Şimdi Ara

300 TL'ye kadar receiver önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar atlanta hdboxın yanına diğer odada kullanmak için yeni bir receiver almaya karar verdim. İstediğim özelikler. CCcam freeshare vs özelliği olan. Ac3 dts ses kodeklerini açabilen. Mümkünse DLNA özelliği olan. Mümkünse modül girişi olan. (Atlanta da dsmart var ilerde bunda kullanabilirsem iyi olur.) 300 tlye kadar hangi ürünü tavsiye edersiniz? Next Point ve Next Amigo iyi gibi ama 2'sinde de modül desteği yok. Machina 3d superin ise fiyatı beni aşıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.



  • DasheriM kullanıcısına yanıt
    Redline TS 7500 full hd uydu alıcısı, 1080p 265 tlden başlayan fiyatlarla fiyat performans ürünü gibi duruyor .twin tuner
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/redline-ts-7500-full-hd-152517354?gclid=CMv6-tXpqcQCFakSwwodqnkAZA&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

    Yurtdışından getirtebilirseniz
    sercan hocanın bahsettiği Cloud Ibox 3 95usd emsallerine göre +512rom ve 512ram +cpu farkı ile performas fiyat süper .twin tuner
    http://forum.donanimhaber.com/m_86685012/mpage_1/tm.htm

    ayrıca yine serkan hocanın incelediği bir üst kalite
    Klon Vu+ Duo 2 ve Solo 2 'ler
    http://forum.donanimhaber.com/m_82781823/tm.htm

    konusunada bakabilirsiniz ..
    Bir elektronikçi olarak değerlendirme yaparken RAM-ROM-CPU önemlidir . bunlara dikkat ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfselektronik -- 15 Mart 2015; 11:47:29 >




  • Hocam yardımın için teşekkürler. Redlinte TS 7500 modeline bakmıştım ama modül slotu yok diye biraz sallamıştım. Next point ile özellikleri oldukça benzer gibi geldi bana. Pointte işlemci Ali bunda ise SunPlus'mış. Ali'nin pek iyi olmadığını biliyorum ama bu fiyatlara başka alternatif pek yok malum.

    Yurtdışından sipariş vermesine veririm de hiç bu kadar yüksek bedelli ve gümrük ile sıkıntı yaşayabilecek bir ürün getirtmemiştim. Klon ürünlerin de ne gibi problem çıkarttıkları hakkında hiç bir bilgim yok. Bana bir de kullanımı kolay bir ürün lazım. Açıkçası uydu dünyasına çok yabancıyım. 5 sene önce uğraşmamak için Atlanta HD Box almıştım cccam ile idare ediyoruz. Cloud ibox 3'de ayrıca modül desteği yokmuş. Vu+ ürünlerin de fiyatları beni aşar hocam.

    2. el Next Machina super mi baksam yoksa? 0'ı 400 tl. 2. elleri 250-300 e satılıyor başka forumlarda. Ne dersiniz?




