Şimdi Ara

Volkswagen Golf Estate R

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Volkswagen, Golf Estate’e R takısıyla markanın sportif genlerini enjekte etti.Golf R HB’deki yüksek performans ve sürüş konforunu bir arada sunacağı söylenen Golf R Estate’in kaputunun altında 2.0 litrelik 300 HP güç ve 380 Nm tork üreten dört silindirli TSI motor yer alıyor.

    Volkswagen Estate, “R” logosuyla birlikte yalnızca yeni bir motora kavuşmamış.R tampon, siyah difüzör ve dört çıkışlı krom egzozlar Estate R’ın dikkat çekici özelliklerinden.Ön bölümde ise yine R dokunuşları belirgin bir şekilde görmek mümkün. Geniş hava girişlerinin dikkat çektiği otomobilde R logolu radyatör ızgarası ve LED’li gündüz Temelde Golf R’ın estate versiyonu olan modelin amacı hem pratikliği hem de performansı aynı anda ve mükemmel şekilde sunmak. Aynı zamanda bu estate ve R kombinasyonu da Golf için bir ilk. Görsel olarak bu otomobil performanslı yanını göstermesi için diğer Golf estate modellerinden farklı bir tasarıma sahip. Arka kısmı ele alırsak R dizayn tampon, parlak siyah difüzör, 4 çıkışlı krom egzoz, LED stop lambaları ve plaka aydınlatması onu farklı kılan değişiklikler. Ön taraftaki değişiklikler ise R dizayn tampon ve büyük hava girişleri, R logolu özgün radyatör ızgarası ve gündüz farlarıyla birleştirilmiş Bi-xenon farlar.

    İç bölgede siyah ve parlak gri renkte, kumaş ve alkantara döşemelere sahip R logolu spor koltuklar kullanılmış. Farklı bir hava katmak adına mavi renkte ambiyans aydınlatması eklenmiş. Konfor için ise otomatik klima ve ekranlı bir medya sistemi bulunuyor. Opsiyon olarak Nappa Karbon deri paketi de farklı bir tasarım arayanlar için sunuluyor.Güç için Golf R’da kullanılan motor burada da tercih edilmiş. 2.0 litre TSI 300 beygir ve 380 Nm güç değerlerine sahip motor 6 ileri çift kavramalı şanzımanla birleştirilmiş. 4Motion sistemiyle de birlikte 0-100 km/sa hızlanmasını tamamlaması sadece 5.1 saniye sürüyor. Son sürat ise 250km/sa olarak sınırlandırılmış. Ortalama 7 litrelik fabrika tüketim verisine sahip Golf R Variant sadece 163g/km karbon salınımı yapıyor. Geriye kalan ESC spor stabilite kontrol sistemi ve sürüş modları ve birçok özelliği ise standart Golf R ile aynı.

    Bu oldukça hızlı estate modelin 2015 yılında Avrupa pazarında satışlarının başlaması ve ilk teslimatın yaz aylarında yapılması ön görülüyor.

    vwturk forumdan alıntıdır. Verildiyse silinebilir.







  • . Volkswagen Golf Estate R
     Volkswagen Golf Estate R




  • Kaç papel 150 ? 200 ?
  • su spor donanımlı stationlarda gercekten cok guzel oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize gelir 250 kağıda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 İleri kavrama ??? 7 İleri Hatasından vazgeçiyorlar heralde yoksa var mı bir açıklaması ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    6 İleri kavrama ??? 7 İleri Hatasından vazgeçiyorlar heralde yoksa var mı bir açıklaması ?

    7 ileri dsg nin max tork dayanimi 250 nm.O yuzden bunu kullanmislardir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    6 İleri kavrama ??? 7 İleri Hatasından vazgeçiyorlar heralde yoksa var mı bir açıklaması ?

    Vag grubunda 6-7 çeşit dsg şanzıman var. Halka verilen araçlardaki en mülayim 250nm dayanımlı şanzıman, bunun daha kuvvetli bir sürü varyantı var audi r8'e kadar giden. Zaten 2018 golf8 kasanın gti'ında da yeni geliştirdikleri 10 ileri 550nm dayanımlı dsg'yi verecekler.
  • kardeşim şu resimlere ilk mesaja ekleyemiyo musun ne bu mesaj kasma çabası?
  • @Lord Sparhawk @***Leopard***

    Teşekkürler gerci leon Cupra da 6 Dsg olduğunu biliyordum da golf gti falan 7 diye aklımda kalmis , yanlis kalmis demekki .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoş duruyor ama Türkiye'ye çok pahalı gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.