Şimdi Ara

ANTHEM CLUB...[KULLANICILAR KULÜBÜ],,[DESTEK],,[ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
24
Favori
54.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Diğer anthem başlığında konu yardım ve kullanıcı ların bilgi paylaşımı yerine daha çok gergin ortam oluşması sebebi ile
    yeni başlıkta ,hem kulanıcı fikirleri hem yapılan güncelemeler kullanan arkadaşların ince ayar ve tavsiyelerinin paylaşıldığı,
    Daha dostca bir ortam olsun istedik..
    Anthem avr hakkında bilgi almak isteyen,cihaz hakkında soruları olan arkadaşlar bu başlıkta elimizden geldiğince bildiklerimizi paylaşacağız.

    Aşağıda forma üye olan Anthem Avr ve Anthem Processor kullanan arkadaşların isimleri yer almaktadır.

    ANTHEM AVM 60 =Kanomete

    ANTHEM MRX 1120 =Engin...eraycelik80...atm41...beyazfatih...Mehmet Ali Karakaya

    ANTHEM MRX 710 =joven...erdote...OoZ...Saka...Erolözen...muhendis1969

    ANTHEM MRX 510 = ....

    ANTHEM MRX 500 =Semsal01

    Aşağıda forma üye olan Anthem Power Amplifier kullanan arkadaşların isimleri yer almaktadır.


    ANTHEM MCA 525 =Kanomete

    ANTHEM MCA 30 =Joven

    ANTHEM CLUB...[KULLANICILAR KULÜBÜ],,[DESTEK],,[ANA KONU]
    ANTHEM CLUB...[KULLANICILAR KULÜBÜ],,[DESTEK],,[ANA KONU]



    ANTHEM CLUB...[KULLANICILAR KULÜBÜ],,[DESTEK],,[ANA KONU] ANTHEM CLUB...[KULLANICILAR KULÜBÜ],,[DESTEK],,[ANA KONU]ANTHEM CLUB...[KULLANICILAR KULÜBÜ],,[DESTEK],,[ANA KONU] ANTHEM CLUB...[KULLANICILAR KULÜBÜ],,[DESTEK],,[ANA KONU]

    Cihazı yeni alan arkadaşlar ARC eski versiyon olabilir, kontrol edip yeni ARC-2 buradan download edip kurun ARC-2 Software v1.1.2882
    Download etmek için mic. üzerindeki serial numarayı yazmanız gerekiyor.http://www.anthemav.com/support/latest-software.php

    Cihazınızı tekrar kontrol edip günceleme numarasına bakarak son MRX 710-510-310 hangi cihaz ise Software Upgrade v1.2.6 (240 volt) yükleyin,burada dikkat etmeniz gereken volt değerleri.
    Türkiye için geçerli olan 240 volt değer..

    Çok yakında çıkacak olan türkçe kullanım kılavuzunu buradan yayınlayacağız, src elektronik sitesinden de indirebilirsiniz..

    Bu bölümde ise kullanıcı arkadaşların yorumları yayınlanacaktır. Mümkün ise kullanan arkadaşların küçük bir incelemesini paylaşmak isteriz..
    ANTHEM AVR ÜYE İNCELEMELERİ

    ANTHEM MRX 710...İnceleme: erdote 06/03/2015....inceleme ve yorumlar geldikçe eklenecektir.


    Merhab uzun araştırmalarım sonucu anthem mrx 710 almaya karar verdim..Bu kararımda kullanan arkadaşların yorumları dikkat çekici olması idi.
    Hangi cihazlardan vazgeçip bu cihazı aldıklarını görünce bende çok şaşırdım.
    Kullandıkları cihaz benim hayalimi süsleyen cihazlardı,ama anthemi dinledikten sonra o muhteşem heybetli cihazlardan vazgeçip
    adı sanı duyulmamış,sadece yabancı formlarda övgü ile bahsedilen cihaza geçiş yapmışlar.
    Bu geçiş yapan arkadaşlar dan hiç biride pişman değil ve tam tersine oldukçada memnunlardı.

