Şimdi Ara

Oyun İçin 4K TV mi Yoksa Monitörmü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese arkadaşlar şimdi bende 24 inch samsung monitör var memnunum ama bana basit gelmeye başladı malum o kadar para harcayıp sistem topladım bari zevki doruklarına kadar yaşıyım neyse.Şimdi ben 4k tv modellerine baktık şu ürünü acayip gözüme kestirdim ne dersiniz önerirmisiniz yoksa başka önereceğiniz modeller varmıdır.Yada boşver ne gereği var monitöre devam etmi dersiniz monitörü satma şansım da var.


    http://www.hepsiburada.com/liste/philips-40puk6809-40-400hz-uydu-alicili-cift-cekirdekli-wi-fi-3d-smart-4k-ultra-hd-led-tv-2-adet-3d-gozluk/productDetails.aspx?productId=evph40puk6809&categoryId=163192&SKU=EVPH40PUK6809


    Herkese şimdiden teşekkürler ne kadar yorum o kadar fikir !







  • Tv de input lag olur daha da zevksiz birşey olur oyun oynamak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0netw0 0 kullanıcısına yanıt
    HZ düzeltiyor o olayı yoksa ps4 ü tv de oynayamazdın
  • ben monitörü tercih ederdim. Her ne kadar 4K Tv'nin ayrı bi çekiciliği olsada hiçbir zaman monitörünün verdiği tepkimeyi veremiycek. kısacası her ne kadar monitörden sıkılmış olsanda monitörün yerini tutamaz o tv. Helede monitörün 1 ms ve 144hz ise yemede yanında yat
  • Bence tv'den ziyadehttp://www.vatanbilgisayar.com/samsung-28-u28d590d-ultra-hd-monitor.html?srt=PU daha mantıklı olacaktır. Param olsa gözümü kırpmadan alırım kuzenim kullanıyor ve monitörde film izlemek oyun oynamak nirvana'ya ulaşmak gibi.. Bu monitör'ü görünce aklıma hep "Techonology Turns Me On" lafı gelir :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little Stones -- 24 Şubat 2015; 0:45:39 >
  • Öncelikle sistemin ne 4k oyun için yeterli mi? Ayrıca orda 400 hz yazıyor diye 400 hz olacağını sanma. Hatta 4k da 30hz bile verebilir.
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    Gtx770 var oyunlarda 4k kullanmıcam dizi filmde kullancam daha sonra sli yapcam.
  • Little Stones kullanıcısına yanıt
    Yan hesaptan yazıyorum..


    Bende bu monıtoru ıstıyorum ama onermıyolar ya pisman olanlar var
  • HungryBody H kullanıcısına yanıt
    Bakın diyorum ki param olsa direk gider alırım gözünü kırpma hocam. Çok iyi monitör
  • İstediğin kadar 1080p Üstü TV al. Sana alacağın görüntüyü söyliyim 1080p. O yüzden sana kalmış nasıl bişey alacağın. Kendim LG nin 32" 3D tv sini kullanıyorum monitör olarak. 4K alacaktım. Araştırmalarım sırasında bulduğum şeyi söyliyim sana. Mevcut HDMI lar şu anda 4k Görüntü iletebilmek için yeteri kadar hzlı değiller ve sana TV yi PC moduna aldığın zamanki durumu söyliyim 1080p 60 HZ. 4K TV lerin hepsi sana bu şekilde verecek PC görüntüsünü. Eğer ki dersen bende para çok illa 4K görücem gidip 4K monitör alacaksın 3000+ TL ye. Onu da mecbur görüntüde sıkıntı yaşamamak için Display PORT ile bağlayacaksın.
    Aklınızda olsun şu anki 4K televizyonlarda sadece yerel yayın ve USB den 4K izlyebilirsiniz. Yani gereksiz. Lüzumsuz tüketicilik yapmayalım ve arkadaşları uyaralım lütfen
  • shindorei kullanıcısına yanıt
    Ben monitör alıyorum tv değil ayrıca alacağım monitör 1600TL 28 INCH 1 MS youtubeda 4k vs 1k oyun videolarını izlersen farkı görürsün ama fark cidden az.
  • Arkadaşım sana yardımcı olmaya çalışıyorum burada. Monitör alıyorum demişsin başlıkta 4k tv mi alsam monitör olarak demişsin. Bi de Philips 4k tv linki vermişsin. Ben mi yanlış görüyorum sen mi ne istediğini bilmiyorsun. Sana bildiklerimi söylüyorum. O kadar almaya kararlı isen gir Philipssin sitesinden bak PC için verdiği çözünürlük ve yenileme hızı neymiş. İnterneti araştır 4K monitörler haricinde tam olarak doğal 4K yı TV de görebiliyormusun. Ben senin verdiğin linkteki tv için kasadan dönüp LG TV aldım MONİTÖR olarak kullanmak için. Tecrübelerimizi soruyorsun yardım istiyorsun bi de bilmişlik taslıyorsun. Bu arada kullandığın GTX 770 ile 4K oyun oynayamazsın FPS düşük olur. Dediğin gibi SLI yapman lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.