Şimdi Ara

VESTEL MARKA KLİMALARDAN UZAK DURUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eylül 2014 yılında yanıldım yazıldım bir adet VESTEL klima aldım aldığımıza bin pişman oldum.
    Artık Vestel bayilerin önünden geçmeyi bırak o sokaktan dahi geçmiyorum.

    Kasım ayında soğuklar başlayınca sıcak çalıştıralım dedik bir kaç gün güzel gitti. Bir süre sonra dış ünitesi buzlanma yapmaya başladı.
    Servis çağırdık geldiler. Baktılar bir sorun yok dediler. Dışarının sıcaklığı 22 derece de (ADANA). Güzel arıza yokmuş dedik.
    Yine aynı sorun her gün devam etmektedir. Klimayı 2-4 saat arası çalıştırdığın süre zarfın da da içeri soğuk hava vermeye başladı.
    Servis çağırdık bu servis te işini biliyor öğlen zamanı geliyor bakıyorlar bir şey yok. Diye tutanak fişi tutup gidiyorlar.
    Müşteri hizmetlerine sizin klimadan memnun değilim diyorum iade edeceğim iade edemezsiniz deyip kısa kestirip kapatıyoruz telefonu.
    Çünkü Klimayı kullanamıyorsunuz. İçerisini dışarıdan daha soğuk yapıyor. 1.2.3. servis derken 5.6. kes servis çağırmışım. VESTEL de müşteri memnuniyeti yoktur.
    Tüketici Heyetine gittim bekliyoruz. Sonuçlanmasını.

    VESTEL KLİMALARDAN UZAK DURUN. Ben bugüne kadar klimayı kullanamadım ve bundan sonra da kullanamayacağım gibi belki yazın ısınmak için kullana biliriz.

    Teknik servis çalışanları da çok bilgi sahibi değiller. Tabi bu her servis için değil.


     VESTEL MARKA KLİMALARDAN UZAK DURUN VESTEL MARKA KLİMALARDAN UZAK DURUN VESTEL MARKA KLİMALARDAN UZAK DURUN VESTEL MARKA KLİMALARDAN UZAK DURUN VESTEL MARKA KLİMALARDAN UZAK DURUN VESTEL MARKA KLİMALARDAN UZAK DURUN







  • teyzem de hiç memnun değil vestelden.geçen yaz aldılar.benim haberim olsa aldırmazdım.yazın 2 kere servise gitti.tamir ettik deyip göndermişler ama soğutmuyor.ayrıca çok sesli çalışıyor.kışın ısıtması fena değil ama genel olarak memnun değil.vestelin bırak klimasını hiçbir ürününü evime sokmam.bizim evde mitsubishi var acayip memnunum.ben de vestel tavsiye etmem kimseye.
  • Vestel kendisi klima üretme kabiliyetinde olan bir firma değil zaten!! Öyle basit değil ciddi yatırım gerekmekte,bunu yapacağına 3-5 yüz dolara Çindeki belli bir kaç üreticiye yaptırıp burada vestel etiketiyle bayi ve servis ağını kullanarak yüksek fiyatlara peynir ekmek gibi satıyor,ucuz da vermiyor haa!!! Ve işin tuhafı alıyor insanlar?? Çok ilginç gerçekten kazıklanmaya doymuyor Türk halkı! Geçen zamanda ben veya çevremde kim vestel aldıysak memnun olmadık.Ben artık almıyorum aldırmıyorum...Size de geçiş olsun o buz tutma olayına defrost deniyor en iyi klimalar bile belli periyotlarla gün içinde defrosa girer çok normaldir ama çok sık oluyorsa dış ünite buz kaplanıyorsa cihaz basit tabirle dandiktir.İade şansınız varsa alın paranızı..japonlardan şaşmayın.
  • Nasil oldusa aldim yoksa ben vestelin hic bir urununu almamistim. Simdi bayii onunden bile gecmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel değil mi, alayı çöp üreten bir firma. Vestel'den kesinlikle uzak durmak lazım
  • Abiler neden öle diyorsunuz.Vestel teknoloci üstü kurmuş mega fabrika.Türkiye vestelleniyor.Adamlar tüketimi enaz olsun diye 18 inverter klimaya 12komptesör takmışlar.Lütfen çamur atmayın.Çin malımı Türk malımı alalım..
  • Gorunen bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmut usta35

