Şimdi Ara

İş Fikirleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şöyle bir sorum olacak, daha doğrusu tavsiye denilebilir. İnternetten para kazanabileceğimiz, daha doğrusu internet üzerinden kendi işimizi kurmak istesek nasıl bir şeyler yapabiliriz? Nasıl bir proje vs. sahibi olmamız gerekir ve nasıl başlayıp, nasıl devam etmeliyiz?(Lütfen reklama tıkla para kazan, gel benim alt üyem ol ikimizde kazanalım, yok ulusal mali yardımlaşma vs. gibi gereksiz ve boş yorumlarda bulunmayınız!) Bu bahsettiğim iş Android vsya İOS için bir oyun veya program yapmak olabilir aynı şekilde pc içinde. Veya gittigidiyor, yemeksepati vs. tarzı bir şey olabilir. Yani aklınıza gelebilecek her türlü şey olabilir ama bunları ek kazanç için değil, normal bir iş yapmak üzerine düşünelim. Birde buna artı olarak yurtdışında popüler olup da ülkemizde henüz popüler olmayan veya tanınmamış herhangi bir şey var mı bildiğiniz? Bu da yine herhangi bir şey olabilir. Mesela benim aklıma Taco geliyor, malum ABD ve Meksika gibi ülkelerde oldukça popüler bir yiyecek fakat ülkemizde adı bilinmesine rağmen neredeyse hiç yok. Mesela Taco'yu doğru düzgün öğrenip, nedir ne değildir, nasıl yapılır vs. iyice öğrendikten sonra bununla ilgili ufak bir yer açılabilir mi? Sizden ricam biraz beyin fırtınası yapıp istediğim ve verdiğim örneğe benzer fikirler üretmemiz. Tabi bunları düşünürken birde minimum yatırım maksimum kazanç ekseninde düşünürsek daha iyi olur. Tabi 0 yatırım demiyorum ama öyle çok uçmayalım :) Şimdiden herkese teşekkürler, yorumlarınızı, fikirlerinizi bekliyorum :)



  • Bu devirde çok para kazanabilmek ve kısa sürede zengin olmak istiyorsan Network yapmalısın kardeşim ama doğru düzgün bir firmayla sana verebileceğim en iyi fikir bu bende çok araştırdım ama bundan daha iyisini bulamadım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NRC96

    Bu devirde çok para kazanabilmek ve kısa sürede zengin olmak istiyorsan Network yapmalısın kardeşim ama doğru düzgün bir firmayla sana verebileceğim en iyi fikir bu bende çok araştırdım ama bundan daha iyisini bulamadım :)
    Network yapmak derken tam olarak neyi kastediyorsunuz .biraz açabilir misiniz?
  • Network fikrine sadece güldüm. Ciddi tavsiye istiyorsan bunun için forumlar var, ancak taco fikrin çok güzel eğer güzel bir muhitte, temiz bir şekilde yaparım diyorsan kısa sürede markalaşabilirsin. Özellikle İstanbulda çoook tutuyor böyle yerler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • interneti bilmem de işletmemiz için yurt dışıve yurt içi satış yapabilecek arkadaşlar arıyoruz formda yeniyim bilmiyorum buraya yazmak ne kadar mantıklı ilgilenenler özelden yazsın ...
  • şu an ne işle uğraşıyorsunuz? neye yatkınsınız? riske atabileceğiniz sermaye nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.