  • DasheriM kullanıcısına yanıt
    Hocam ikinci el tavsiye etmem .Malum elektronik alet , Sorunlu olmadıkca ikinci el kolay kolay insanlar satmıyor .Şans işi sıfır ürün bile arızalı olabiliyor ikinci elden uzak durun .
    100-150 tl için Bütçenizi bence zorlamanızı tavsiye ederim 15 yıldır uzağım ama yıllarca tv servisi işletmiş bir teknisyen gözü ile .
    Şu sıralarda sanırım next kaliteyi biraz yükselti . ilk zamanlar çok kötü idi .
    Son model cihazları birebir incelemiş değilim .
  • Anladım hocam 2. eli de salladık. 150-200 tlllik modellere bakarken limiti zaten 300'e çıkardık daha fazla da çıkmam zor gözüküyor. Bu modellerden bakacağız artık.
  • Üstad haklısın .
    Eski evde kablo net vardı belgesellerde rahattım . Ev değişince 5-6 sene önce idi 250 tl ye d-smart modul aldım
    1 ay sonra film kanallarını 2 ay sonrada belgesel kanallarını kapattılar . Kalakaldık ulusal kanallarla . Bir daha modul almamaya yemin ettim.
    Sonrada yeniden üyelik başlatmak için nerde ise hergün telefon etmeye başladılar .
    4 ay öncesine kadar sadece şifresiz mifresiz düz kanallara baktım .
    Baktım torun büyüdü bazı çocuk kanallarını istiyo . 46$ 'a Çinden openbox v8 getirdim . ccam olayını çözdüm .
  • Ucuz diye Dsmart modülü devam ettirdim geçen yaz. 165 tl yetişkin kanalları hariç hepsi açık şekilde uzattım. Aylık 13 tl gibi bir şeye geliyor. Bu kart işte atlanta hdboxta takılı. Yeni alacağım receiver buna uyumlu olsa çok iyi olacak ama üst seviye ürünlerde modül var ya da kalitesiz olanlarda. Orta ayar modül destekli ürün pek yok deli oldum. Freeshare de önemli şu an. Gerçi çok iyi değil diyorlar ama neyse.
  • DasheriM kullanıcısına yanıt
    Hocam smart girişi işi bozuyor
    Sizinki " Atlanta Shine Hd Box" sanrım .CCcam, Newcamd Emu, Biss key özelliği var.atlanta güzel görünüyor
    İnternet için iki kumandaya razı olsanız.
    1gb RAM 8gb ROM android DVB olmayan cihazlar 60usd civarı
    2gb RAM 32gb ROM Win8.1 + Android cihazlar 110usd civarı DVB olmayan cihazlar var .PC klavyede bağlanabiliyor
  • Shine box değil ilk çıkan düz HD Box ön tarafında tuş olmayan modeli.

     300 TL'ye kadar receiver önerisi


    Özellikleri de şurda (T modeli diye geçiyor önde tuşları var fazladan):http://www.atlanta.com.tr/urun.php?id=5

    İnternet browser, youtube vs benim için önemli değil hocam. Zaten kullanımı da rahat değil bu tarz aletlerde pc varken. O yüzden Android ve linux tabanlı ürünlere pek kafa yorasım yok. Bu atlantayla beraber Dreambox 500s klonundan da almıştık diğer oda için hiç yazılım bile atmadım FTA olarak kullanılıyor hala.

    Bana kullanımı basit, yeni, güncelleme alan, free server desktekli ve CI slotlu bir receiver lazım. DLNA özelliğinden bile vazgeçtim sayılır. Dediğiniz gibi CI slot işi bozuyor. Bu dediklerim Machina 3d superde var ve o da 400 tl fiyatı. 150-200 tlden başlayıp 300'e çıkmıştım zaten daha da çıkamam. Şu an ailemle kalıyorum ve önümüzde ki sene kendi evime geçtiğimde dsmart modülünü de yanımda götürmeyi düşünüyorum. Ya atlantayı yanıma alıp yeni aldığım ürünü aileme bırakacağım. Ya da direkt CI slotlu ürün alacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 16 Mart 2015; 8:12:02 >




  • DasheriM kullanıcısına yanıt
    Next Machina 3d gerçekten süper .500tl civarı sadece bir satıcıda 389 tl .. bir yıl daha bekleyip ucuzlarsa birlikte alsakmı ne diye düşünmeye başladım
  • 2. el 250 tlye satılmış başka forumda. 2. el alma diyorsunuz ama çok fiyat farkı var valla 300 tl atına bulursam almayı düşünürüm. Super olmayan gri kasalı model daha iyi aslında 2 tunerli vs başka artıları var ama onun fiyatı ise 480 TL falan. Super combo ise en ucuzu 370 tl civarına bulunuyor ama onda CI modül yok. 2 tunerli sözde ama 1 tuneri karasal yayın için. Benim beklemem pek mümkün değil. Odama uyduyu ayarlatırken kablo çektik. Kablo boş boş duruyor elbet bir şey almam gerekiyor.
  • Sizinle mesajlaşırken bende kendimce ne alınabilir onun hesabını yapıyorum yemin ettiğim için d-samart yok seçeneklerimde .
    Karasal yayın deyip geçme . Bir kaç yerde çanak sisteminin yasaklanacağını okudum . Hatta 800 karasal yayın ihalesi dahi yapılmış .
    Benim seçeneklerde karasalda yayında var . Cloud ibox 3 veya 4 twin tuner 115usd veya biraz daha bekleyip az daha clone vu+ solo2 se twin tuner 145 usd of yaa kafam iyice karıştı
    Yok ben kesin kararımı verdim . az daha bekleyip clone vu+ solo2 se twin tuner .son kararım .
  • Üstadım bu cihaz size uygun gibi duruyor 255 tl . CI slot ve CCcam Server desteği var.
    http://www.hepsidijital.com/hiremco-chipbox-server-hediyeli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DasheriM

