Şimdi Ara

SHADOW BANE HAKKINDA HERŞEY BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En son Diablo 2 oynamıştım her karakterinden zevk alarak. Her türlü eşyayı toplardım yerde bir tane dahi çöp bırakmazdım. Diablo 2 den sonra bir daha oyunlardan aynı zevki alamadım. Dün Lineage 2 den sıkılmış online oyun arıyordum. Bir baktım Shadowbane diye ücretsiz bir oyun var deneyelim dedim. 1gb olması pe tınamadı beni 4 saatte indirdim oyunu. En çok ne ilgimi çekti biliyormusunuz. Ubisoft gibi önemli bir firma bizlere online oyun yapmamıştı. Daha oyunun açılışında sizi 3 dakikalık es geçilemeyecek bir video ile başlıyorsunuz. En sonunda dedim hayatım online oyun olmuş normal bir oyun oynamayalı 3 sene geçti aradan. Bu video ile hayata geldim video güzelmiydi hayır. Olay şu bir online oyun ilk defa login ekranı ile karşıma çıkmamıştı.

    Arkadaşlar oyun gerçekten çok karmaşık ilk önce üyelik alımı ile başlamak istiyorum. Oyunu yüklediniz ve açtınız 20 dakikada yamaları bitiyor. Ekranda MY ACCOUNT yazısına tıklayıp açılan sayfada sağ taraftaki SIGN UP CLİCK HERE yazısına tıkadınız. Formu doldurdunuz doğru bir şekilde(Yalnız şifreniz en az bir harfe ve 1 numara içermeli) en altta CLİCK HERE ile bir sonraki aşamaya geçtiniz. Form u doldurduktan sonra sözleşmeye evet diyin. NO CURRENT SUBSCRİPTİON yazısını gördünüz. ADD A SUBSCRİPTİON u seçin karşınıza hesap bilgileriniz çıkacak. EXİT i seçin karşınızda LOGİN ekranı belirecek şimdi kullanıcı adı ve şifrenizi girin. Karşınıza tekrar hesap bilgileriniz çıkacak üyelik alımınız başarı ile sonuçlanmıştır.

    Üyelik alımı bittiğine göre oyunu açtınız LOGİN ekranında kullanıcı adı ve şifeyi girdiniz karakter yaratma ekranı çık karşınıza. Burası en zor yer ilk önce doğmak istediğiniz yer sorulacak başlangıç için en uygun yer WRATH en iyi exp ve para burda. Daha sonra karakter seçme ekranı belirecek tam 30 puanınız var ırkların puanlar ile seçildiğini unutmayın. İstediğiniz ırkı seçin ama altlarında hangi ırk hangi classları seçer ona dikkat edin. Class ı da seçtiniz ırklara göre karakterinizin ismi şu şekilde olacak. Misal benimki WampireAli Drago yani soyad ad şeklinde önce ünvanınız sonra gerçek adınız şeklinde okunuyor KralCharles 3. gibi.

    Krakter seçme bitti oyuna girdiniz alt ortada kısa yol tuşları var onlardan ATTACK F1 e LOOT F2 ye gelecek şekilde ayarlayın. İlk 10 dakikanızı menüleri kurcalayarak geçirin. Ben hala öğrenme aşamasındayım 5 lvl Vampir Rogue sahibiyim dagger kullanma masterisi %50 yaptım.

    EVET ARKADAŞLAR OYUNU ÖĞRENDİKÇE YAZMAYA DEVAM EDECEĞİM. iNANIN BANA SHADOWBANE KADAR GÜZEL BİR ONLİNE OYUNU GRAFİK UĞRUNA SATMAYIN. OYUN GERÇEKTEN MÜKEMMEL SADECE OYUNA 1 SAAT AYIRIN KENDİSİNİ SEVDİRECEKTİR.


    Bu topiğin üst konu olması dileğim ile haydi herkes Shadowbane dünyasına.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.