satma işine çok aşırı takılmayın her arabanın bi alıcısı vardır elbet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vw 2.elde hem çok kolay satılıyor,hemde kâr ile.satılıyor,şimdi 25'e alsan seneye 26 olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. Megane 2 ağır basmaya başladı. Aklım laguna 2 ve seat araçlarda kalacak. Vw tarafına geçince ancak polo almaya gücüm yeter ama biraz küçük kalıyor. Ayrıca airbag sayısı az. Aslında c4 tavsiyesi gelir diye düşündüm ama kimse adını anmadı. Benim bilmediğim sorunları var sanırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane 2 yada clio olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç aklımda yokken ve hatta çok çirkin buluyor olmama rağmen bir arkadaşım aklıma Hyundai Matrix'i soktu. İçi oldukça rahat ve konforlu diyorlar. Fikri olan var mı acaba? Satarken çok mu zorlanırım.
  • A4 B5 kasa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Glukhovsky kullanıcısına yanıt
    Merhaba. O modelin masrafları çok olmaz mı? Yoksa gerçekten tam konfor aracı. Kıytırık arabalar almaktansa alıp paşa paşa binilir.
  • Orod-Dain O kullanıcısına yanıt
    Zorlanırsınız. O riski aldıktan sonra da Laguna 2 alıp yayla gibi binersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Orod-Dain

    Merhaba. O modelin masrafları çok olmaz mı? Yoksa gerçekten tam konfor aracı. Kıytırık arabalar almaktansa alıp paşa paşa binilir.

    Temiz ve bakimlisinı bulursanız hiç bir sorun cikarmaz. 2-3 yıldır biniyorum, şu an 210 binde ama bir sorun çıkmadı. Sadece yaşına göre bir kac ufak sorun çıktı onlarda kolayca halledildi.
    Konfor olarak bir çok yeni nesil araçtan çok daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.