Şimdi Ara

Ankara Alanya arasi yol durumu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
3.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba Ankara Alanya yol durumu nedir bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşabilir mi yollar acikmidir. Alanyaya cenaze icin gideceğiz. Gitmemiz gerekiyor uçakda yer bulamadik.Araç ile gidecez araçta kislik lastik zincir mevcut ama yolun durumunu bilmiyorum. Yardimci olabilirmisiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ankara konya arasi aciktir ama konya alanya arasi daglık alanlar acik olsa bile buzlanmıs olabilir.. cok dikkatli olun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurmaurer

    ankara konya arasi aciktir ama konya alanya arasi daglık alanlar acik olsa bile buzlanmıs olabilir.. cok dikkatli olun..

    Yavas bir sekilde gidecegim ve dikkatli neticede can tasiyacagim. İnsallah sikinti olmaz yolun son durumu hakkinda bilgisi olan varmi acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altınözüne kadar Ankara konya açık sanırım orası da açılır bu aralar ancak seydişehir kavşağından sonra akseki üzerinden gidecekseniz dikkatli olun açık ancak buzlanma ve çığ tehlikesi var
  • Merhaba seydiswhiri gectikten sonra tinaz tepeye donus trafik tarafindan kapatilmisti. Aciliyetimiz oldugu icin koy yolundan tinaz tepeye ciktik yolda tipi vardi goodyear ultragrip 9 inde destegiyle yolda 3 vites hic gaz kesmeden alacebele kadar geldik orayida gectik ve alanya yoluna sag saglim girdik. Sabah kapatmislardi yolu ama simdi ne durumda bilmiyorum ama yrn geri donus var. Alacabel ve tinaz tepe ne durumda olur bilmiyorum ama sunu soylemeliyim yol kapali iken karayollari dozerleri tinaz tepedeki yere cekip bie calisma yapmadan kureme yapmadan beklemeleri bana abes geldi adamlara korna basip isaret ettigimde adam bana saatini gosteriyor mesaileri baslamadi herhalde. Geecekten ben anlam veremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol durumu hakkında bilgi veren siteler var oradan sorgulayın ama konyaya girmeden bulanma başlar gibi geliyor bana dikkatli olun arabaya lastiğe zincire güvenme buz varsa çok sakata gelirsin yavaş git yoldan dikkatini ayırma.
  • Güncel durum hakkında bilgisi olan yeni giden gelen var mı arkadaşlar. Konya üzeri mı yoksa Burdur üzeri mı gidilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.