Şimdi Ara

MONSTER FİRMA YETKİLİSİ BAKABİLİRMİ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba konuyu yanlış yeremi açtım bilmiyorum. bugüne dek internet ortamından alış veriş yapmış bir insan değilim. al gülüm ver gülüm hesabı. birde alacağım ürüne bakmak incelemek isterim. bu yüzden ankara ' da ürünlerinizin tüm serisini nereden bulabilirim ? herhangi bir bayiniz varmı ankara'da ? yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler...



  • HerGece06 kullanıcısına yanıt
    Sn. HerGece06;

    http://forum.donanimhaber.com/forumid_458/tt.htm linki altına konunuzu açıp aklınız takılan her konuda bize sorularınızı yöneltebilirsiniz.

    Monster 'da bayilik sistemi bulunmuyor. Yani Türkiye 'nin neresinde olursanız olun müşterilerimize tek bir merkezden (İstanbul / Kadıköy 'de bulunan mağazamızdan) gerek telefon ile gelen siparişlerde, gerek web sitemiz üzerinden ve gerekse de N11.COM, Hepsiburada.com vb. sanal mağazalarımız üzerinden gelen siparişlerde olsun ve gerekse de mağazamıza direkt gelen müşterilerimize olsun tek bir kanaldan Monster notebookların satış ve satış sonrası hizmetler tarafındaki tüm işlemelerini eksiksiz şekilde gerçekleştiriyoruz. Web sitemiz üzerinden beğendiğiniz bir ürün modelimizi evinizin rahatlığında ve konforunda günün 7/24 'ü sipariş edebilir ve dilerseniz siparişinizi kapıda nakit ya da kredi kartı ile tek çekim şeklinde ödeyerek Monster notebookunuzu kapınızda teslim alabilirsiniz.

    Gerek satış sonrası hizmetlerimiz hakkında olsun ve gerekse de diğer aklınıza takılan diğer konularda olsun, özellikle "Neden MONSTER ?" sorusuna cevaben hazırladığımızhttp://www.monsternoteb...m.tr/Neden-MONSTER.html linkindeki sayfamızı daha önce incelemediyseniz mutlaka bir göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

    Ayrıcahttp://www.monsternoteb...aspx?yrd=217&lang=tr-TR linkindeki iletişim numaralarımızdan teknik konularda ya da satış ile ilgili konularda müşteri temsilcilerimiz ile görüşüp bilgi alabilirsiniz. Monster ile ilgili tüm sorularınız için bize her an ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • Çok teşekkür ederim net bir şekilde aydınlattınız kapıda ödeme seçeneği benim için çok iyi. en kısa sürede irtibata geçeceğim tekrar teşekkür ederim.
  • @MonsterMusteriHizmetleri

    şaka mısın?

    Sen yetkili değilsin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.