Şimdi Ara

TURK TELEKOM KURUMSAL HAT ALDATMACASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ev telefonlarını kapattırdık. Yıllar oldu. Türk telekom ile bağımızı bitiriyoruz zaman geçtikçe. Ancak bildiğiniz üzere Türk telekom (bundan sonra tt olarak yazıcam) internet kullanmak isteyenede telefon hattını dayıyor. Mecbuiri tutuyor. Bu hattı kullanmasanızda buna para ödüyorsunuz. Peki niye sadece internet kullanmak isterken telefonada zırunlu oluyoruz? ASlında sonradan telefonsuz paketler de çıktı ama fiyat olarak yine aynı . Yani yine telefon parasını alıyor bizden tt. Bu tt nin ayıbımı evet . Ama daha büyük olan hükümetin ayıbı. Bu tt yi satarken artık nasıl bir imtiyaz sağladılarsa tt net bu uygulamaları zorunlu tutuyor ve kimsede karışmıyor bu lübnanlı şirkete. Lübnanlı diyorum ama sahiplerini müslüman sanmayın ha yanlışlıkla.. :)

    Nitekim gelelim asıl konuya . TT bir kurumsal hat zırvası çıkarmış. Tamam kabul, kurumsal işletmelerde telefonun kimin adına kayıtlı olacağı muaamma . Tamam kabul, Şirket üzerine telefon olmalı çünkü muhattap olan bir tüzel kişi olmalı. Tamam kabul kuralı bu . İstenen evraklar evet tamam kabul , Ticari sicil gazetesi , imza sürküsü , vergi levhası, Faaliyet belgesi, ...

    Tamam peki şahıs firması olan tüzel kişi olmayan esnafa ne demeye kurumsal hat zorunlu? Zorunlu evet şaşırmayın. Esnafın ticaret sicil gazetesi yok ,ama hattı kurrumsal.

    Kurumsal olsun ne sakıncası var?


    1:Kurumsal hatların tarifeleri kazık
    2:İnternet üzerinden ödeme yapamıyorsun
    3:Kurumsal site üzerinden işlem yapman lazım
    4:Kurumsal site için yukarıdaki evraklar şart.
    5:KAç dakkan var belli değil.
    6:Cep uygulamaları yok.
    7:Ev tarifelerinin hiçbirine geçiş yok.
    8:Dakikalar çok daha hızlı bitiyor:


    Şimdi adam dükan telefonunu kapattıramıyor ya bunlarda alabildiğine sömürüyor. Ev telefonunu istersen kapattırır kurtulursun. Adsl ni kapattırır cepten gene girersin. Ama işyerini kapattıramazsın. TT aslında kurumsal olmayan şahıs işletmelerini kurumsal vasfına alıp bu kişilere farklı tarifeler uyguluyor. Çünkü kapattırma ayrılma korkusu yok.

    Ben normalde 2 sene öncesine kadar bireysel tarifede en düşük ücret tarifesinde idim. Çünkü cep telefonundam konuşuyorum. İş yerinde bulunan hattı hiç kullanmam. Birisi ararsa bakarım. iki sene önce birisi TT DEN aradı. 100 dakka verelimmi dedi. Ücret uygun dedi. Bende olur dedim. O ara kurumsala dönüştürmüşler. Bu benim istediğim bir şey değildi.

    Sonuca varalım. TT yi defalarca aradım . ofislerine gittim. ben kurumsal değil şahıs firmasıyım. bu belgelerim olmadığı halde sözleşmem olmadığı halde vergi numaram var diye hattımı kurumsala geçirmişler.

    Gittim tt nin ofisine değiştirin bunu istemiyorum dedim ,olmaz dediler.

    Ev üst katta . Eve taşıyın dedim . O da olmaz senin üzerine bu hat KURUMSALDA KALIR dediler.

    Eşimin üzerine devrediyorum eşim kurum değil dedim. Numara değişmeden KURUMSALDAN ÇIKILMAZ dediler.

    ANLIYORSUNUZ DEĞİLMİ ? HATTI KURUMSALDAN BİREYSELE ALMAK İSTEMİYORLAR. YAZDIKLARIMDA TEK BİR HATA TEK BİR ABARTI YOK. YÜZ YÜZE OLAN GÖRÜŞMELER HARİÇ TÜM GÖRÜŞME KAYITLARI ELİMDE .

    ŞİMDİ HATTI BAŞKA BİR OPERATÖRE DEĞİŞTİRİYORUM. BAŞIMA NE GELECEK BİLMİYORUM . AMA BU TT DEN KURTULMAK GEREK. İNTERNET DE TT DEN AYRILARAK ÇOK KAZANÇLI ÇIKTIM. SMİLE YE GEÇMİŞTİM . ŞİMDİ DSMART SATILDI BİŞİLER OLDU . Bİ SORUN YAŞAMADIM. SENELERDİR KULLANIYORUM. ŞİMDİ TELEFONU DA BU LÜBNANLILARDAN ALACAĞIM. TURKNET E TAŞIYACAĞIM. GELİŞMELER İYİ YADA KÖTÜ YAZARIM.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihertekin159 -- 5 Mart 2015; 11:46:43 >



  • fatihertekin159 kullanıcısına yanıt
    voip çıktıktan sonra tt kullamak zaten enayilik olur. Alın bir tane 850 hat keyfinize bakın
  • Kullanmıyorsanız kapatın gitsin. Bu mahkemeler bu bakanlık bu BTK oldukça bu memlekette birşey değişmez.
  • En az 5 yıl da vodafon da tuttum hattı. Hem İnternet hemde tel. Yaklaşık iki yildirda Türk net teyim. Memnunum Türk netten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.