Şimdi Ara

Kızın İsmini Nasıl Öğrenebilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler uzun süredir gelmiyordum buralara bir iki konuya girdimde özlemişim forumu. Yeniden üst sık kullanılanlar tabına ekleyeyim:) Konuya gelirsek bahsi geçen kızı hastanede gördüm. Böyle güzel, tatlı arası çok hoş bir kızdı. İsmini bilsem faceden mesaj atardım o derece(bunu yapmadım hiç, daha doğrusu tanımadığımlı bir kızla hoş bulduğum için tanışmaya kalkmadım) Rahatsızdım pek iyi hissetmiyordum o gün yoksa belki konuşabilirdim havadan sudan ama ismini öğrenemezdim sanırım. Googlede falan hastanede çalışanları aradım hep doktor çıktı. Kız acil kısmında hemşire tarzı bir görevdeydi. Nasıl öğrenebilirim ismini?



  • bi şarkı vardı çok güzeldi radyoda çalarken duymuştum bana onu bulabilir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Don Quilote

    bi şarkı vardı çok güzeldi radyoda çalarken duymuştum bana onu bulabilir misiniz

    Hayır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up plez
  • İsmini Sor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git sor kıza. .-.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Argent City

    Git sor kıza. .-.


    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmethan46100

    İsmini Sor

    Beyler çok garip olmuyor mu böyle çok belli oluyor amacım yani zihnimde konuşmanın devamını getiremiyorum. Diyelim gidiyorum direk ismin ne diyorum. Sadece ismini söyler söylerse doğal olarak, daha sonra soyadınıda mı soracağım veya aldım diyelim ne oldu der mesela ne dicem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hatırlaa

    Beyler uzun süredir gelmiyordum buralara bir iki konuya girdimde özlemişim forumu. Yeniden üst sık kullanılanlar tabına ekleyeyim:) Konuya gelirsek bahsi geçen kızı hastanede gördüm. Böyle güzel, tatlı arası çok hoş bir kızdı. İsmini bilsem faceden mesaj atardım o derece(bunu yapmadım hiç, daha doğrusu tanımadığımlı bir kızla hoş bulduğum için tanışmaya kalkmadım) Rahatsızdım pek iyi hissetmiyordum o gün yoksa belki konuşabilirdim havadan sudan ama ismini öğrenemezdim sanırım. Googlede falan hastanede çalışanları aradım hep doktor çıktı. Kız acil kısmında hemşire tarzı bir görevdeydi. Nasıl öğrenebilirim ismini?
    Aynısının tıpkısı başımdan geçti, 1 aylık bir koşuşturmacadan sonra şuan birlikteyiz. Ben ilk etapta başkasına sordum ismini ve sonra kendisiyle konuştum ama sana tavsiyem direk kızla konuşman hayır dese bile ilk etapta tepkisine göre hoşlanıyorsan uğraşmaya devam et. Birlikte olduğu biri yoksa kazanırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.