Şimdi Ara

Hyundai i30 7DCT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
2
Favori
27.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2015 fiyatlari ve 7DCT cift kavramali otomatik vites fiyatlari Hyundai sitesine gelmis.Manuel-7DCT farki 4bin tl.

    http://www.hyundai.com/tr/tr/Showroom/Cars/i30/PIP/index.html

    i30 1.4 MPI BLUE DRIVE (BENZİNLİ) 52.950 TL
    i30 1.6 GDI STYLE (BENZİNLİ) 57.450 TL
    i30 1.6 GDI STYLE DCT (BENZİNLİ) 61.450 TL
    i30 1.6 GDI STYLE DESIGN PACK DCT (BENZİNLİ) 64.950 TL
    i30 1.6 GDI ELITE (BENZİNLİ) 65.450 TL
    i30 1.6 GDI ELITE DCT (BENZİNLİ) 69.450 TL
    i30 1.6 TURBO GDI SPORT (BENZİNLİ) 76.050 TL
    i30 1.6 CRDi BLUE DRIVE (DİZEL) 61.950 TL
    i30 1.6 CRDi BLUE DRIVE DCT (DİZEL) 65.950 TL
    i30 1.6 CRDi STYLE (DİZEL) 65.450 TL
    i30 1.6 CRDi STYLE DCT (DİZEL) 69.450 TL
    i30 1.6 CRDi STYLE DESIGN PACK DCT (DİZEL) 72.950 TL
    i30 1.6 CRDi ELITE (DİZEL) 73.450 TL
    i30 1.6 CRDi ELITE DCT (DİZEL) 77.450 TL
    i30 CW 1.6 CRDi STYLE (DİZEL) 67.650 TL
    i30 CW 1.6 CRDi STYLE DCT (DİZEL) 71.650 TL
    i30 CW 1.6 CRDi ELITE DCT (DİZEL) 79.650 TL


    1.6 CRDI Manuel Sehir Ici Tuketim 4.7lt 0-100 10.2sn
    1.6 CRDI 7DCT Sehir Ici Tuketim 5.1lt 0-100 10.7sn

    1.6 GDI Manuel Sehir Ici Tuketim 7.7lt
    1.6 GDI 7DCT Sehir Ici Tuketim 7.5lt

    1.6 T-GDI Manuel Sehir Ici Tuketim 9.6lt 0-100 8sn





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 7 Mart 2015; 10:44:48 >







  • Yarı deri koltuk, panoromik tavan, geri görüş kamerası, akıllı park asistanı (elite donanım) ve çift kavramalı şanzımanıyla pug 308 den daha düşük bir fayatla sunulmuş bir araç. Bence 308den daha çok satacaktır, hele ki vaad edilen tüketim miktarlarını sağlıyorsa...5 yıllık garanti de cabası.
    2015 model 1,6 CRDI DCT ELITE araci 2016 nisan ayi içerisinde sifir olarak satin aldim araç ile ilgili daha önce pek çok forum ve videolarda inceleme ve arastirma yaptim kararimi verdim ve çevremdeki seslere kulak tikayarak gittim aldim araci iyiki de almisim dedirten bir araç forumlarda kullanicilardan ziyade farkli marka araci olup ta kendi araçlarindan daha özellikli ve daha uygun olmasindan dolayi hyundai ye bu kadar para verilir mi diyerek kendi egolarini ve hirslarini tatmin eden arkadaslarin yorumu oldugunu kanaat getirdim. Nedense bu isi gerçekten araci inceleyerek ve test ederek yapan otoritelerin videolarini izledigimde araç ile ilgili memnuniyetlerini dile getirirlerken forumlarda ilginç bir sekilde bir karalama kampanyasi içerisinde olduklarini gördüm.

    araç en donanimli dizel otomatik olarak emsallerinden 15-20 bin tl daha uygun ve konfor rahatlik sürüs zevki ve performans açisindan da gayet basarili araç ile ilgili olumsuz düsüncelere gelirsek aracin içeri sesi çok aldigi söylenmis ki bunu belirten arkadaslar galiba sürekli D Segmenti bmw mercedes audi araçlara binmisler ki araca böyle bir yakistirmada bulunmuslar ben bir kullanici olarak belirtmeliyim ki daha önceki 2013 j kasa opel astra edition aracimdan daha az ses aliyor içeriye.

    DCT sanzuman ile ilgili düsüncelerim ise dsg araç ta kullanan biri olarak en az dsg kadar basarili bir performansi var geçisler kusursuz ve seri 80km/h ulastiginizda 7. vitese geçmis oluyorsunuz gaza nasil basiyorsaniz araçta ayni sekilde tepki veriyor ani hizlanmalarda kararsizlik yasamiyor yokus asagi inislerde frene çok basmak yerine motor freni yapmak için sürücüye olanak taniyor ayrica tiptronik özelligi sayesinde isterseniz kontrol sizde oluyor ancak bu durumda bile araç uygun devire gelmemisse size vites attirmiyor böylece araç yigilmiyor ve olasi yigdirmadan kaynakli bir arizanin da önüne geçmis oluyorsunuz uzun süre vites atmaz iseniz araç sartlara göre kendi vitesi uygun konuma getiriyor aracin devirsiz kalmasini engelliyor. Gaz pedalinin sonunu kadar bastiginizda hiziniz kafi gelmediyse ve sollamalarda araç performansi yetersiz kaldiysa sona geldigini düsündügünüz gaza biraz daha bastiginizda sanki ek bir kademe açilmis yada turbo devreye girmis gibi araç vites düsürüp dahada fazla hizlanarak olasi sollama sirasinda meydana gelen geride kalma olayini da çözmüs oluyor ben denedim ve memnun kaldim

    Iç aksam olarak gayet kaliteli ve rahat koltuklara sahip, soför tarafindaki elektrikli koltuk kullanisli. Araç içerisinde yeterince hatta fazlasiyla esya gözü var elinize gelen bir esyayi nereye koysam diye degil hangisine koysam diye düsünüyorsunuz o derece yani :) aracin her bölümü ayri ayri inceliklerle düsünülmüs baktiginizda "aaa bu da mi varmis" yada "acaba bu ne ise yariyor" diyeceginiz birçok özellik mevcut arka yolcu diz mesafesi bir önceki aracim olan Astra j kasadan gözle görülür derecede genis ve yüksek aracin motor kaput bölümü emsallerinden kisa bu farki iç genislige verilmis ve çok ta basarili olunmus bagaji hb sinifina göre yeterli.