    Dedim bu işte bir gariplik var,içi boş görünen bir cihaz, hiç bir ayrıntı özelik yok, sadece fm radyo,benim 18 sene önce aldığım yamaha ya benziyor,
    sadece fm radyo,,Biraz araştırdım neyseki çift hdmi çıkışı ve 4k desteklemesi benim olmaz ise olmazlarımdı.
    Özelikle çift hdmi çıkışı benim kullanım alanımda çok önemli bir özellik.
    Peki başka bir ayrıntı yok neden bu kadar pahalı bu cihaz,günlerce bu soruyu sordum kendime,
    güncel markaların neredeyse omlet yapan modelini çıkarması an meselesi iken,bu cihaz da internet radyo bile yoktu..

    Bütün bu kuşkularım arasında bana al bu cihazı dedirten nedenler vardı. yaklaşık 20 senedir sinema sistemi kullanırım,
    oto kalibrasyon da dahil olmak üzere hiç birisinden istediğim sonucu alamamıştım,,düşünün her filime başladığımda elim kumanda da.
    sub sesini aç,centere biraz daha ses ver, sur,hop ayarlarını biraz kıs,bir müddet sonra bass sese çok yüklendik deyip biraz kısma isteği.
    Tam ayarları tuturdum derken bir sonraki filime uymayan ses oluşmuş,hadi birdaha ayarlarını karıştır..Artık sıkılmıştım bunlardan.

    Bu arada ben hiç üs seri cihaz kullanmadım,en pahalı cihazım pio 1223 oldu. bazen lx modelerde bu sıkıntılar olurmu acaba diye düşünürdüm.
    Kendi kendime sanırım lx serisi ve diğer markaların üst serilerinde yukarda yazdığım sıkıntılar olmaz derdim, o cihazlar boşuna pahalı değil derdim.
    Mutlaka bu üst serilere geçip bu sıkıntılardan kurtulmalıyım diye düşünürdüm,onlarda bu kalibrasyon sıkıntısı acaba yokmuydu,oda muamma idi.
    Ama kullanan çoğu arkadaşım lx modeli cok başarılıda buluyordu,,Zaten bende pio nun ses rengini çok beğeniyordum,stereo da çok başarılı cihazlar yapıyorlardı.
    en azından bana yetiyordu,peki ne idi beni anthem almaya iten..

    En önemli sebebi, pio her yıl yeni cihazlar çıkarıyor bu kimi arkadaşlara göre çok iyi bir durum du,ama fark ettimki bu aynı zamanda ciddi maddi kayıptı.
    örnek vereyim lx 77 almaya bir ara karar verdim,fiyat sordum bana özel 5200 tl dediler,biraz daha ucuza alan arkadaşlar olmuştu aslında,ama bu bile iyi fiyattı.
    300tl daha ucuza verse idi o gün o cihazı alıcaktım,aradan 15 gün belkide 20 gün geçti, bir baktım fiyat 4300 tl düşmüş.Bir hafta sonra telefon açtım,
    3900tl fiyat aldım.Bu nasıl bir fiyat politikası,,bu durum sadece pio için geçerli değil sanırım bütün güncel cihaz üreten firmalar da durum aynı.

    Yaptığım araştırmalarda anthem'de böyle bir durum yoktu,özel kampanyalar haricinde bırakın fiyat düşmeyi dolara bağlı fiyat artışı oluyordu,
    firma her sene yerine ortalama 3 sene sonra yeni cihaz çıkarıyordu,.Buda sizin cihazınızın değerini koruyan bir durum du.