    Arkadaşlar atlanta hdboxın yanına diğer odada kullanmak için yeni bir receiver almaya karar verdim. İstediğim özelikler. CCcam freeshare vs özelliği olan. Ac3 dts ses kodeklerini açabilen. Mümkünse DLNA özelliği olan. Mümkünse modül girişi olan. (Atlanta da dsmart var ilerde bunda kullanabilirsem iyi olur.) 300 tlye kadar hangi ürünü tavsiye edersiniz? Next Point ve Next Amigo iyi gibi ama 2'sinde de modül desteği yok. Machina 3d superin ise fiyatı beni aşıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

    selam
    sıze onerecegım cıhaz
    atlanta smart g4 mini olanıdır
    CCcam bıss ıptv yuklenebılır
    Ac3 dts ses kodeklerini açabilir
    dlna miracast ozellıgı
    daha vs ozellıklerını stabıl oalrak yapar
    2 sene turkıye garantılı atlanta kalıtesını bılıyorsunuz zaten
    konusuna bakabılırsınız




  • Çanak sisteminin yasaklanacağına dair yazılar ben de gördüm ama pek de mantıklı gelmedi nedense. Hem biz şu an müstakil evde kalıyoruz. Ona da karışacaklarını pek sanmıyorum. Gerçi ilerde taşınacağım evde merkezi sistem var. Turksat, hotbird ve eutealsat var galiba. Onu da eklersek işin içine alacak ürün kalmıyor bana.

    @fauconni


    Chipboxa bakmıştım ama ne yazık ki çok eski cihaz. 2011'de çıkmış ve desteği bitmiş gibi. 1080p desteği bile yok ürünün. Galiba wifi adaptör desteği de yok bana wifi destekli lazım. Ayrıca sanalpazarda 205 tlye alınabiliyor ama pek düşünmüyorum. Yine de sağolun.
    @k_jack


    Hocam android ve linux cihazlar pek düşünmüyorum. Bana ilk önceliği tv olan bir receiver lazım ve basit olmalı. Ayrıca o üründe hem CI slot yok hem de fiyatı 350 tl civarı yani bütçemi aşıyor. Yine de sağolun.
    @fatihmc




  • DasheriM kullanıcısına yanıt
    Aslında bende düşünmüyorum . Onca merkezi sistemi birden sökmek kolaymı .İnsanların özgürlüğünü kısıtlamak olur.
    Karasal yayın ile ilgili yönetmelik çıkarsada balkonada konabilecek kamufle flat antenler var .
    İnada bindirir alırım 4 tane .Çatıya gömsem üzerlerinide komple camekan yaparım . Hayatta anlamazlar
  • Yakışır hocam. Bu arada ucuz yollu bir receiver almaya karar verdim istediğim özellikte cebime uygun bulamadığım için. 159 tlye Next Amigo alacağım 2-3 güne bir aksilik olmazsa. Hem 2 sene server desteği de var. Taşınacağım zaman atlantayı yanıma alıp bunu bizimkilere bırakırım.
  • En doğru kararı vermişsin .
    Serkan hoca yeni clone dreamboxların yakında piyasaya çıkacağından söz etmiş .
    vu+ serisinin fiyatları biraz daha düşer diyor bende 5-6 ay daha bekleyeceğim.
  • Sağolun hocam. Artık dediğiniz gibi idareten bunu kullanırım ilerde duruma göre değişim yaparız.
  • DasheriM kullanıcısına yanıt
    Zaten elektronik hızlı değişim gösteriyor . Bazan altı ayda aldığımız telefondan sıkılabiliyoruz .
    Eskilerin dediği gibi ayağımızı yorgana göre uzatmakta fayda var.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.