Şimdi Ara

HAT SAHİBİ SORUNU TTNET TAATTÜT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERABALAR BEYLER. BİZİM UFAK ÇAPLI BİR İŞYERİMİZ VAR SANAYİ SİTESİNDE. TELEFON HATTI BABAMIN ESKİ ORTAĞININ ÜZERİNE KAYITLI OLDUĞUNDAN İNTERNETTE SIKINTI YAŞIYORUZ. ŞUAN BİDAHAKİ AY 1 SENELİK İŞYERİM TAATTÜTÜ BİTECEK. VE YENİ TAATTÜT SEÇEMİYORUM SORUN ŞU Kİ HAT SAHİBİNİ İSTİYORLAR BENDE ONA ULAŞAMIYORUM ULAŞAMAMDA. ACABA DİYORUM TAATTÜT BİTTİKTEN SONRA ONLİNE İŞLEM MERKEZİNDEN KENDİM SEÇEBİLİRMİYİM UYGUN FİYATLI BİR TAATTÜTLÜ PAKET ? VEYA TELEFONLA ARANDIĞIM ZAMAN BANA TEKLİF VERİRLER Mİ ? ORTAĞIMIZ İLE AYRILALI YAKLAŞIK 6 7 SENE OLMUŞTUR. İNTERNETİ BAĞLATTIKTAN SONRA TAATTÜT BİTİMİNDE BABAMI ARAYIP BU İŞYERİ İÇİN TAATTÜT ALMIŞLAR AMA BABAMDA NASIL OLDUĞUNU HATIRLAMIYOR SONUÇTA HAT SAHİBİ HARİCİ BÖYLE BİR İŞLEM YAPTIRIRLAR MI ? NE YAPAYIM NE DİYORSUNUZ BOŞU BOŞUNA 73 TL ÖDÜYORUM 8 MEGABİT İNTERNETE



  • Online işlem merkezinde taahhütlü kampanyalar bulunmuyor, hat sahibini bir şekilde bulup hattı kendi üzerinize devir almanız gerekmektedir..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu isyerim limitsiz paketinede biz hat sahibi olmadan abone olmusuz telefonla babamla gorusmusler. Yine teklif almak icin arasam telefondan onay versem olur mu ? Hat sahibini bulma sansim yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.