    Diğer bir sebeb ise kullanan arkadaşlar ile yaptığım soğbetlerde aldığım bilgiler idi,,bi kere hiç bir arkadaş bu cihazı mutlaka al baskısı yoktu,
    söyledikleri kaliteli bir cihaz ve kısık seste bile tork bir ses sitilinin olması,işte bu söz özelikle benim dikkatimi çekti.
    Oda kalibrasyonu nun çok etkili olduğu ve gerçek değerleri verdiği,ayarlardan sonra filimleri hiç bir ayarına dokunmadan izledikleri,
    buda çok önemli idi,..Gerçekten dediklerinin hepsi vardı bu cihazda,adamlar sese odaklanmışlar, sesi ne kadar açarsam açayım sesde en ufak bir rahatsızlık olmadı.
    Bass sesi kısayım tizi kısayım gibi rahatsız bir durum hiç olmadı..
    Ben hep sinemadaki o sesi yakalamanın hesaplarını yapıyordum,farklı bir cihaz arıyordum,sinemadaki ani ses bu cihazda var arkadaşlar,daha önce izlediğim
    filimi izlerken bile eğerki yerimden sıçrıyorsam ben demekki o sahnedeki sesi daha önce duymamışım,hisetirmemiş bana center o sesi..

    Burada yazdıklarım tamamen benim başımdan geçenler,özelikle pionner markasını kötülemek değil amacım,zaten söyledim ben lx ve üst seri cihazlar hiç dinlemedim,
    belki o cihazlarda bu kadar güzel ses verir,bunu bilmeden yorum yaptım kimse bu yorumlarımı kendi cihazları üzerine almasın lütfen..

    Allah herkese gönlünden geçen ve beklentilerini karşılayacak cihazlar nasip etsin....
    İki fotoda ben göndereyim renklensin konu
    ANTHEM CLUB...[KULLANICILAR KULÜBÜ],,[DESTEK],,[ANA KONU]
    ANTHEM CLUB...[KULLANICILAR KULÜBÜ],,[DESTEK],,[ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanomete -- 1 Aralık 2017; 13:26:58 >







  • Sizin ciğerler oldukça hassas sanırım

    Şaka bir yana yazınızda satır aralarında kalan Yüksek Volume / 2 saat sürekli dinleme / yalıtımlı oda ve -15 'ler gibi betimlemeler ayrıca değerlendirilmeli ancak Subwoofer 'a NO dediğinizde ANTHEM ne kadar kabiliyetli olsa da .1 LFE kanalı için kodlanmış sinyali downmix yapmak suretiyle diğer hoparlörlere çoğunlukla da frontlara paylaştıracak. Aynı anda front hoparlörleriniz bu sinyaller geldiğinde kendi vermesi gereken sinyalleri de işlemekte olduğundan film MIX'lenirken ses teknisyeninin beklentisi olan o ayrışım veya etki alınamamış olacak. Hep söylüyoruz sistemi kurarken sub alamayan (bütçeler sebebiyle ) arkadaşlara böyle idare edin sonra mutlaka sisteme ekleyin diye.

    Sub kullanmak ve bunu optimum seviyelerde ayarlamak biraz işin mutfağında çalışmayı gerektirir.
    Bu konuya biraz kafa yormanızı isterim.

    Biz kendi içinde aktif bassları olan hoparlörlerin bile standalone aktif subwooferların performansına yetişmekte zorlandığını görüyoruz. Bence siz iyi bir sub ile tanışmamışsınız daha diyerek kapatayım.
    Yazmayayım yazmayayım diyorum ama yazdıkların karşısında yazmadan da edemiyorum. Aslında Hı-De-Man durumu güzel özetlemiş ama yine de daha net bir şekilde madde madde yazayım.

    * Avr sesi processör gibi işleyemez (Yanlış!)
    * Avr de daha çok Emi/Rf etkisi vardır. (Yanlış!)
    * Avr yerine Pre-Power kullanmak daha iyi sonuç verir. (Yanlış!)

    Yanlış. Yanlış. Yanlış.

    Başı ortası sonu her yeri yanlış!