    Aracin en sevdigim özelligi CAM TAVAN olayi tam benlik ve gerçekten araci çok farkli gösteriyor ben sürekli kullaniyorum hiç degilse araç içini daha ferah ve aydinlik gözteriyor koltuklarda bej oldugunu için gayet basarili aracin ses sistemi tatmin edici teyp menüsü kolay anlasilir sade ve kullanisli GERI GÖRÜS KAMERASI gece ve gündüz çok net ön arka park sensörleri sayesinde ve çok yumusak direksiyon ile rahat bir sekilde park edebiliyorsunuz tabi OTOMATIK PARK PILOTU nu kullanmazsaniz :) bu sistem ise yariyor mu evet yariyor hatta insan kendi kendine dönen direksiyonu görünce ilk baslarda biraz tuhaf olmuyorda degil :)

    Arkadaslar abilerim kardeslerim size elimden geldigince araci kullanan biri olarak birinci agizdan bilgi vermeye çalistim ordan burdan degil bizzat kullanan bir kardesiniz olarak araç budur aldim çok sükür memnunum ve tavsiyede ediyorum araci uzaktan görüp bakan kisilerin yada ayni segmentte daha bos bir araci sirf markasi için çok daha yüksek fiyatlara alan bu arabaya bu para verilir mi diyen bu paraya ikinci el falanca araci alirsin seklinde zügürt tesellisinde bulunan kisilere itibar etmeyiniz disairdan hyundai mi bu deyip içine bindiginde hayran hayran bakan insanlari gördükçe bana hak verceksiniz Herkeze iyi forumlar
  • Çok eleştirilen dizel otm yakıt tüketimi çözülmüş olur herhalde bu DCT ile.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakıt tüketimi azalırken fiyatlar artmış
  • teknik veriler güzel duruyor.Hyundai yanılmıyorsam 5 yıl garanti veriyor.4 bin tl aslında çift kavrama güzel bir şanzıman için makul sayılır.başka markalar o paralara tork konvertörlü veriyor.Bknz:Ford.
  • 9bin tl fark isteyenler utansin... Powershift cift kavrama ve ford sanirim 5-6 civari fark istiyor?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 sene garanti verdikten sonra sıkıntı olmaz maddi olarak ama çift kavramalar hala riskli bence
  • Bu şanzıman Hyundai için iyi yönde bir dönüm noktası olabilir.
  • Sonunda geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olay budur.

    seviyorum bu hyundai yi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki bir bes bin fazla olmus corolla cvt ve honda f1 den musteri kapmasi icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar dis edip tirnak edip piyasaya oturup, kotu un'lerini unutturmayi basardilar ya helal olsun. Keske tum markalar Hyundai'nin bu azmini ornek alsa.

    Getz kullandigim donemlerde servise gittigimde ilgi alaka mukemmeldi. Tek bir sorun yasadigimi hatirlamiyorum. Ayrica garanti sureside uzun tutulursa sahane olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhalde artık konuşacak bir şey kalmamış. Hem benzinli hem de dizeller çift kavramalı ve 5 yıl garantisi ile birlikte fahiş fiyatlar istenmiyor. Bir deneyip kullanalım yaza doğru Allah kerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccecy -- 7 Mart 2015; 9:44:50 >
  • Çift kavrama riskli de olsa adamlar 5 yıl garanti veriyorlar, doğuş gibi malın arkasında durmamazlık yapmaz Hyundai

    Fiyatlarıda Golf ile kıyaslayınca gayet makul, tek eksik, Elite donanımında bixenon farlar yok maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60000 TL civarı T-GDI olmadığı için eski nesil Benzin canavarı GDI motorları satmaya devam edecekler. Yazık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en sonunda getirdiler.bundan sonra diğer hyundai modelleri ix35 ve diğer marka kianın sportage diğer modellerine gelmesi dileğiyle.
  • Hyundai şaha kalkicak gibi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gel dct ye gel

    Bu arada kendi üretimi mi?

    Bilen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • newtonmeter kullanıcısına yanıt
    Koreli bir firma ile üretiyor sanırım.

    Seneye 1.0 T-GDI ile 1.6 GDI artık piyasaya elveda diyecektir.Bu motorda ilk olarak makyajlı ceed de gelecek

    7DCT sorunlarında doğuş gibi davranmayıp,ücretsiz değişim yapacaksa hyundai gayet makul.4 bin tl çift kavrama farkı resmen bedava.
  • Merakla inceleme bekliyorum
  • Yeni i30 çok güzel görünüyor resimlerden. 2 sene önce sattığım i30 mu hala özlüyorum. Birde GDI motorun kötü olduğunu düşünen arkadaşlara katılmıyorum gayet güzel ve seri bastığın kadar yakan bir motor biraz haksızlık yapılıyor bu motora. Benzin derdi olmasa Turbo motorlu alınıp doya doya basılır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.