Şimdi Ara

Fenerbahçe-Galatasaray Maçının Hakemi; Cüneyt Çakır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fenerbahçemiz ile Galatasaray arasında oynanacak lig maçını Cüneyt Çakır yönetecek.

    Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 23. haftasında Fenerbahçemiz ile Galatasaray arasında 8 Mart Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak maçta Cüneyt Çakır düdük çalacak.

    Bahattin Duran ve Tarık Ongun’un yardımcı hakem olarak görev alacağı mücadelenin dördüncü hakemi Özgüç Türkalp. Karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri de Süleyman Abay ve Hakan Ceylan.



  • çok saçma ilk yarıdaki maçıda bu yönetti.Başka hakem mi yok ?

    Fırat Aydınus yönetmeliydi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu derbilere artık yabancı hakem getirilsin. Hatta hakemlerden sorumlu kim ise onun başına yabancı eski bir hakem getirilsin. Ben fanatik galatasaraylı yusuf namoğlunu her hafta saçma sapan işlerini görmek istemiyorum. Her hafta hakemler 2-3 maçı katlediyor. Uçan tekme atan adamlar kart görmüyor. Getir arkadaş şu derbilere avrupanın en iyi hakemi kimse.

    iki haftadır komedi yaşanıyor bir allahın kulu yazmıyor, Özgür Yankaya 'ya 8.2 puan verildi, iki haftadır maç verilmiyor, bu hafta ptt ligde maç vermişler. Arkadaş bu puanı o zaman neye göre verdin? Rezillik
  • Cüneytin yıllar önce Gkhan Gönüle verdiği 2. sarı ve kırmızı kartı unutamıyorum.
    hani şu tacı geciktirdi diye verilen......


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence iyi bir secim olmus. Cuneyt Cakir Turkiye'nin en kaliteli hakemi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafadan en az 1 kırmızımız garanti.
  • Sanki yabancı hakemler süper yönetiyor. Nedir bu yabancı hakem hayranlığı cidden çözemedim.

    Yabancı hakemler ile bu işi çözemezsin bunu hala anlamayanlar var. Geçmiş yıllarda bu denenmiş ve daha kötü sonuçlan alınmış. İlla yabancı hakem getirilecekse tüm maçları yabancı hakemler yönetsin daha iyi çünkü sen kalkıp sadece derbileri yabancı hakemlere verirsen Türk hakemliğini hepten bitirirsin çünkü Türk hakemleri büyük maçları yönetemeyecekleri için normal maçlara bile motive olamazlar ve daha büyük hakem hataları yaşanır. Derbi maçı yönetmek hakemlerimizin doruk noktasıdır.

    Belki yabancı hakemleri görünce bizimkiler motive olur daha az hata yapmaya başlarlar diye de düşünmeyin çünkü bizim insanımız öyle kolay motive olmaz onu geçtim getirdiğin yabancı hakemler de hatalar yapınca Türk hakemleri bak bizim yerimize getirdiğin adamlarda hata yapıyorlar diyeceklerdir.

    Ayrıca hepsi bir kenara yabancı hakem gelince iyi hakemler mi gelecek sanıyorsunuz. İspanya, İngiltere, Almanya, İtalya, İsveç ve İsviçre gibi iyi hakemlerin olduğu liglerden hakem alabileceğini sanıyorsan çok yanılıyorsun. Hadi diyelim oralardan hakemleri aldın o liglerin kim bilir kaçınca sınıf hakemleri gelecek.

    Diyelim yabancı hakem aldın o hakem bir maçta ciddi bir hata yaptığında kesin X takım şu hakeme para vermiştir diye söylenti çıkmayacak mı sanıyorsunuz.

    Yabancı hakem getirmek öyle kolay iş değil.

    Yabancı hakem gelsin muhabbetini yapanların kaçı hayatında idarecilik ve yöneticilik yapıp ciddi kararlar almış insanlardır veya kaçı insanları idare etmek üzerine kurulu bir mesleği yapıyorlardır çok merak ediyorum. İnsanları idare etmek diğer şeylere benzemez.

    Yabancı hakem gelsin diye havadan sudan konuşmak kolay.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.