    Avr de sesi aynı Pre-Power gibi işler. Processor de de Avr'de de aynı işlemciler kullanılıyor.

    Avr'nin tüm işleri bünyesinde yapması bazı şeyleri daha kötü yaptığı anlamına da gelmez. Sonuçta Pre katları, Power katı ve besleme üniteleri birbirinden izole halde tek yapı içerisinde durur. Çoğu durumda Pre ile Power arasındaki iletişim yolunun kısa olması daha bile avantajlı olabilir. Daha yüksek güçte ki Power ampli daha çok Emi/Rf üretir. Çünkü daha büyük trafo, daha büyük devreler, daha yüksek enerji ihtiyacı içerir. Hatta çoğu Power ampli de hassasiyetten ziyade güç daha önemli olarak ele alınır. Avr de, Pre-Power de her durumda İyi veya her durumda kötü denilemez.

    Daha önce de söylediğim gibi 30-40 metrekare alanlar için orta ve üst seviye bir Avr son derece yeterlidir ve çok iyi sonuçlar verebilir. Pre-Power kullanımı kişisel tercihtir. Yanlış veya doğrudur denilmez. Ama herkese Pre Power kullanım Çok para ama kesin daha iyi sonuç alırsınız şeklinde yorum yapamazsın.

    Özetle Pre Power kullanımı daha iyidir daha profesyonel bir daha iyi sonuç verir gibi bir yorumda bulunamazsın.

    Her zaman uygun mekan uygun cihazlar şartı değişmez bir kuraldır!

    Sen 7x1000 watt da, 7x50 watt cihaz da kullansan, mekanın bu güçlere verdiği akustik cevapla uyumdan bahsedebilirsin. Kalibrasyon yaparken de Avr de Pre-Power da aynı kalibrasyon işlemlerini uygular. Markasal kalibrasyon yazılımları ve ölçüleri farklı olmakla birlikte, her markanın Avr'si ile Pre-Power'ı da genellikle aynı değerleri baz alıp kalibrasyon yapar. Zaten kalibrasyonun en büyük amacı ve gerekliliği de cihazı ve kullandığın hoparlörleri, mekanın akustik tepkisine uygun çalacak hale getirmesidir.

    Burada maddiyat konuşulmuyor. Doğru mekana uygun sistemlerden bahsetmeye çalışıyoruz. Özetle basmakalıp Pre-Power daha iyi olur şeklinde bir yorum yapamazsın.
    Şahsi düşüncem diyerek başlayayım konuya(aslında gerçek birdir,aynı seviyede ki cihazları kıyaslıyorsanız pro-power her daim öndedir)



    Normalde her zaman,her yoruma yanıt yazan bir kişilik değilimdir. İlk mesajimda bana sorulan bir soru karşılığında yazma ihtiyacı duydum.



    Bilgim konusunda yardım etmeye çalışayım.Burada bahsi geçen ürünler öncelikle aynı segment olacak,şartımız bu.

    Yoksa üst seviye bir avr daha alt ürün grubunda ki pre-power dan daha iyi ses üretebilir.

    Processorun ana görevi sesi ve görüntüyü işleyip power a e panele göndermek,sonrasında power ın kendi kategorisinde işini yapmak düşer.Iyi bir avr iyi bir pro kadar sesi iyi işleyemez, iyi iletemez.Cunky içerisinde çok fazla bileşen vardır.

    Yapabildiğini düşünen kendini kandırır hep gözü başka sistemlerdedir.Ayni dac ı,aynı komponentleri kullandığını iddia ederler sürekli. Oysa ses konusunda 2+2 her zaman 4 etmez.Hatta hiçbir zaman 4 etmez.Digital ortamda bozulma com fazla olur ve her birey bunu etkiler.Oyle olmasaydı şu anda en iyi player olarak gösterilen oppo ya sesi çözme görevi yükleyip iyi bir power a gönderirdik ve mutlu mesut yaşardık.Bu match i yapmış arkadaşlara bir sorun isterseniz sesi oppo ya doldurup gönderirler mi?Yine en iyi dac lar arasında bulunan msb dac ın kasasını bir inceleyin isterseniz.cnc den çıkmış yekpare alüminyum kasa.Farkli bir üründe aynı komponenti kullanan markadan aynı ses alınabilir mi?

