Şimdi Ara

mediamarkt en düşük fiyat garantisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.509
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhabalar. bugün aydın forum mediamarkttan lenovo laptop almaya gittim. önce başka mağazaları gezdim ve netten araştırma yaptıktan sonra mediamarktta birkaç modele baktım. en son i5 işlemcili modelde karar kıldım. bana yardımcı olan bayan en düşük fiyatın burda olduğunu ve en düşük fiyat garantilerinin olduğunu söyledi. ödemeyi yaptım kurulum ve kontrol için bıraktım. 1.5 saat sonra alabileceğim söylendi. biraz gezdim ve başka bir mağazada aynı laptop 100 TL daha ucuz olduğunu gördüm. hemen mediamarkta gittim durumu anlattım. diğer mağazanın internet sitesine baktılar fiyat mediamarktakiyle aynı. mağazada daha ucuz dedim. peki etiketin fotografını çekip getirin dediler. hemen çekip götürdüm. 10-15 dakikalık işlemin ardından önce iade aldılar sonra 100 TL daha ucuza tekrar kredi kartı geçtiler ve laptopu teslim aldım. yani gerçektan mediamarktın en düşük fiyat garantisi varmış. bu arada 20 TL lik servis ücreti ödememiş olsaydım 1,5 saat beklemeden eve gidecektim ve daha ucuza satan biyer olduğunu bilmeden cihazı kullanamaya başlayacaktım. herşeyde vardır bir hayır. bu arada bu gibi sitelerde genelde kullanıcıların yaşadıkları sorunlar anlatılır. ben de ilk kez yaşadığğım olumlu bir olayı anlattım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osamanos -- 11 Mart 2015; 19:18:38 >







  • Ama şöyle bir sıkıntı var burası olumlu dönüş bildirme yeri seğil sıcak fırsatlar bölümü ki bu bir sıcak fırsat değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mediamarkt'ta pazarklık yapmışlığım da var, Teknosa'daki elemandan "almaya karar verirseniz fiyatta güzellik yaparım" sözünü duymuşluğum da. Muhtemelen biraz zorlasanız o 100 lira indirimi dolaşmadan da alırdınız zaten. :)
  • Hocam LGnin 60 inc 4K televizyonunun 4500den pazarlıkla 4100e çekmişliğim var öyle söyliyim pazarlık yapsanız dahada düşebilirdi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okitai

    hocam aldığın modelin adını yazar mısın?bir de aldığın fiyatı

    Aldığım model lenovo intel i5-4210u 1.7g g50-70 59-431718. 1599 aldım. Goldda 1499mus. Ben de aynı fiyata aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda benden gelsin o zaman

    stoktan hızlı gönderi ürünü 10 günde yollamadılar . Telefon açtım durumu anlattım . Şuan stoğumuz yok , biraz daha bekleyin diye rica ettiler . Aldığım zaman ürününün stoğu vardı , 10 gün bekledim dedim . Geçiştirdiler .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mezarc1

    Ama şöyle bir sıkıntı var burası olumlu dönüş bildirme yeri seğil sıcak fırsatlar bölümü ki bu bir sıcak fırsat değil

    Mesajı nereye yazacağım bilemedim. Ayrıca bu modele göre fiyat uygun diye düşündüm. Belki aynı özellikte baska marka modeller tercih edilebilir ama bu modelde en uygun bu sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alexander Romanov

    Mediamarkt'ta pazarklık yapmışlığım da var, Teknosa'daki elemandan "almaya karar verirseniz fiyatta güzellik yaparım" sözünü duymuşluğum da. Muhtemelen biraz zorlasanız o 100 lira indirimi dolaşmadan da alırdınız zaten. :)

    yazdım bunu bi kenara aklımda olsun (gerçi teknosanın neredeyse her fiyatı piyasadan yüksek de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ooo büyük tufan nasıl geçti bilader iyi miydi?

    hangi dağa demir attınız? bildiğimiz Ağrı mı? yoksa başka bir yer mi, kesin kaynak yok ondan soruyorum.
  • Mediamarkt'in ciddi bir şekilde pazar olduğu ve pazarlık yaptığı yönünde söylentiler mevcut.
  • "Sıcak Fırsatlar Konu Dışı" var, isterseniz konunuzu orada açın. Burası gerçekten "sıcak fırsatlar" için ayrılmalı diye düşünmekteyim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Masiva95

    "Sıcak Fırsatlar Konu Dışı" var, isterseniz konunuzu orada açın. Burası gerçekten "sıcak fırsatlar" için ayrılmalı diye düşünmekteyim..