    Abiler neden öle diyorsunuz.Vestel teknoloci üstü kurmuş mega fabrika.Türkiye vestelleniyor.Adamlar tüketimi enaz olsun diye 18 inverter klimaya 12komptesör takmışlar.Lütfen çamur atmayın.Çin malımı Türk malımı alalım..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: B.H.R.17

    quote:

    Orijinalden alıntı: mahmut usta35

    Abiler neden öle diyorsunuz.Vestel teknoloci üstü kurmuş mega fabrika.Türkiye vestelleniyor.Adamlar tüketimi enaz olsun diye 18 inverter klimaya 12komptesör takmışlar.Lütfen çamur atmayın.Çin malımı Türk malımı alalım..





    Vestel alma da ne alırsan al kardeş.




  • Aynı hatayı bende yaptım insan hayatta bazen böyle hatalar yapabiliyor,servis rezalet ne ısıtması düzgün ne soğutması en son attım kurtuldum strese gireceğime zarara girerim dedim.Vestel sadece klima değil bütün ürünlerinden uzak durmak lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Kara.

    Aynı hatayı bende yaptım insan hayatta bazen böyle hatalar yapabiliyor,servis rezalet ne ısıtması düzgün ne soğutması en son attım kurtuldum strese gireceğime zarara girerim dedim.Vestel sadece klima değil bütün ürünlerinden uzak durmak lazım.

    Bütün ürünlerinden tabii kide uzak duralım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 12 Mart 2015; 10:16:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Klimasını kullanmadım( Kullanmam da çünkü kendisi üretmiyor) ancak her ürünü kötü olacak diye bir kaide yok

    İki yıldan fazladır Vestel 42PF9060 model televizyonu kullanıyorum çok memnunum tavsiye de ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 12 Mart 2015; 10:44:38 >
  • Vestel ürünleri şans işi, bakarsın iyi çıkar bakarsın kötü çıkar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadir_yilmaz

    Vestel ürünleri şans işi, bakarsın iyi çıkar bakarsın kötü çıkar.

    18 lik inverter diye sattığı klimaya 12 lik kompresör takan firmada ne şansı olacak ki. İnanmayan açar bakar. Yazın google kompresör etiketini söylesin size ne kompresör olduğunu..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbirol -- 14 Mart 2015; 0:49:40 >
  • Sans işi değil. Çok kalitesiz malzeme kullanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SBuna da 9 luk takmıştır 1-2 saatte buzlanma yapıyor ve ısıtma yapmıyor. Üleme bölümünden 30-40 arasında üflüyor. Müşteriyi kandırma politikadı güdüyorlar. Teknik serviste sıcaklıık ölçümünü lazerli sıçak ölçümle yapıyor fana tuttuğunda cihaz içerisine anca zorlamayla 40 derece. Diğer dıcak ölçümle yaptığında 30-35 arasında üfleme sıçaklığı olmakta. Ve arızalıdır bu deyip geçiyorlar. Uzak durun uzak beş pata etmez ve ayrıca gürültülü çalışması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna da 9 luk takmıştır 1-2 saatte buzlanma yapıyor ve ısıtma yapmıyor. Üfleme bölümünden 30-40 derece sıcaklık üflüyor. Müşteriyi kandırma politikası güdüyorlar. Teknik serviste sıcaklık ölçümünü lazerli sıcak ölçümle yapıyor fana tuttuğunda cihaz içerisine anca zorlamayla 40 derece. Diğer sıcak ölçümle yaptığında 30-35 arasında üfleme sıçaklığı olmakta. Sıcak ölcer arızalıdır. Laxer ölçümü daha doğrudur deyip geçiyorlar. Uzak durun uzak beş para etmez ve ayrıca gürültülü çalışması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadir_yilmaz

    Vestel ürünleri şans işi, bakarsın iyi çıkar bakarsın kötü çıkar.

    Vestel'in malları genel olarak yaramaz. Dandik ötesi mal üretiyorlar.
  • Türk mallarının genelde %90'ı hep kötü arkadaş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.