    Yine aynı seviye avr ile pro arasında ki tek benzerlik ses karakteristligi olabilir,ancak avr bunu da rakibine oranla hakkıyla yapamaz.Karakterini tam manasıyla iletemez çünkü içerisinde pro ya göre daha çok negatif unsur bulundurur.

    Bundan sonra iş power a düşer. Cılız bir power ınız var ise sesteki detayları almak için volume düğmesiyle akraba olursunuz,yine de detay alamazsınız.

    Örn:iyi bir sitemde helikopter başınızın üzerinde gezinirken,detay olmayan bir sistemde helikopteri ekranın içinden duyarsınız,yağmur tepenizde değil surroundlardan gelir.

    Hep arkalardan niye ses gelmiyor,centerin sesi neden yüksek vs sorularının cevabını ararsınız.



    Iyi bir pro kullanıyorsanız iyi bir power ve iyi bir kablolama yapmak zorundasınız.Pro-power sistemler ocağınızı kurutur.

    Her detay duyduğunuzda içiniz kıpır kıpır eder.Hep daha fazlasını istersiniz.Iyi bir pro nun sw ye de + yönde etkisi olur.



    Kendimden örnek vereyim:

    Kutu gibi odada dedike olarak kullanıyorum.

    7 kanal ve kanal başı 8 ohm da 200 watt üretebilen bir amplim var.

    Hoparlör hassasiyetimde 4 ohm da ve gayet yüksek.

    Önceleri kanal başı 200w olarak sürerken ilerleyen zamanlarda önleri bridge olarak 400w sürmeye başladım ki 4 ohm da watt derecesi daha da yükselir.

    Büyük konuşmam gerekirse bu saatten sonra kimse bana eski haline çevirtemez mecburiyet dışında.



    Sürekli yanlış olarak bilinen başka bir konuda ise sw yi açtığımda en alttaki,en üstte ki,yan binadaki komşum sesten şikayetçi oldu.Vitrin camlarım, kapılarım zıngırdadı...

    Sw nin kalitesi ile doğru orantılı olarak processorunde bu konuda iyileştirmesi mevcuttur.Titreşim illaki iletilir fakat bunu minimize etmek gerekir.Pro bunu avr ye göre daha iyi yapar.



    Processor elinizi rahatlatır yeni bir modeli çok kaşınmadıkça 10-15 yıl kullanabilirsiniz,powerinizi değiştirme ihtiyacı duymazsınız.

    Değişim yapmanız durumunda sadece bir bireyinizi değiştirip üst seviye kullanıma devam edersiniz.Avr sürekli daha çok değişen bileşendir.Ust seviyede bir avr bile kullansanız seste bir standartınız olmaz,her kanal gücünüz eşit olmaz vs vs.

    Pro-power sistemde gücünüz yetersiz gelirse daha güçlü bir power alırsınız diğer powerinizi satışa koyarsınız.

    Avr değişiminde ise watt artırmak için cihaz değişir bir,iki üst modeli alınır eski avr nin modeli eskidiği için kolay alıcı bulmaz,aldığınız yeni avr de hepi-topu 20-30 watt bir kazancınız olur onda da birşey hissetmezsiniz.Zira sisteminiz de buna elvermiyordur.



    Sonuç olarak ibre pro-power a yönelebilir.Burada işin içine maddiyat girer zira daha fazla rakamı gözden çıkarmanız gerekecektir.pro-power sistemdeki bir kullanıcı maddi gücü olan ve sinemayı çok fazla seven bir kullanıcı için geçerlidir.

