Şimdi Ara

Abraya Tulpar kasası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben monster abra serisinden alıcam ama kasa olarak tulpar istiyorum böyle bir imkan varmıdır ?

    Bide abra serisini monster axess karta 9 taksit yapıyomuş 1000 peşin 1600 taksit yapılabilir mi?



  • parça parça ödeme varda kasayı bilmem bende parça parça ödedim
  • kasa işi olmaz
  • Olmaz,ama olmalı. Monster notebook eski haline dönsün,daha çok özelleştirme seçeneği sunsun istiyoruz. Markalaşsın iyi güzel;ama toplu üretime geçip,toplama notebook markası sıfatını kaybetmesin.
    Her şeyi değiştirebilmek istiyoruz. Sadece ram'leri ve işlemciyi (3-4 opsiyon arasından) değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djbaha135

    Olmaz,ama olmalı. Monster notebook eski haline dönsün,daha çok özelleştirme seçeneği sunsun istiyoruz. Markalaşsın iyi güzel;ama toplu üretime geçip,toplama notebook markası sıfatını kaybetmesin.
    Her şeyi değiştirebilmek istiyoruz. Sadece ram'leri ve işlemciyi (3-4 opsiyon arasından) değil.

    Donanıma göre kasa seçiliyor. Kalkıp da öyle kasaya 860m koymak saçma olur. Gereksiz masraf.
  • kurtt61 kullanıcısına yanıt
    Sn. kurtt61;

    ABRA ve TULPAR serilerinin kasaları farklıdır bu nedenle TULPAR modellerinde ABRA özellikleri ya da ABRA modellerinde TULPAR modellerinde kullanılan özellikler cihazlara sonradan eklenemiyor ya da çıkartılamıyor.

    Yani siz notebook satın alırken aslında notebook kasasını seçmiş oluyorsunuz TULPAR ya da ABRA modeli olarak. Daha sonra bu notebook kasasının desteklediği ekran kartı ne ise o modelde ancak o ekran kartını kullanabiliyorsunuz. Mesela ABRA modellerinde genelde GTX850M-GTX860M ve GTX870M ekran kartları kullanılıyor ve ekran kartları sonradan değiştirilemediği için GTX970M veya GTX980M bu modellere takılamıyor. ABRA modelleri GİRİŞ-ORTA seviye kullanıcılara yönelik TULPAR ve SEMRUK modelleri ise ÜST seviye kullanıcılara yönelik notebook modellerimiz olarak konumlandırılmıştır.

    Ödemelerinizi kapıda nakit veya kapıda kredi kartı ile tek çekim ya dahttps://odeme.monsternotebook.com.tr/Payment/UnAuthenticatedPayment?notAut=True&impersonate=False&vId=0&isPs=False&vPosTransactionStatusId=2 linkindeki online ödeme sayfamız üzerinden bir ya da birden fazla kredi kartı ile taksitli olarak parçalı şekilde ödeyebilir ya da bir kısmını veya tamamını elden nakit ya da havale/eft şeklinde de ödeyerek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Ödeme işlemleri ile ilgili 0 216 449 49 30 numaralı müşteri hizmetleri numaramızı arayıp bilgi alabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri




  • Sn. djbaha135;

    Müşterilerimiz isterlerse giriş seviyesi bir notebook modelini ya da üst seviye bir modelimizin işlemcisini, sabit diskini, belleğini, ekran kartını (değiştirilebilir modellerde) kısaca arttırılabilir tüm seçenekleri kendisine özel olarak özelleştirebiliyor. Notebook modellerimizin desteklediği ve stoklarımızda da mevcut olan tüm özelleştirilebilir notebook seçeneklerini modellerimize zaten ekliyoruz. Ayrıca tüm notebook modellerimizi kullanıcıların da akıllarında daha kolay kalabilecek şekilde modellendirmeye ve en uygun satın alınabilir özelliklerde fiyatlandırmaya gayret gösteriyoruz. Genelde bir ya da birkaç farklı özelliklerde modeller sitemize açıyoruz. Müşterilerimiz bu modellerimiz üzerinden giderek istedikleri özellikleri belirleyip satın alabilyorlar.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.