Şimdi Ara

Telpa Deneyimim (Discovery) 13.03.2015

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefonumu 1 yıl önce almıştım discovery 4 gb şimdiye kadar bi problemi yoktu fakat bu pazartesi şarj etmemeye başlamıştı salı günüde komple şarj soketi iptal oldu bende internetteki yorumlara bakarak korktum yani hiç bi hatam olmadan 50 lira vermek istemedim. Neyse bugün öğlen 12 de telefonu ve şarj kablosunu verdim profilo avm deki telpaya yarım saate gelin dedi yarım saat sonra gittiğimde telefonu aldım ve hiçbir ücret ödemedim şarj cihazında bi sıkıntı yokmuş sadece kablosunu değiştirmişler çok memnun kaldım telpaya laf atanlara inanmayın arkadaşlar bilgilendrmek için yazdım bu mesajı.

    Sıkıntınız olduğunda hiç zorlama yapmadan götürün ve teslim edin yarım saat telefonsuz kalacaksınız o kadar. Sadece eksi yanı kitkat olan sürümü jelly bean e çevirmişler onuda şimdi kendim kitkata yükselteceğim.

     Telpa Deneyimim (Discovery) 13.03.2015



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felina -- 13 Mart 2015; 15:22:03 >







  • Profilo ismerkezine yakinsin gittin yaptirdin aldin zaten sorun cikartamazlar sana birebir gitmissin yaptirmissin lakin tr nin en ucra koselerinde telpa servisiyok kargo ile gonderiyorsun bang adamlar cihaz darbe yedi 260 tl istiyorlar kisadan hisse anlayana sikayet var a bibak telpa ile alakali ne yaziyor ayrica cevremdeki kisiler in hepsi bu sarj soketi arizasindan dolayi bin pisman ve diger kitkat sitabilazasyonu sorunlari vs kisaca cihaz uretim hatali cihaz herkez bunu soyluyor bende dahil thh ye basvurdum bu aysonu bilirkisiye gosterilecek gmd1 evde yatiyor 1 aya dogru gidiyor vesselam paranizi kaptirmayin bu telpa ya almayin aldirmayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunnkaar kullanıcısına yanıt
    çok haklısınız ben istanbul da olanlar için yazdım bunu. firma üründe bir hata varsa tabi ki ücretsiz tamir etmek zorundadır. bu mesajım istanbul da olupta şarj soketi bozulanlar içindir hiç zorlama yapmayın sonra daha büyük arıza çıkartırsınız servise gidin ücretsiz şekilde tamirini yaptırın.

    ayrıca kendiniz açmayın telefonu açıldığını anlıyorlar ve garanti dışı kalıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.