    Yoksa hasbelkader film izleyen ve detay önemsemeyen bir kullanıcı iseniz avr işinizi fazlasıyla görecektir.Hem cihaz kalabalığı yapmaz hemde all in öne kullanıma uygundur.



    Bu arada sizin nezdinizde bir şey daha söylemek isterim.

    Urun alacak arkadaşlara özellikle tavsiyem gazla bir ürün almayın.

    Gidin imkanınız dahilinde dinleyebildiğiniz kadar sistem match i dinleyin ve kararınızı çok uzun süreçten sonra belirleyin.Yoksa buralarda az karşılaşmadık ne ürünleri gazlayıp birilerine sattılar.Şöyle düşünün 500,600 bilemedin 1000 tl lik ayakkabıyı bile defalarca araştırıyorsunuz,giyip çıkarıyorsunuz ondan sinra alıma karar veriyorsunuz ama binlerce-onbinlerce para verdiğiniz bir ürünü başkasının lafıyla alıyorsunuz.



    Herkese keyifli hobiler.
    birde birsey dikkatimi çekti.Bu forumda anthem topigi acilana kadar kimse bu markayi bilmiyordu bile hatta bu topigi acan arkadas sayesinde ogrendim diyebilirim marka ismini.simdi ayni arkadaslar lexicona yönelmiş ve simdi bir zaman yerlere göklere sigdiramadiklari anthem icin tabiri caizse lexicon yanında çöp diyorlar.halbuki lexicon markasi o zamanda vardı .bem bu isten ciddi ciddî killanmaya başladım. Bi danışıklı dövüş durumu var herhalde
    AVR mi iyi PROCESSOR POWER mı iyi tartışması olmaz. Uygulamalar ve sonuçları arasında tartışma olur. Uygulama sadece güç üretecek cihazdan oluşmaz bir sistemin tüm halkaları verdiğiniz paranın tam olarak karşılığını aldığınız noktada iyidir. Tam performans için gerekli komponentler özenle seçilmeli ve uyumları garanti edilmelidir. Yani sözün özü bir uygulama için giriş seviyesi AVR en iyiyken bir uygulama için Processor ve her kanala MONO POWER bile eh işte idare eder olabilir.
  • hayırlı olsun konu, ama zaten vardı neden gerek duydunuz? :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by@li

    hayırlı olsun konu, ama zaten vardı neden gerek duydunuz? :)

    Teşekkürler üstat.

    Yeni bir sayfa açalım, başka hiç bir markanın adı geçmesin yalnız ANTHEM konuşulsun ve kullanıp foruma yazmaya çekinen arkadaşlarda paylaşımda bulunsun istedik.
  • Mesela ''ENGİN''
  • ANTHEM CLUB!!!!

    Kapıya da bodyguard koyun benden söylemesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HI-DEF-MAN -- 6 Mart 2015; 14:32:53 >
  • Öylede, bu konuda da çok gereksiz tartışmalar zaman içinde olacaktır bunu engelleyemezsiniz. :)

    Neyse yine foruma hayırlı olsun. Umarım çok eğlenceli ve değerli bilgiler paylaşılır.
  • Konu hayırlı olsun ama zaten vardı. Bir tane daha açmaya gerek var mıydı?
    Bir cihaz hakkında birden fazla konu da tratışma olması forumda araştırma yapanlar açısından sıkıntı olabiliyor.
    Diğer konunun başlığı değişse daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enerji78

    Konu hayırlı olsun ama zaten vardı. Bir tane daha açmaya gerek var mıydı?
    Bir cihaz hakkında birden fazla konu da tratışma olması forumda araştırma yapanlar açısından sıkıntı olabiliyor.
    Diğer konunun başlığı değişse daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.

