Şimdi Ara

HTC ONE M8 aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar.Askerlik falan derken uzun bir süre forumu takib edemedim. Geçen ay askerden geldim ve bugün vatan bilgisayardan m8 imi aldım. mutluyum paylaşayim hem de bir kaç tavsiye alayım dedim. HTC kendi kullandığım Samsung ve annem sebebiyle tecrübe edindiğim Iphone deneyiminden sonra, uzun zamandır "bir de bunu deneyeyim" dediğim bir markaydı. İlk izlenimim memnun edeceği yönünde.Paldır küldür gidip almadım tabi baya bir forum ve yorum okudum.M9 u beklesem diye düşünüyordum ama dayanamadım. ne zaman buraya gelir belli değil. Bide tutar 3000 TL çekerler, beklediğimizle kalırız dedim. İkinci elde değerinin çok düşmediğini de gözlemledim ve almaya karar verdim. Gittim evkura, inanmazsınız ama hiç beklemediğim bi şekilde 2300 tl den 10 ay taksit yaptılar 2100 tl lik teli.en az 500 kitlerler normalde. Neyse cihazı 2 güne alırsınız adres teyidi yapılır falan dediler.Bir haftadır ne teyid var ne bişey.Her aradığımda bana teyidimin henüz yapılmadığı bilgisini veriyolar sanki bilmiyomuşum gibi.Sonunda gittim Vatana odeo bank tan kredi aldım 15 dakkada aldım telefonu. Yarın evkura gidip iptal ettiricem sözleşmeyi.

    Gelelim izlenimlerime.En başta ele çok rahat oturan bir telefon.Malzeme kalitesi ve işçiliği pırlanta gibi.Güç tuşunun yeri kötü. 4 mp kamera belki çok geri kalıyor olabilir ama fotoğraflar yine de cam gibi renkler süper ve dua cam nedeniyle çok fonksiyonlu bir fotoğraf olayı var.Şimdilik makine uçak gibi yorumlardan da anladığım kadarıyla ilerde de çok yavaşlamıycak. Yalnız ses konusunda adamlar harika işler yapmış.çok net yüksek ve kristalize bir ses var. Kulaklıklar süper.boomsound hoparlörler de keza mükemmel.Şimdi özellikle kullanıcılarına sormak istediğim sorular var. Uygun fiyatlı orjinal aksesuar nereden alabilirim İstanbulda? ön ve arka kameraların cam türünden dolayo bir çizilme problemi mevcutmuş. bu kamera camlarını koruyan bir ürün bulamıyorum bi türlü.kesmeli biçmeli değilde cuk diye oturan bu telefon için yapılmış bir lens koruma filmi nerede bulurum?Batarya sağlığı için ne şekilde kullanmalıyım?(yani pilin uzun ömürlü ve performansılı çalışabilmesi için kullanımda dikkat edilecek püf noktalar...)

    Almayı düşünenlere de burdan son olarak pişman olmayacaklarını belirtmek isterim. Telefonu vatandan 1900 küsür bi fiyata aldım.dün 2100 dediler haftasonu diye mi neden bilmiyorum kasada 1990 lı bi fiyat çıktı. Neyse arkadaşlar kendime geçtiğim bu kıyak dolayısıyla mutluyum :) Annem elinde Iphone 6 sıyla ölece bakakaldı elimdeki cihaza. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada lollipop a güncelleyeyimmi 4.4.4 te kalsın mı? Şimdiden zamanınızı ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.



  • evkurdaki sözleşme senet ise onu iptal edemezsiniz söyliyim sıradan bişeyse bilememde hani evkur senetcidir senetse yandınız söyliyim zorla satmaya çalısırlar telefonu neyse umarım oyle olmaz hayırlı olsun güncellemeyin lollipop a bence şikayet var gibi tam anlamıyla stabil deil bi güncelleme lazım
  • baranist kullanıcısına yanıt
    Yalnız Ürün teslim almadan vazgeçip siparişimizi iptal etme hakkına sahibiz. Teslim alınmamış üründen hak talep edemezler.Sözleşme şartları Teslimat yapılması ile geçerli oluyor.
  • Öncelikle hayırlı olsun... Biraz pahalıya almışsınız ama... 1750 TL'ye mal edilebilirdi aslında...

    http://www.hepsiburada.com/liste/htc-one-m8/productDetails.aspx?productId=telcephtcm8&categoryId=371946
  • Teşekkür ederim. O fiyatlarda genelde paralel ithalat bulunduğundan dolayı güvenemedim. Bildiğim güvendiğim bi yer olduğu için Vatan ı tercih ettim.
  • Hayırlı Olsun Bende 3 gün önceye kadar M8 kullanıyordum sana tavsiyem telefonu kılıfsız kullan

    Ayrıca Telefonu Rootlamayı ve S-OFF yapmayı da unutma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayirli olsun kardesim gercekten cok saglam bir cihaz bende kullaniyorum tek sey söylüyebilirim sakin lolipop yükleme ben yükledim telefon bekleme modunda kafasina göre bildirim geliyor bazen pat diye gelirken bazen sen telefonu uyandirmadan bildirim falan gelmiyor tabi sana watsapp tan biri yazarsa berbat bir durum oluyor 4.4.4 en stabil sürüm
  • orjinal dot view kılıf nerden alıcam istanbulda buna? Bi yardım arkadaşlar !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoSSgO

    orjinal dot view kılıf nerden alıcam istanbulda buna? Bi yardım arkadaşlar !

    internet uzerinden siparis ileveya vodafone vey turkcell bayilerinde oluyor internetten hepsiburada da vardi ordan alabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun en alınası telefonlardan
  • Okumadım uzun geldi. Ama hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim arkadaşlar telefon keşfettikçe daha da güzelleşiyor. dot view bugün aldım mükemmel oldu vallahi.ön camı da çok ince şeffaf koruma jelatini ile kaplattım geriye arka kamera camını korumak kaldı. onun için bir ürün bulamadım yalnız.

    Bu arada arkadaşlar sesli komutlar bu telefonda gerçekten mükemmel ve tam türkçe destekli çalışıyor.sesli komutların bu kadar iyi çalıştığı bir teefonun varlığını bilmezdim.
    net konuşursanız her türlü telaffuzu doğru algılıyor telefon.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 23 Şubat 2015; 21:30:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.