    Bence de taşımam lazım sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, öncelikle neyin kurulum ücreti?

    Bu tür büyük firmalardan özellikle kutulu ve pahalı bir ürün aldığınızda zaten teslim etmeden önce gerekli inceleme ve kurulumu yapıyorlar, mesela:

    - Vatan'dan Monitor aldım teslim etmeden önce , gözümün önünde "ölü piksel" testi yapıp öyle teslim ettiler.

    - Media Markt'tan Masaüstü bilgisayar aldım akrabama, dediğiniz gibi 1 saat sonra teslim aldık kurulum için ve para ödemedik.
    Üstelik akşam eve gidip çalıştırdığımda bilgisayar donmaya başlayınca ertesi gün götürüp bire bir değişim yaptırdım: Servis raporu gerektirmeden.

    Hayır, gerçeği aksettirmiyorsunuz demiyorum, belki şimdi MM'da para almaya başlamıştır.
    O zaman o firmadan alışveriş yapmam, olur biter.
  • 250 liraya sıfır xperia mini satıyorlardı istanbul yenisahradaki media markette o zaman fiyatı pahalı idi tabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onuryildirim

    Mediamarkt'in ciddi bir şekilde pazar olduğu ve pazarlık yaptığı yönünde söylentiler mevcut.

    teşhir veya son kalan ürünse ben pazarlık yapıyorum. yani şu fiyata verirseniz alırım diyorum onlsr da bir soralım diyip sorup geliyorlar. ya arasını buluyoruz fiyatı. ya da tamam diyorlar. ses sistemi alırken teknosada da böyle yapmıştık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki kurulumu ve kontrolleri ücretsiz yapmaları gerekiyor ama böyle bir zorunlulukları da yok mağazaların. bu da bir çeşit para kazanma yöntemi ama benim işime yaradı. o 20 lirayı vermeseydim kutuyu alıp çıkacaktım. 1.5 saat oyalanmam sonucu 100 tl indirim yapıldı. ayrıca golddan aynı fiyata almış olsaydım 9 taksite vade farkı ödeyip 30 tl fazla verecektim. maximuma peşin fiyatına taksit yokmuş. tüketici kanununa göre 14 içinde iade hakkımın olduğunu da biliyorum ama nedense kabul etmiş oldum. her şeyde vardır bir hayır
  • konuyu herhangi bir firmayı övmek veya kötülemek için açmadım. böyle bir durumla karşılaşıldığında gerçekten para iadesi yapılıyor mu diye nette kısa bir araştırma yaptım. bikaç konu açılmış ama kesin sonuçla ilgili bişey yazan olmamış. bende yaşadığım bu durumu anlatayım belki biri görür de fazladan verdiği parayı iade alır diye düşündüm..
  • Bende Bugün teknosa com dan baktigim urunun bulunduğu mağazaya gittim yok dediler. Doğru düzgün stok yok
    Toshiba m50a 11j

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara anteres şubesinde "en iyi fiyat garantisinin" kaldirildigini soylemisti personel
    Kime inanacagimizi sasirdik, demek ki 2-3 yerden kontroletmek lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alexander Romanov

    Mediamarkt'ta pazarklık yapmışlığım da var, Teknosa'daki elemandan "almaya karar verirseniz fiyatta güzellik yaparım" sözünü duymuşluğum da. Muhtemelen biraz zorlasanız o 100 lira indirimi dolaşmadan da alırdınız zaten. :)

    Aynen katılıyorum. Genelde birçok bayisi olan markalardan duyduğumuz "barkod cikisli" kelimesini bahane ederek fiyatta hiç bir oynama yapilamazken buralarda esnek fiyat garantisi var bence . Mediamarkt in Saturn iken ki şubelerinde De aynı ürünü daha ucuza bulduğunda o fiyata veriyordu. Aynı şekilde bimeks te de aynı sistem mevcut. Yalnız şu var bazı mağazalarda resim kabul etmiyorlar. Bir eleman gönderiyor direk baktiriyor. Bazı magazalarda internet fiyatını kabul etmiyor. Bu şekilde birçok kez indirimli alış veriş yapmış biri olarak hatirlatmak istedim ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.