    Selam,

    Burada başka markaları konuşmadan Anthem ile ilgili paylaşımlar yapmayı düşünüyoruz. En azından Anthem kullanıcıları olarak.
  • by@li kullanıcısına yanıt
    Evet amacımız güzel şeyler paylaşmak.
  • Sevgili Anthem kullanıcıları,

    Türkçe kullanma klavuzunu yakın zamanda buradan paylaşacağız.

    Saygılar.
  • Tükçe kullanma kılavuzu olmadan nasıl satılıyor?

    6502 sayılı Tüketicinin korunması konulu kanuna aykırıdır...

    g) Tanıtma ve kullanma kılavuzu: Tüketicinin kullanımına sunulan malların tanıtım, kullanım, kurulum, bakım ve basit onarımına ilişkin kılavuzu ve gerektiğinde uluslararası sembol ve işaretleri kapsayan etiketi,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

    Tükçe kullanma kılavuzu olmadan nasıl satılıyor?

    6502 sayılı Tüketicinin korunması konulu kanuna aykırıdır...

    g) Tanıtma ve kullanma kılavuzu: Tüketicinin kullanımına sunulan malların tanıtım, kullanım, kurulum, bakım ve basit onarımına ilişkin kılavuzu ve gerektiğinde uluslararası sembol ve işaretleri kapsayan etiketi,

    Maalesef benim kullandığım blu-ray dada yok. Olmadığını söylememize ve hatırlatmamıza rağmen hazırlıkta yok.

    Bu konuda SRC Sertaç Beye rica ettik ve bir kaç güne hazır olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanomete -- 6 Mart 2015; 15:02:44 >
  • Hayırlı olsun yeni başlık,, umarım burada daha saygılı ve yardımlaşma amaçlı yazılar olur.
    Şimdi kulanıcı adlarınıda ilk sayfada paylaşırsan çok daha güzel olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 7 Mart 2015; 2:27:06 >
  • Konu amacına doğru gitmeye başladı,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joven

    Tuncay
    Resimlerini mesajına eklerken sayfa düzeni içersinde daha "S image yada Toplu S image"
    Yaparsan sayfa yüklenirken daha iyi gözükür bu şekilde sayfada taşma yapıyor

    Evet haklısın,düzelttim şimdi..
  • sayın joven ikonların sinema performansı nasıl özelliklede ikon vocal centeri çok merak ediyorum..
  • Arkadaşlar güncel sürücüleri indirdim bağlantılarda tamam ama bir türlü

    kalibrasyonu yapamadım hem amfi hem de bilgisayar network ayarları falan

    hepsini bi özetleyebilirmisiniz
  • OoZ.. O kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar ile avr arasındaki cat5 kablo bağlantısını yap, bilgisayarın ağ bağlantıları bölümünden network ayarlarını yap,
    Bu biraz anlatması uzun iş,bunun nasıl yapıldığını sayfanın başına video lu yüklemek lazım..
    Özcan sana özelden telefon numaramı vereyim ordan nasıl yapıldığını anlatırım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 7 Mart 2015; 23:09:32 >
  • Kanomete..mic kurulumunda ince ayarlar var demiştin, anlatirsan herkes faydalanır..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelikle yeni topic hayirli Olsun..
    Anthem mrx510 cumartesi diinleme firsatim oldu.hem sinema hemde stereo olarak oldukca basarili buldum.
    Surround larin zenginligi oldukca sasirtici geldi bana..
    Sistem paradigm monitor 9 ,monitor 7 ,center 3 ve sub tan olusuyordu.
    5.1 in bu kadar dengeli caldigini cogu cihazda gormedim...
    bugune Kadar denedigim sistemleri Yamaha,pio,Onkyo olarak Ifade edebilirim.
    Src Elektronik e demo ve misafirperverligi icin tesekkur ederim.
    Belkide bu topikte kullanicilar listesine yakin zamanda katilanlar arasinda olurum.
    Herkese iyi dinletiler dilerim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.